Stavrakas13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://www.ign.com/videos/2012/04/09/diablo-iii-barbarian-spotlight-video
Angeldust Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Φτάνει το topic τις 300 σελίδες μέχρι να βγει το παιχνίδι? Αντε να δούμε...
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Και το patch 16 ειναι γεγονός , περισσότερα για τις αλλαγές εδώ
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δεν φτάνει 300 σελίδες. Beta δεν ξαναπαίζω τι να το κάνω,να δω λίγες αλλαγές στο UI,κατι αλλαγές στα abilities και rings. Είχε πιο πολύ πλάκα όταν άφηναν rare crafting
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Βάλανε να βλέπουμε και τα fps μεσα απο το παιχνίδι Και εγώ το έσβησα απο τον υπολογιστή το beta δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές και αφου φάγανε wipe ολα παλι δεν εχει ουσία, μέχρι να φάμε το αρνάκι θα έχει έρθει και ο μάιος
The_Sheep Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 πλακα-πλακα , υπαρχει κανενας που να εχει βαρεθει την beta , και να θελει να "δωρισει" το λογαριασμο του με ενα temp pass , μεχρι να δοκιμασουμε και εμεις την beta?
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Το Micro-Stuttering φτιάχτηκε με το Patch 16 ;
remalis Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Patch? Δλδ η εγκατάσταση που θα κάνεις με το cd θα θέλει patching με το καλημέρα ε? ωραία, τι έλεγε κάποιος για την κατάσταση των server στις 15?
nicoc89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εγω το έλεγα .. ρώταγα αν θα φάμε κανένα παλούκι λούκ με προβλήματα lag/traffic την πρώτη μερα...ελπίζω να μας αφήσουν να κατεβάσουμε το patch ξεχωριστά να το έχουμε έτοιμο ... :ph34r: :ph34r: :ph34r: εντωμεταξύ εκτος του diablo 1-2-exp / titan q _+exp/torchlight/sacred /sacred 2 ξέρετε κανένα hack % slash στο στύλ του diablo να μου φύγει λιγο η κάψα? (loot-gear-fest game δηλαδή).
nicoc89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Path Of Exile. αυτο ειναι σε beta και ουτε καν που ειναι μισοτελειωμένο.(θυμάμαι μας ειπαν στην beta οτι μέχρι act 1 έχει ολοκληρωθεί νομίζω) Εγω ειπα αν υπάρχει κάτι να παίξω τώρα να μου φύγει η κάψα γιατί ανυπομονώ για d3 και αργεί το άτιμο
Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εντωμεταξύ εκτος του diablo 1-2-exp / titan q _+exp/torchlight/sacred /sacred 2 ξέρετε κανένα hack % slash στο στύλ του diablo να μου φύγει λιγο η κάψα? (loot-gear-fest game δηλαδή). Απο τα πιο παλιά έχεις δοκιμάσει Dungeon Siege (1-2) και Nox; Δεν είναι ακριβώς ίδια με το Diablo (όχι τόσο όσο ήταν το Torchlight, anyway) αλλά είναι αρκετά κοντά - ίσως λίγο πιο "scripted" απο το Diablo. Επίσης ένα (σχετικά) άγνωστο, το Revenant, το οποίο θυμάμαι να ήταν αρκετά καλό. Πιο πρόσφατο (2005+) είναι το Loki, το οποίο δεν έχω παίξει αλλά λένε οτι είναι τουλάχιστον μέτριο, τα DeathSpank και FATE, όπως επίσης (σχετικά) και τα Divine Divinity/ Beyond Divinity. Για κάτι πιο sci-fi δες το Greed: Black Border.
nicoc89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 @Greygore thanks! το Revenant ηθελα να το παίξω αλλα δεν μου παίζει σε windows 7 ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 To Revenant το θυμήθηκα πριν μερικές μέρες. (κάπου το έχω κιόλας αυθεντικό ) Μου άρεσε πολύ που είχε ειδικές κινήσεις ανάλογα με τι είδους επίθεση (και όπλο) έκανες σε διαφόρους αντιπάλους. Π.χ. τις αράχνες τις πέταγες στον αέρα και έπεφταν πάνω στο σπαθί ή κάρφωνες το χέρι του Ogre(ή κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς τύπο τέρατος τώρα) κάτω και το άρχιζες στα μπουκέτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 @nicoc89, Δοκίμασες με Compatibility Mode ; Ή μήπως έχει βγει κάνα Patch για Win7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις