Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω αν στο παιχνιδι σε ξεκιναει αναγκαστικά απο το normal ή μπορεις να επιλεξεις εσυ την δυσκολια?Ευχαριστω

αδερφέ αναγκαστικά ξεκινάς Normal μετά nightmare -> hell -> inferno

Δημοσ.

ok αλλα παίξε hell πρώτα και έλα να πεις πόσο εύκολο είναι

το normal δεν ειναι καν normal , ειναι very easy και σε σύγκριση με hell->inferno είναι απλά ενα tutorial :P

μην ανησυχείς , αργότερα θα ψοφάς ότι και να αγοράζεις :lol:

Σόρρυ για να καταλάβω, διαφωνείς δηλαδή στο ότι το ήδη εύκολο normal (που θα πρέπε να ναι) γίνεται βαρετό; Έτσι δεν παίζεις ποτέ το παιχνίδι as intended και πας inferno και λες OMFG ΔΥΣΚΟΛΟ. Ναι ρε, άμα έπαιζες τόση ώρα με items άλλων;

Δημοσ.

Και τσακ πεφτει το πρωτο legendary..και σιγα μην ηταν για DH που παιζω ...

ζωνουλα για βαρβαρο ονοματι "thunder god's vigor" : 130 str /21 intel / 67 vit / 165 armor / reduces dmg from lightning attacks by 4% / increases bash dmg by 5%

επεσε απο ενα σπασ@ρχιδικο champion στο hell...

Δημοσ.

Σόρρυ για να καταλάβω, διαφωνείς δηλαδή στο ότι το ήδη εύκολο normal (που θα πρέπε να ναι) γίνεται βαρετό; Έτσι δεν παίζεις ποτέ το παιχνίδι as intended και πας inferno και λες OMFG ΔΥΣΚΟΛΟ. Ναι ρε, άμα έπαιζες τόση ώρα με items άλλων;

δεν διαφωνώ αλλα και στο diablo 2 θα μπορούσε κάποιος να σου δώσει με trade ενα μαμαουα item που του έπεσε επειδή προχόρισε ποιο πολύ το παιχνίδι , δεν σε υποχρεώνει κανεις να αγοράσεις uber gear :P

εγω αγοράζω κάτι φθηνό οταν δω οτι δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο . Το παιχνίδι ρίχνει συνήθως items για άλλα classes και νομίζω πως το έκαναν επίτηδες για να υπάρχει χρησιμότητα στο AH.

δεν ειναι τυχαίο γιατί ψάχνοντας στο forum του d3 το έλεγαν πολλοί.

ζωνουλα για βαρβαρο ονοματι "thunder god's vigor" : 130 str /21 intel / 67 vit / 165 armor / reduces dmg from lightning attacks by 4% / increases bash dmg by 5%

κοίτα φάση και στον barbarian πέφτουν 90% items για DH (δεν συμβαίνει μόνο σε εμένα , το λένε πολλοι που παίζουν barb)

Δημοσ.

και τσακ εκει που παιζω ΕΥΤΥΧΩΣ εχει κανει checkpoint 2 Mob πισω με κανει disconnect για να κανει launcher update ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ BLIZZARD ???????????????? και μετα 3 login incorrect Μου πεταξε και μπηκε στο 4ο....

Δημοσ.

Υπαρχει καποια πληροφορια σχετικα με τα drops των αντικειμενων; Ειναι εντελως τυχαια ή αναλογα με τα level και ποση ωρα παιζεις;

Επισης τι προτιματε, range ή melee; Να φανταστω οτι με wizard θα ειναι λιγο ζορικα στο hell,inferno;

Δημοσ.

Να φανταστω οτι με wizard θα ειναι λιγο ζορικα στο hell,inferno;

εγώ μόλις ξεκίνησα hell με wizard και ο ψόφος παραμονεύει παντού :mrgreen:

σε ανοιχτό χώρο κάτι γίνεται, στα dungeon Με το που βγαίνει elite(όχι η φρυγανιά :confused: ) πέφτει γέλιο.

βασικά νομίζω από Hell Και μετά αξίζει μόνο co-op (ήδη βαρέθηκα solo )

Δημοσ.

αν θελεις κρατισε το μιας και ειμαι barbarian.

με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

Δημοσ.

με τηλεχειριστηριο για ps γινετε να παιξω? και αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

Τι λες ιερόσυλε; :fear:

...είπε κάποιος που έχει τελειώσει το Diablo 1 σε PSX.

Δημοσ.

εγώ μόλις ξεκίνησα hell με wizard και ο ψόφος παραμονεύει παντού :mrgreen:

σε ανοιχτό χώρο κάτι γίνεται, στα dungeon Με το που βγαίνει elite(όχι η φρυγανιά :confused: ) πέφτει γέλιο.

βασικά νομίζω από Hell Και μετά αξίζει μόνο co-op (ήδη βαρέθηκα solo )

Έχοντας φτάσει κατά βάση σόλο hell - act III τελειώματα, σε συμβουλεύω να πάρεις κανένα όπλο της προκοπής από AH (έχει φοβερές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν πάαααρα πολύ) και επιπλέον να αναθεωρήσεις το build σου αν βλέπεις ότι δεν τραβάει. Εγώ έχω καταλήξει σε ένα το οποίο μπορεί να αλλάξω κάτι αναλόγω το fight αλλά νομίζω ότι DS + teleport + illusionist είναι μονόδρομος για να ξεφεύγεις. Βάλε blizzard frozen solid + venom hydra και κάνεις ένα καλό kiting. Τα υπόλοιπα όπως σε βολεύουν. Με αυτό το build τουλάχιστον έχω πολλές πιθανότητες να ζήσω (οριακά συνήθως) αλλά συνήθως θα τα βγάλω τα elites εκτός και είναι σε υπερβολικά κλειστό χώρο. Επίσης το coop είναι δύσκολο κατ' εμέ. Θέλει σχεδιασμό, αλληλοκάλυψη και στρατιγική και όχι "thrash και ντου πόλεμος παντού"!

Δημοσ.

Σε co-op παιχνίδι 2 ατόμων, είναι υποχρεωτικό o ένας να είναι πάντα barbarian ή όχι;

Sorry που ρωτάω, αλλά δεν έχω παίξει ποτέ multiplayer σε οποιοδήποτε παιχνίδι, και ακόμη και οι όροι που διαβάζω μού είναι άγνωστοι (tank, buff κτλ. (ευτυχώς μου εξήγησε κάποιους μια φίλη που παίζει mmorpg. :P).

Αυτό που ήθελα δηλαδή να ξέρω είναι αν demon hunter & witch doctor θα μπορούσαν να προχωρήσουν μαζί, από nightmare και μετά;

Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Insomnia app

Δημοσ.

Τον βαρβαρο πως τον παιζετε; Με ενα οπλο και ασπιδα ή με 2 οπλα; Τι ειναι καλυτερο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...