Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω λογο να πω ψεματα ... για του λογου το αληθες

(μολις γυρισα πολη να πουλησω πραμα :) )

απο κει και περα το build σου οπως το καταλαβαινω εγω ειναι focused για single targets (π.χ. elites / bosses) .Χωρις vault και caltrops (παγιδα εν ολιγοις) δεν εχεις survivability...

οχι οχι σε πιστεύω. απλά μου φάνηκαν άπειρα τα hp...

όσο για τα vault και caultrops, ναι τα τρώω με smoke screen tank και το vault μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο μιας και δεν περνάει τα κολο wall

ps1: βέβαια έχω απίστευτο πρόβλημα αν δεν τα φάω γρήγορα μιας και δεν έχω ουσιαστικά κάτι για kite και κάνω το νόημα του dh

ps2: θέλετε να κάνουμε ένα δικό μας ah να αλλάζουμε / πουλάμε items ώστε να μην τα στήνουμε για 2 μέρες στους ξένους

Δημοσ.

οχι οχι σε πιστεύω. απλά μου φάνηκαν άπειρα τα hp...

όσο για τα vault και caultrops, ναι τα τρώω με smoke screen tank και το vault μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο μιας και δεν περνάει τα κολο wall

δεν ειναι και τοσο απειρα να σου πω την αληθεια , οταν με χτυπανε ranged για 10k .... τωρα μπηκα butcher και πεφτει το ξυλο συννεφο...

οσο για το vault αληθευει αυτο που λες..αλλα αν το wall εχει καποιο "κενο" κανει ζιγκ ζαγκ και σε βγαζει απεξω...αν δεν εχει κενο...στην υγεια μας :)

EDIT: παει και ο χασαπης..οφειλω να ομολογησω ομως οτι μου ανοιξε....γιατι του κανα dodge τα μισα χτυπηματα (αυτο με τις αλυσιδες που τις ριχνει ολες μαζι....25k με χτυπουσαν οταν με πετυχαινανε...)

Δημοσ.

και κάτι last, μην ξεχνάτε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε spec λόγο valor buf που το μαζεύεις όμως για τα bosses... άρα farmareis με boss spec για να το έχεις στην τελική στα bosses....

Δημοσ.

Indeed. Αλλα προσωπικά στο πρώτο run αδιαφορώ για το buff αν μου βγαίνει η παναγία. Στα επόμενα φυσικά και πας με boss spec.

Δημοσ.

Ο,τι δουλευει στον καθενα παιδια , μην αγχωνομαστε...

και τωρα που πεθανε ο χασαπης τι ? να τολμησω act2 ή θα χουμε ιστοριες? :)

Δημοσ.

Ο,τι δουλευει στον καθενα παιδια , μην αγχωνομαστε...

και τωρα που πεθανε ο χασαπης τι ? να τολμησω act2 ή θα χουμε ιστοριες? :)

πάνε και θα φέρω τις βαζελίνες

Δημοσ.

πάνε και θα φέρω τις βαζελίνες

ενταξει πηγα εκει στο φαραγγι στην αρχη , που σε συνοδευει η μαγισσα...το μοναδικο χτυπημα που δεν με σκοτωσε μου σκασε 37k dmg.....λεω να φαρμαρω το act 1 προς το παρον :)

Δημοσ.

μα όχι πάνε.... πάνε και ποιο μετά... βρες μελλισούλες με fast, vortex, chains + βάλε κάτι άλλο εσύ και μετά έλα να μου πεις για ΠΟΝΟ

• Super Moderators
Δημοσ.

σαν κάπως άπειρα hp δεν έχεις? εγώ πήγα χθες 60 τον dh μου και με λίγο  ah farm είμαι στα 22κ hp και 58κ dps με sharpshooter. όσο για το build έχω το

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRjXVT21beaaaaZc!TeY!YcYZcZ

62k dps με sharpshooter στον DH, 38k hp και 40% dodge...

Δημοσ.

62k dps με sharpshooter στον DH, 38k hp και 40% dodge...

για δώσε μερικές λεπτομέρεις για το gear. βέβαια κάνω μία βάση τώρα του χαρακτήρα πριν κάνω οτιδήποτε

να και τα stats και το spec

2urpkr7.png

• Super Moderators
Δημοσ.

για δώσε μερικές λεπτομέρεις για το gear. βέβαια κάνω μία βάση τώρα του χαρακτήρα πριν κάνω οτιδήποτε

να και τα stats και το spec

2urpkr7.png

έχω περίπου 2000 dext, το bow μου δυστυχώς είναι 775dps αλλά δίνει 212 dext και 110 vit, τώρα το τι θα το αντικαταστήσει (bow or xbow) άγνωστο, ότι μου κάτσει καλύτερα...

το sharpshooter με 2 rings που δίνουν 24% crit dmg (και dext) boostάρει το νούμερο του dps :P

ψάχνω rings σε vendor με 15% attack speed και dext...

Δημοσ.

ρε παιδιά τις τιμές στο AH πως τις βάζετε? πως ξέρετε πόσο πάει κάτι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...