Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά το Τitan Quest, πέρα από το ότι ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ (σε combat system, leveling trees, specs κλπ) έχει το καλύτερο ratio ψυχαγωγίας/Ευρώ. Με 2.5Ε από το steam σε daily deal μαζί με το expansion και έβγαλα 45 ώρες έχοντας φτάσει στη μέση της Κίνας στο normal :-D

Θα σε πάρει άλλο τόσο να φτάσεις μέχρι τον Άδη. :mrgreen:

Και μετά Epic. :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάποιο από τα παιδιά εδώ στο insomnia πρόλαβαν να exploit το bug αλλά μόλις καταφέραμε να περάσουμε πέρα από τον Leoric και αποκαλύφθηλε όλο το Act 1

Σας δίνω images απο Diablofans

Update: Το bug είναι πλέον fixed.

Δημοσ.

Ναι το διάβασα και εγώ, εσυ το πρόλαβες το έκανες ?

Βλέποντας τις εικόνες θέλω ακομα περισσότερο να παίξω το παιχνίδι :):)

Δημοσ.

Παιδες,βρηκα την CE του diablo 66€ απο το gamestop.co.uk. εχει ξαναπαρει κανεις απο κει και ποσα ειναι τα μεταφορικα? ειναι καλο site η θα μου πει οπως το game.co.uk οτι το mass effect 3 4μερες πριν κυκλοφορισει sorry but we cant sipply you ur CE and your order is canceled????

Δημοσ.

Δεν αντεχω αλλο κατεβαζω τον mooege να ξεχαρμανιασω...

Ξεχαρμάνιασμα και Diablo III χαχαχαχαχ

Δημοσ.

Καλά κρασιά τωρα οι φήμες ειναι για ανακοίνωση τον αλλο μήνα, αφου θα δώσουν και αλλα beta keys στην ευρώπη το επόμενο διάστημα

Δημοσ.

Καλά κρασιά τωρα οι φήμες ειναι για ανακοίνωση τον αλλο μήνα, αφου θα δώσουν και αλλα beta keys στην ευρώπη το επόμενο διάστημα

δωστε Beta στο λαο :D

Δημοσ.

Έλα ντε, πέστα λες και το κάνουν επίτηδες. :-(

Πραγματικά σκέψου τι πωλήσεις θα έκανε αν είχε βγει δεκέμβριο του 11 που ήταν η αρχική ανακοίνωση. Με τόση αναμονή για το diablo θα πέφτε ο κόσμος με τα μούτρα στο torchlight :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...