Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ειναι ανοιχτο το παιχνίδι μέχρι τις 20:00 ώρα Ελλάδας....

Η ανακοίνωση αφορά ώρα Ειρηνικού PDT....

Δημοσ.

Και εγώ αυτό που λέω είναι πως είναι παράλογο να περιμένεις από τόσο νωρίς sequel γνωρίζοντας ότι έχεις να κάνεις με την Blizzard...

Τεσπα,ότι γράφω είναι άστοχο και λάθος τελικά.

Δημοσ.

Δε μαρέσει που είναι τόσο εύκολο.Θα μου πείτε όλοι ότι ναι έτσι είναι η beta αλλά εφόσον έχω μόνο αυτό σαν δείγμα από αυτό θα βγάλω συμπεράσματα και όχι από το τι είπαν ότι θα είναι(γιατί το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια άλλα λένε και αλλιως είναι τελικά)

Μου την σπάει που όταν ανοίγεις full screen το map δε μπορείς να προχωράς ταυτόχρονα (αλλά φαντάζομαι αυτό θα το φτιάξουν)

Δεν έχει auto rearrange κουμπί(αλλά λογικά θα το βάλουν και αυτό)

Λίγο φτωχό interface και γενικά το ui είναι σαν να παίζεις custom mod του diablo 2 με antialliasing :P

Σαν σύνολο από ότι είδα στην beta και όχι από αυτό που λένε ότι θα είναι το παιχνίδι, 50 ή 60 ευρώ δε θα τα έδινα με τίποτα και απλά θα το κατέβαζα από τον θείο.

Ίσως αν βρω κανένα account από άτομο που το αγόρασε δε του άρεσε και το δίνει να το αγοράσω και εγώ αλλά μέχρι στιγμής του δίνω ένα 7/10 :P

You will die, we promise

http://www.youtube.com/watch?v=U0F2wPZWdYk

Το map είναι επίτηδες έτσι. Το έχουν πει στα forum ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί ήταν άσχημο να παίζεις με ανοιγμένο map και να μην βλέπεις τα μέρη που περνάς καθαρά.

Δημοσ.

αφού το τερμάτησα με τα πάντα πλην μάγου και με τον demon hunter κανά 6 φορές και από άλλες 2 -3 με τους άλλους, κατάφερα και βρήκα μονο ΕΝΑ 1h xbow για απο αυτά που φοράει κανονικά για να τα κανω dual wield... μέχρι και το crafting ανέβασα (απο 3 σε 4 θέλει 18k gold) μήπως και μου έδινε κάτι αλλά τζίφος...

• Super Moderators
Δημοσ.

o merchant στο πίσω μέρος δεν πούλαγε? :P

βγήκα 1hand crossbow με σχεδόν 18 dmg και πήρα 2 :P

Δημοσ.

έπαιξα όλα τα classes , το χάρηκα και τώρα τελείωσε η beta/stress test.

άντε να δω τι θα κάνω πάλι θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα ...

οι μέρες περνούν ΤΟΣΟ αργα :cry:

ελπίζω μονο να φτιάξουν το πρόβλημα με το lag/low fps που αντιμετώπισαν άτομα ακόμα και με 8gb ram , cpu,gpu τούμπανα.

laptop hp i5, 8gb ram, radeon 6770 τα fps ειναι σταθερα κατω απο 20. Σε pc 8ετιας ειναι γυρω στα 30.

• Super Moderators
Δημοσ.

επρεπε να είναι 10 μέρες το beta είναι πολύ λίγο 3 μερες

η closed συνεχίζεται μέχρι το τέλος του μήνα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...