Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περίμενα το κρανίο να είναι πιο μεγάλο. anyway , one word "ποιότητα". ^_^

Δημοσ.

Για λίγο trivia,το κρανίο υποτίθεται ότι είναι το κρανίο του Diablo και το usb η Soulstone που είχε καρφωμένη στο μέτωπο επι Diablo 1

Οπότε ένα μικρό homage

Δημοσ.

Παρακολουθουσα τα skills του δοκτορ πριν λιγο και εκει που αμφιταλαντευομουν μεταξυ δοκτορ και barb πλεον ειδα κατι που με κανει 100% δοκτορ για αρχη. 2 skills βασικα.

1. summon toads

2. Hex

Γιατι φιλε toads VS chickens = epic battle. Πλακα και η αναφορα στο angry birds (angry chicken).

Δημοσ.

Τα skills πως ακριβως θα τα επιλεγουμε; Οπως στο diablo II; Μεχρι 60lvl παει ο χαρακτηρας;

Δημοσ.

Παρακολουθουσα τα skills του δοκτορ πριν λιγο και εκει που αμφιταλαντευομουν μεταξυ δοκτορ και barb πλεον ειδα κατι που με κανει 100% δοκτορ για αρχη. 2 skills βασικα.

1. summon toads

2. Hex

Γιατι φιλε toads VS chickens = epic battle. Πλακα και η αναφορα στο angry birds (angry chicken).

χαχαχα και γω τα βατράχια είχα δει και λέω εδώ είμαστε :-D

Και τώρα που έπαιξα λίγο στη beta είχε πολύ χαβαλέ, καταρχήν όλοι οι φίλοι μου μου λέγανε γιατί τρέμεις? lol

Άσε που πιο μετά κυκλοφορείς και με μια κούκλα βουντού στο χέρι. μεγαλεία

Ακόμα και αν ρίχνει ξύλο εμένα με ψήνει γιατί είναι χρέπι και έχει χαβαλε.

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω : να πάω να το πάρω από εδώ σε κάποιο Midnight event για τα δώρα, η να το πάρω digital?

Το κλειδί από την ΝΑ έκδοση θα κάνει register στο Ευρωπαικό μου account?

ή όπως το κόβω θα το πάρω digital για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Αχ με έφαγε η αγωνία! το λαπτοπι καραδοκεί

ΥΓ το πήρα ντιτζιταλ! κατεβάζω τον Installer... Ποια αλάνια ξενυχτάνε ώστε να παίξουμε μαζί (μετά το γραφείο είναι 3 το πρωί ώρα Ελλάδας!!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...