Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι 60; Στο σκρουτζ μαζι με μεταφορικα το βρισκεις κατω απο 50.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη, ειδικά αν σκεφτείς ότι το Amazon έχει και τζάμπα μεταφορικά. Το μόνο χαμηλότερο που έχω βρει είναι digital download γύρω στα 39 ευρώ, από κάποια site αμφιβόλου εγκυρότητας.

Δημοσ.

Διαβαζε καλυτερα ρεϊ.

Σε εμενα το λες; Στο σκρουτζ το βρισκεις με 47 ευρω.

Μια χαρα τα στελνουν και Κυπρο.

Δημοσ.

Ρε φιλε εαν θελεις απαντα, αλλα μη σπαμαρεις.

Το online θα εχει ακριβως το ιδιο gameplay με το κανονικο campaign ή θα εχει διαφορετικες πιστες; Επισης, θα ειναι οπως και στο diablo II; Θα παιζουμε πολλοι μαζι παικτες;

Portals υπαρχουν στο Diablo III;

η HEAN που δειχνει στα βιντεο, εχει καμια σχεση με το προηγουμενο diablo;

Εσεις θα ξεκινησετε πρωτα single player ή online; Επισης εχει να διαλεξεις βαθμο δυσκολιας ή πρωτα τερματιζεις το ευκολο και μετα πας στο επομενο, οπως γινεται και στο diablo II;

Τελος, θα εχει και εδω την επιλογη να αναμιγνυεις διαφορα runes και gems και να βγαζεις κατι καλυτερο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Το προπαραγγειλα απο Gastone.co μιας και απο οτι ειδα ειναι το μοναδικο καταστημα που δεχτηκε (στην φορμα του τουλαχιστον) να στειλει στην Κυπρο με αντικαταβολη στα 43 ευρω. Αλλο 43 και αλλο 60 που εχει εδω απο οπου και αν το παρεις. Μακαρι να συνεχιστει κανονικα η παραγγελια μου και να μην εχω κανενα mail οτι δεν γινετε να στειλουν με αντικαταβολη εδω περα.

Γιατι 60; Στο σκρουτζ μαζι με μεταφορικα το βρισκεις κατω απο 50.

Σε εμενα το λες; Στο σκρουτζ το βρισκεις με 47 ευρω.

Μια χαρα τα στελνουν και Κυπρο.

Luxx τι πίνεις και δεν μας δίνεις? :P

Δημοσ.

Πω brainfart μιλάμε!

Πάλι ξανά μανά από την αρχή...

•  
    Diablo 3:
  • You need to log into Blizzard Server to play Single Player (άρα πρέπει ακόμα και για single player να είσαι πάντα online)
  • Έχεις την επιλογή εκεί που παίζεις single μόνος σου, να μπει online ένας φίλος και αντί για να παίξει και εκείνος single player να κάνει Join στο παιχνίδι που είσαι εσύ και έτσι σε μια στιγμή το single player παιχνίδι σου να γίνει ένα Co-Op. Κάθε παίχτης αυξάνει τα HP των τεράτων κατά 75%, ο αριθμός και το dmg που κάνουν παραμένει ίδιος.
  • Όποτε θες μπορείς να κάνει teleport πίσω στην Tristam και να ξαναμπείς σε portal εκεί που ήσουν.
  • 4 Επίπεδα δυσκολίας

•  
    • Normal
    • Nightmare
    • Hell
    • Inferno

Δημοσ.

Προτείνω μόλις γίνει launch να σβηστεί ή να δημιουργηθεί ένα καινούργιο thread γιατί αν κάποιος θέλει να ψάξει σε νεότερα θέματα όταν βγει θα ψάχνει για θέματα που αφορούσαν την beta :D

Δημοσ.

Luxx τι πίνεις και δεν μας δίνεις? :P

Ακομα δε καταλαβαινω, αλλα παω πασο. Εαν το θεμα ειναι τα 3 ευρω και τα εχει τοσο αναγκη, τοτε ας το παρει απο το amazon. Εγω θα το αγορασω απο ελληνικο e-shop στα 47 ευρω με μεταφορικα και θα το εχω την επομενη ημερα.

Δλδ το single player ειναι ταυτοχρονα και online; Οποτε θες παιζεις μονος σου και οποτε θελεις το ανοιγεις και μπαινουν και αλλοι μεσα;

Να μου πεις, και στο προηγουμενο diablo γινοταν αυτο. Επαιζες online και εαν ηθελες το ειχες κλειστο, ωστε να μη μπαινει κανεις. Οποτε, ποια η λογικη να υπαρχει το single player; ( ειδικα πλεον που για να παιζεις θελει απαραιτητα να εισαι online. )

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακομα δε καταλαβαινω, αλλα παω πασο. Εαν το θεμα ειναι τα 3 ευρω και τα εχει τοσο αναγκη, τοτε ας το παρει απο το amazon.

εντάξει αν δεν καταλαβαίνεις ότι το ποσό που λες εσύ είναι χωρίς τα μεταφορικά για ΚΥΠΡΟ, ενώ τα 43 euro που λέει ο ikaruga είναι λογικά με τα μεταφορικά μέσα, δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε παραπάνω :P

Δημοσ.

ε τοτε ας το παρει απο amazon! αν και υπαρχουν ορισμενα ελληνικα e-shop που κανουν δωρεαν αποστολες στη Κυπρο.

Δημοσ.

Επίσημη Ανακοίνωση

Update on the ATI Catalyst Graphic Issues

Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)

We've recently become aware that playing Diablo III with the latest Catalyst 12.4 drivers for ATI cards may cause some visual artifacts for specific hardware configurations. This issue affects users of ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards under Windows Vista and Windows 7. ATI Radeon HD 4600, 4700, 4800, 5000, 6000 and 7000 series products are unaffected, as is Windows XP.

ATI is aware and investigating. Until a solution can be provided we recommend those affected use the Catalyst 12.3 drivers.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...