Stavrakas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το CE είναι επένδυση ρε,το παίρνεις το κρατάς sealed και μετά από 10 χρόνια το πουλάς 500$
mchls Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 την ηθική κακοποίηση ότι τα έδωσες σε ελληνικό μαγαζί... ...TROLOLOLOL Fixed!
Tecton Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το zavvi την απλή έκδοση την έχει 35,95€ Σίγουρα πάντως συμφέρει να το αγοράσεις από οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδος.
SlackulatoR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τότε καλή η τιμή του. Νόμιζα πως η Blizzard πήγαινε για την πιο γερή της μπάζα
Tecton Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θεωρώ ότι τη μπάζα την έχει σίγουρη έτσι κι αλλιώς η Blizzard. Το θέμα είναι εμείς να μην κακοποιηθούμε....
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το Starcraft 2 πάντως όταν είχε βγεί το τσίμπησα 42 ευρώ.(Από Ελλάδα εννοώ βέβαια) Μου φαίνεται περίεργο να τιμολογηθεί το Diablo 3 15-20 ευρώ παραπάνω.
shooterg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Οταν το αγορασουμε θα εχει καποια μηνιεα συνδρομη? επισης εχω ακουσει οτι τα αντικειμενα θα τα αγοραζουμε με αληθινα λευτα..δηλαδη καποιος που εχει αγορασει μπορει να ειναι καλυτερος απο μενα που δεν εχω αγορασει και ας ειμαστε ιδιο λεβελ?
dsp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Diablo III getting leaked. That date is April 17, 2012. http://www.techpowerup.com/161774/Diablo-III-Release-Date-Leaked.html
aris1986 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Οταν το αγορασουμε θα εχει καποια μηνιεα συνδρομη? επισης εχω ακουσει οτι τα αντικειμενα θα τα αγοραζουμε με αληθινα λευτα..δηλαδη καποιος που εχει αγορασει μπορει να ειναι καλυτερος απο μενα που δεν εχω αγορασει και ας ειμαστε ιδιο λεβελ? Welcome to capitalism my friend! Ελληνικά
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Οταν το αγορασουμε θα εχει καποια μηνιεα συνδρομη? επισης εχω ακουσει οτι τα αντικειμενα θα τα αγοραζουμε με αληθινα λευτα..δηλαδη καποιος που εχει αγορασει μπορει να ειναι καλυτερος απο μενα που δεν εχω αγορασει και ας ειμαστε ιδιο λεβελ? Δεν θα εχει συνδρομη. Θελουν να βαλουν auction house αντικειμένων με πραγματικά λεφτα, το αν θα ειναι καλύτερος καποιος απο σένα ή οχι αγοραζοντας καποιο αντικειμενο δεν σε επηρεάζει στο να ευχαριστηθεις το παιχνιδι παντως. Σιγουρα καλα θα ηταν να μην υπήρχε.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Απο τη στιγμη ομως που μετα το single player των 20-30 ωρων το ζουμι της υποθεσης θα ειναι το multi καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο φιλε. Το να αγοραζεις φατσα φορα power ups και εξοπλισμο καθε αλλο παρα καλο κανει στο παιχνιδι. Ενταξει, ξερουμε που το παει η Blizzard αφου θελει να γινει νταβατζης στη θεση του νταβατζη αλλα οκ ειναι μεγαλη πουστια. Χανεται το νοημα ρε παιδι μου.
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Φτάνει πια με το κράξιμο του auction house...και στο diablo 2 αγόραζαν όλοι από 3rd party sites...ποιά η διαφορά τώρα? Και safer είναι και μου επιτρέπει να πουλήσω κάτι καλό άμα βρω.
Sugizo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ...και στο diablo 2 αγόραζαν όλοι οι noobs από 3rd party sites... fixed. δασδαφασφδσ
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πες τους όπως θες..το θέμα είναι πως όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα τότε ξέρει πως το μεγαλύτερο κομμάτι του trading γινόταν στο jsp και πως όσοι ήθελαν καλά αντικείμενα γρήγορα(rares κλπ) έδιναν πολλά χρήματα σε ένα κάρο sites και αγόραζαν. Τώρα ο κόσμος κράζει το ah επειδή οι αγορές θα είναι safe,θα μπορεί ο κόσμος να πουλάει για χρήματα και επειδή το trading γίνεται μεταξύ παικτών και όχι παικτών-blizzard στο ah? Seems legit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις