Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ο Ευρωπαικός θα ανοίξει 15/5, όπως και ο Ασιατικός, λογικά..
klainmaingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τα achievements μας trollάρουν; 2η φορά που βγάζω όλο το Act με το ίδιο char και ακόμα είναι ~lvl 12. Απο το 10 και πάνω δεν ανεβαίνει για κανένα λόγο. Παρόλο που έχω σκοτώσει/εξερευνήσει τα πάντα χ2. Και single και co-op. Πότε διάολο να προλάβεις να φτάσεις 5 class 13 lvl αν είναι έτσι οι servers κιόλας :| Κατα τα άλλα όταν έλεγα οτι η night hunter μου θυμίζει vayne δεν είχα ιδέα οτι όντως έχει spell που λέγεται tumble και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα
aris1986 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δύο πράγματα να επισημάνω: 1)Άθλιο loot system Πας να ξεφύγεις/πολεμήσεις και σηκώνεις τα items(πολλες φορές άχρηστα) Ενα alt πατημενο να δειχνε τα items μετα τα fights με την υσηχία σου θα το φτιαχνε ολο το συστημα(σαν Titans quest ενα πραγμα). 2)Αθλιο Inventory Ενα κουμπακι auto arrange ρε παιδιά!
Ynwa Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τα achievements μας trollάρουν; 2η φορά που βγάζω όλο το Act με το ίδιο char και ακόμα είναι ~lvl 12. Απο το 10 και πάνω δεν ανεβαίνει για κανένα λόγο. Παρόλο που έχω σκοτώσει/εξερευνήσει τα πάντα χ2. Και single και co-op. Πότε διάολο να προλάβεις να φτάσεις 5 class 13 lvl αν είναι έτσι οι servers κιόλας :| Κατα τα άλλα όταν έλεγα οτι η night hunter μου θυμίζει vayne δεν είχα ιδέα οτι όντως έχει spell που λέγεται tumble και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα Αμα θες να maxάρεις το lvl απλά κάνε το τελευταίο quest που σε αρχίζει απο το lvl 3 Cathedral όσες φορές χρειάζεται(5-6 φορές είναι κομπλέ για τα 13). Ξεκινώντας ολο το Act απο την αρχή δεν έχει και πολύ νόημα αφού low-level creatures δείνουν μηδαμινό xp. Ο artisan lvl 4 είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Πολύ gold.
nikosggg3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δύο πράγματα να επισημάνω: 1)Άθλιο loot system Πας να ξεφύγεις/πολεμήσεις και σηκώνεις τα items(πολλες φορές άχρηστα) Ενα alt πατημενο να δειχνε τα items μετα τα fights με την υσηχία σου θα το φτιαχνε ολο το συστημα(σαν Titans quest ενα πραγμα). 2)Αθλιο Inventory Ενα κουμπακι auto arrange ρε παιδιά! συμφωνω
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Γενικά το παιχνίδι σε σχέση με προηγούμενα patch τρέχει πολύ smooth και χωρίς αυτα τα κολλήματα που είχε
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το κατάλαβες κι εσύ ε.. Και τώρα έχει κάποιο Micro-Stuttering αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό όπως πριν.
jim22479 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 καλο παιχνιδακι , ξεπερασμενο ειδος ομως , για πιο λογο κανανε τοσα χρονια να το φτιαξουν ομως; Επαιξα λιγο και το βαρεθηκα, μπορει να φταιει και η ηλικια μου , αν ειχε βγει πριν 10 χρονια θα το τιμουσα περισσοτερο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 1)Άθλιο loot system Πας να ξεφύγεις/πολεμήσεις και σηκώνεις τα items(πολλες φορές άχρηστα) Ενα alt πατημενο να δειχνε τα items μετα τα fights με την υσηχία σου θα το φτιαχνε ολο το συστημα(σαν Titans quest ενα πραγμα). εννοείς μόνιμα πατημένο feature? γιατί κάλιστα μπορείς να το κρατάς εσύ πατημένο και να γίνονται highlight τα drops... Επαιξα λιγο και το βαρεθηκα, μπορει να φταιει και η ηλικια μου , αν ειχε βγει πριν 10 χρονια θα το τιμουσα περισσοτερο... diablo 1996 diablo hellfire 1997 diablo II 2000 diablo II lord of destruction 2001 diablo III 2002 σύμφωνα με αυτό που γράφεις? cool story bro...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Τι θα γίνει τώρα, θα πάμε κάνα Party ;
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ποιο Party τώρα παίζουμε D3 Το alt το πατάς μία φορά και σου κάνει highlight όλα τα items για κάποια δεύτερα. Επίσης στα controls υπάρχει force move command,κάντε την bind κάπου π.χ mouse button 3 και τέλος,ούτε βαράς κατά λάθος ούτε σηκώνεις itamz...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Thresh, ψήνεσαι ; Ένα άτομο ακόμα και θα είμαστε 4.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 άρχισε πάλι τα timeout...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 άρχισε πάλι τα timeout... Λειτουργει κανονικα εδω.Προς το παρον τουλαχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις