nevermore Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εκανε κανεις αλλος τη χαζομαρα να δωσει 100κ για tab?Νομιζα θα εδινε ολοκληρη καρτελα αλλα πηρα τα @@ μου .Τζαμπα λεφτα. εννοείτε ότι έδωσα 100κ για tab.. βάλε εκεί κανά rare αντικείμενο και πούλατο στο ah θα τα βγάλεις τα 100κ κατευθείαν μην μασάς..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 μηπως το εκαναν επιτηδες για να εχει σημασια το AH και να μην πουλανε πολλοι πολλα? γιατι αν επεφταν σε ολους καλα αντικειμενα τοτε ισως κανεις να μην το χρησιμοποιουσε. λογικα στην blizzard εχουν πονταρει σε αυτην την καινοτομια. ναι το έκαναν επίτηδες και στο Diablo 1 & 2... σοβαρά τώρα είσαι πράγματι 26 ετών?
Tmark Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μας τρολάρει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι μου φαίνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 δεν έχω πρόβλημα, αυξάνονται τα posts μου...
stefanos9 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλα τι μαζοχισμος/καψιμο ειναι αυτος να παιξεις το παιχνιδι 3 φορες (ιδιο content) για να πας level30/50/60. Με βλεπω level32 finito εμενα... Aς βαζαν cap level το 33, ή ας καναν 12 Acts ακομα καλυτερα ! Σαν wow με 85ριδες και heroic 100ριδες ενα πραμα... Και απο οτι βλεπω ειμαι μειοψηφια...
nevermore Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλα τι μαζοχισμος/καψιμο ειναι αυτος να παιξεις το παιχνιδι 3 φορες (ιδιο content) για να πας level30/50/60. Με βλεπω level32 finito εμενα... Aς βαζαν cap level το 33, ή ας καναν 12 Acts ακομα καλυτερα ! Σαν wow με 85ριδες και heroic 100ριδες ενα πραμα... Και απο οτι βλεπω ειμαι μειοψηφια... κοίτα να δεις.. diablo 2 εγώ προσωπικά δεν έπαιζα για τα acts loot loot hack n slash loot loot hack n slash και κανά Lvl up στην μέση οπότε γιατί να αλλάξει το diablo 3? δοκιμασμένη συνταγή και ούτως η άλλως εγώ προσωπικά αυτό ζητούσα και στο d3 λίγο με χάλασε τα χαζά drop αλλά τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή edit : ούτως ή άλλως το diablo είναι κάψιμο
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τα σχόλια από κάτω, ως συνήθως, είναι όλα τα λεφτά...
overpower Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 απο που να το αγορασω ρε παιδια? απο σκρουτζ δεν ξερω γιατι εχει σχετικα ακριβες τιμες σε οσα ειναι ετοιμα για παραλβη. στο ebw απο 1-3 εβδομαδες θα κανει εδιτ: για αυτο τι λετε? Link ποσο θα μου βγει περιπου και σε ποσες μερες θα ερθει?
soso75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 απο που να το αγορασω ρε παιδια? απο σκρουτζ δεν ξερω γιατι εχει σχετικα ακριβες τιμες σε οσα ειναι ετοιμα για παραλβη. στο ebw απο 1-3 εβδομαδες θα κανει εδιτ: για αυτο τι λετε? Link ποσο θα μου βγει περιπου και σε ποσες μερες θα ερθει? Με τέτοια τιμή που έχει είναι ίδια με εδώ 50 λίρες είναι 62.5 ευρώ χωρίς μεταφορικά..και θα περιμένεις και να σου το στείλουν.
ultralisk Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 απο που να το αγορασω ρε παιδια? απο σκρουτζ δεν ξερω γιατι εχει σχετικα ακριβες τιμες σε οσα ειναι ετοιμα για παραλβη. στο ebw απο 1-3 εβδομαδες θα κανει εδιτ: για αυτο τι λετε? Link ποσο θα μου βγει περιπου και σε ποσες μερες θα ερθει? αν το βάλεις free delivery, 34 λίρες αγγλίας βγαίνουν 44 ευρώ περίπου
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Κανείς που να νιώθει confident με το phase 2 control του belial στο inferno? Phase 1 πάει πολύ άνετα 8/10 φορές. Phase 2 επίσης μέχρι που σκάνε οι naga και εκτός απο το μαλάκα έχεις και αυτές να βαράνε 40k απο invis. Σπασ@#$δια μέγιστη. Οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη. Phase 3 πιστεύω θα πάει άνετα λόγω ss αν είμαι οκ με τα cooldown. Μέχρι στιγμής το co-op dual hunter νομίζω οτι είναι το καλύτερο αλλα θέλω να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Ή απλά θα φαρμάρω να πάρω αλλα 30k να πάω στα 100k dps και να τον solάρω νύχτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω,αλλά το έχετε δεί αυτό http://eu.battle.net...use/how-to#fees Auction House FeesBefore you post your auction, you’ll see any fees that apply to your listing displayed in the center section of the Sell tab.These fees will only be charged if your auction successfully sells, and will automatically be deducted from the item’s final selling price. FOR EQUIPMENT (weapons, armor, accessories, and other unique items) Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price Transaction Fee (Real-Money Auction House): 1£ GBP per item / €1 EUR per item Transfer Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred FOR COMMODITIES (gems, materials, dyes, pages, recipes, and other non-unique items) Transaction Fee (Gold Auction House): 15% of final sale price Transaction Fee (Real-Money Auction House): 15% of final sale price Transfer Fee (when sending proceeds to PayPal or other authorized payment-service provider): 15% of amount being transferred αλλά σορρυ,υπάρχει μια τρέλα ή μου φαίνεται ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις