Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί αν βγήκε σήμερα νέο patch πως θα είναι στην retail εκδοση?

εγω το έλεγα .. ρώταγα αν θα φάμε κανένα παλούκι λούκ με προβλήματα lag/traffic την πρώτη μερα...ελπίζω να μας αφήσουν να κατεβάσουμε το patch ξεχωριστά να το έχουμε έτοιμο ... :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Μπααα, μας βλέπω παλιές εποχές wow που σε κάθε major patch έκανες 5 ώρες να παίξεις. Βέβαια αυτό δε θα είναι τόσο μεγάλο αλλά θα είναι μεγάλο το πλήθος που θα το κατεβάζει.

Δημοσ.

Πως θα είναι?

Τα patch της beta θα είναι απευθείας στην retail,αν μετά από 2-3 μέρες κάνουν ένα patch των 15mb και γίνουν παράπονα κ γ'αυτό παω πάσο.

Δημοσ.

Ναι προφανώς αλλά εννοείς ότι αυτό θα είναι στη retail έκδοση?

Παρεπιπτόντως με όλη τη παραφιλολογία μεταξύ γνωστών στο thread (:P) δεν πήρα πρέφα το "event" που έχει στο battlenet με τα classes κάθε βδομάδα. Πολύ καλό ας πούμε. Πάντως οι πούστηδες σε ότι έχει να κάνει με look n feel και ατμόσφαιρα είναι τρομεροί. Σε κάνει να τρελαίνεσαι.

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι δεν θα είναι, απλά θα βάζεις το DvD του Diablo και κατά τη διάρκεια του Installation θα κατεβάσει και τα Patch(Όσα δεν θα έχει).

Δημοσ.

Ρε μαν όταν λέμε retail εννοούμε dvd. Πιστεύεις δλδ ότι η blizzard παράλληλα με την ανάπτυξη του diablo ανέπτυξε και πρωτοποριακό σύστημα mass production και logistics ώστε σε ένα μήνα να προλάβει να κατασκευάσει, στείλει στις επιμέρους αντιπροσωπείες και διανείμει στα retail μαγαζιά 2-5 εκατομμύρια κομάτια?

Αυτό που λέει ο phycho_warhead θα γίνει λογικά.

Δημοσ.

Είμαστε παρέα 4-5 άτομα. Να κάνουμε μία ομαδική από amazon ή υπάρχει κάπου φθηνότερα και με φθηνότερα μεταφορικά?

Γύρω στα 40,5 € μας βγαίνει το πακέτο με δωρεάν παράδοση (3 έως 10 εργάσιμες)

Δημοσ.

κοιτα φθηνότερα δεν νομίζω να το βρεις .. τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

η δίνεις 40κάτι και το έχεις 5-6-10 μέρες μετα την κυκλοφορία η δίνεις 50-55 και το παίρνεις απο την πρώτη μέρα (η 59 απο την blizz digital).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...