Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετά από ατελείωτους ψόφους στον belial σε Normal kai nightmare στο hell τον έβαλα με την πρώτη..

τελικά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις :mrgreen:

Δημοσ.

μετά από ατελείωτους ψόφους στον belial σε Normal kai nightmare στο hell τον έβαλα με την πρώτη..

τελικά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις :mrgreen:

λογικο το βρισκω! πολλες φορες η εμπειρια ειναι σημαντικοτερη απο αλλους παραγοντες!

Νεα για το real money Auction House εχουμε?

Δημοσ.

ναι +1 μηνα λενε..φαγωθηκες!

ετσι ειναι, ολοι εχουν τις εγνοιες τους! Ενας μηνας, δεν ειναι κακος, ειδικα αν τον χρησιμοποιησουν για να "ισιωσουν" καποια πραγματα. ευχαριστω φιλτατε

• Super Moderators
Δημοσ.

ξεσκίζεται πάλι το AH, δεν μου έχουν έρθει 500.000 από ένα sale, ενώ έχουν έρθει άλλα gold από πωλήσεις τα οποία δεν λένε να πάνε με τπτ στο stash...

Δημοσ.

ξεσκίζεται πάλι το AH, δεν μου έχουν έρθει 500.000 από ένα sale, ενώ έχουν έρθει άλλα gold από πωλήσεις τα οποία δεν λένε να πάνε με τπτ στο stash...

μπορεις μηπως να παραθεσεις φωτογραφια απο το αντικειμενο που πουλησες τοσο? ευχαριστω

Δημοσ.

μπορεις μηπως να παραθεσεις φωτογραφια απο το αντικειμενο που πουλησες τοσο? ευχαριστω

εφορία? :mrgreen:

μήπως θέλεις και παραστατικό γι΄αυτό ρωτάω

Δημοσ.

εφορία? :mrgreen:

μήπως θέλεις και παραστατικό γι΄αυτό ρωτάω

φωτογραφια και αποδειξεις αρκουν αρκει να ειναι νομιμη η αγοραπωλησια!

σοβαρα τωρα! τουλαχιστον το ονομα του?

Δημοσ.

Κατι πρέπει να γίνει με το loot , δεν ειμαι lootwhore αλλα για να μπορείς να παίξεις το act 2 του inferno πρέπει να σου πετάει τίποτα και στο act 1 inferno η στα τελευταία act του hell, και αλλα παιδιά που παίζουμε μαζι αυτο λένε.

Δημοσ.

Κατι πρέπει να γίνει με το loot , δεν ειμαι lootwhore αλλα για να μπορείς να παίξεις το act 2 του inferno πρέπει να σου πετάει τίποτα και στο act 1 inferno η στα τελευταία act του hell, και αλλα παιδιά που παίζουμε μαζι αυτο λένε.

γιατι δεν αγοραζεις απο AH?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι, στο completed δεν δείχνει τα stats του item, μόνο το name, το date και πόσο πουλήθηκε, επιπλέον το ΑΗ είναι down...

αναμένω 2x 425.000 + 85.000 gold, ελπίζω να μην τα χάσω...

δεν πρόλαβα και πριν λίγο ένα ωραιότατο helm με 20.000 gold επειδή έκανε request timeout, nice...

Δημοσ.

οκ δεν πειραζει φιλε μου. να ρωτησω, για wizard, μετα απο Intelligence and vitality, τι ειναι πιο σημαντικο να εχει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...