Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Α ναι, Demon Hunter. Μου έχει κολλήσει ο Witch Hunter από Warhammer Fantasy.
shinigami Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ποιά είναι η υπεραπλούστευση στο WoW? Παίχτε κανέναν Shadow Priest ή κανένα γατί και το ξανασυζητάμε. Ευτυχώς που έδωσε η Blizz open beta και θα απαλλαγούμε νωρίς από τους Haters +1 Από ranged μόνο demon hunter θα δω, στη θέαη του Barbarian. Monk δεν αλλάζω, με συνεπήρε Λολ ακου hater,οτι ναναι ομως.. Που κολλαει ρε φιλε ο shadow priest και αλλο class με τις αλλαγες που ηρθανε απο το Lich King και μετα??? Μαλλον δεν γνωρισες ποτε ΤBC και Vanilla οποτε παω πασο...
Bigi444444 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μα τι γίνεται;Κάθε φορά που θα λείπω για Σ/Κ θα βγαίνουν όλες οι αναπάντεχες μπέτες; Πώς σας φαίνεται ως τώρα στους λιγότερο μλιζαρντοκολλημένους;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φάση έχει. Μπόλικο σφάξιμο. Γεγονός είναι ότι θέλω κι άλλο. (και έκανα και εγώ προπαραγγελία...) Δεν θεωρώ ότι είναι το σούπερ-ουάου, αλλά καιρό είχα να παίξω hack n' slash και μου έχει λείψει νομίζω. Barbarian και τα μυαλά όπου πέσουν!
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Βιάζεσαι, μπορεί το Final να είναι χειρότερο από την Beta..
dsp Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τελος και η beta , μεχρι 10 level το πηγα. Αναμονη για 15 μαιου τωρα.
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Να παιζεις single και να τρως dc και να μη μπορεις να ξαναμπεις=priceless :-D
aliakas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εμένα και στους 2 που έφτιαξα με πέταξε στο lvl 8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Βιάζεσαι, μπορεί το Final να είναι χειρότερο από την Beta.. Θες κι εσύ να φας ignore όπως o Ex3lmei που το μόνο που κάνει είναι να γράφει flamebait όπου ποστάρω έτσι; So be it.
klainmaingr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέσα/έξω/μέσα/έξω/μέσα/έξω/μέσα/έξω. Πιο της υπομονής beta δεν νομίζω να έχω δεί. Για το παιχνίδι εντάξει δεν έχω λόγια. Είμαι και diablo fanboy βέβαια αλλα ανυπομονώ για τις 15. Τίποτα άλλο. Καλύτερο transition απο το diablo 2 σε νέα τεχνολογία δεν θα μπορούσαν να κάνουν.
Weiss Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Επος το level στο Cathedral. Ωραιο φαινεται πολυ σφαξιμο και αρκετα απλοικο θα προσελκυσει νεο κοσμο. Αν δεν ειχε και αυτα τα disconnect...
klainmaingr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Btw όσο παίζω με τον demon hunter τόσο ψάχνω να κάνω tumble/condemn. Ίδιο feeling με την vayne.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θες κι εσύ να φας ignore όπως o Ex3lmei που το μόνο που κάνει είναι να γράφει flamebait όπου ποστάρω έτσι; So be it. Θα στενοχωρηθώ πολύ εάν με κάνεις εσύ Ignore. Να δω πως θα κοιμηθώ..
dterzakis Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κατάφερα και έπαιξα σήμερα 2,5 χαρακτήρες. Ωραίο παιχνιδάκι αλλά δεν μου άρεσε η υπεραπλούστευση των skills. Κατά την γνώμη μου θέλουν να δώσουν όλο το βάρος της διαφοροποίησης των χαρακτήρων στον εξοπλισμό, δηλαδή στο real money auction house! Θα το καταντήσουν σαν τα FarmVille, Travian και λοιπά browser games που όποιος πληρώσει τα πιο πολλά έχει τον καλύτερο χαρακτήρα. Προσφάτως είχα διαβάσει ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν τις 6 ή 7 θέσεις από το top 10 πιο κερδοφόρων παιχνιδιών στις μέρες μας.
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Υπάρχει κάποια συσχέτιση με την αργοπορία, αναλόγως του σερβερ που θα επιλέξω; Επελεγα ευρώπη και προσπαθώ εδω και ώρα να μπω, αλλά τζίφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις