paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 απο που τελικα? και εγώ θα είμαι στο public release και θα το πάρω 00:01 αλλά το θέμα είναι να τα πάρουμε 14 (Δευτέρα)
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ούυυυυ ρε νέρντια θα περιμένετε σαν τα apple fanboys στις 12 το βράδυ σκαλωμένα να βγει το Diablo 3... Λίγη καζούρα από τους digital buyers
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 zeniath το έχω ήδη κατεβασμένο στο pc μου σαν annual pass... απλά θα πάω να πάρω την c.e. απο τα public του cosmos "like a baws" :ppp
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 zeniath το έχω ήδη κατεβασμένο στο pc μου σαν annual pass... απλά θα πάω να πάρω την c.e. απο τα public του cosmos "like a baws" :ppp Μμμμμ και όσο θα είσαι στον δρόμο για να γυρίσεις εγώ θα είμαι ήδη .... 10 ολόκληρα level και θα σε pawnάρω!
dimus1985 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μια ερώτηση.Το game το έχω προπαραγγείλει αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα στις 15..έχω κατεβάσει τον installer (version Diablo-III-8370-enGB)έχει κάνει κάποια updates αλλά install δεν κάνει προφανώς αφου τα αρχεία δεν είναι ακόμα live.Αν στις 15 το πάρει κάποιος φίλοσ και απλα μου στείλει το key θα έχω prob?Υπάρχει καμια διαφορά στην digital copy απο την hard?
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μμμμμ και όσο θα είσαι στον δρόμο για να γυρίσεις εγώ θα είμαι ήδη .... 10 ολόκληρα level και θα σε pawnάρω!
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Όχι θα κάνεις register το key στο battle.net acc σου και θα είσαι οκ.
dsp Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ούυυυυ ρε νέρντια θα περιμένετε σαν τα apple fanboys στις 12 το βράδυ σκαλωμένα να βγει το Diablo 3... Λίγη καζούρα από τους digital buyers Diablo fanboy !!!
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Όποιον ενδιαφέρεται πηγή απο cdmedia 7 μέρες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του Diablo III! Το βράδυ της 14ης Μαϊου, το Public Συντάγματος και δεκάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα ανοίξουν για να υποδεχτούν το μεγαλύτερο φαινόμενο gaming της χρονιάς! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!
paularas Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 το έβγαλε και επίσημα η blizzard στο twiiter της και στο site της.... στις άλλες χώρες θα έχει και δώρα απο razer και όλες τις άλλες γαμάτες εταιρείες... λογικά για ελλάδα θα δώσουν καμιά φρατζόλα ψωμί τόσο που μας έχουν για φτύσιμο >.<
kataku Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Οι servers δεν ανοίγουν 01.00 ώρα Ελλάδας; οπότε όποιος το αγοράσει σχετικά νωρίς το βράδυ της Δευτέρας προλαβαίνει το launch.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Το προπαραγγειλα απο Gastone.co μιας και απο οτι ειδα ειναι το μοναδικο καταστημα που δεχτηκε (στην φορμα του τουλαχιστον) να στειλει στην Κυπρο με αντικαταβολη στα 43 ευρω. Αλλο 43 και αλλο 60 που εχει εδω απο οπου και αν το παρεις. Μακαρι να συνεχιστει κανονικα η παραγγελια μου και να μην εχω κανενα mail οτι δεν γινετε να στειλουν με αντικαταβολη εδω περα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις