Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνετε κανονικά? Διαβάζω στα forums ότι είναι bugarismenο το patch και δεν σε αφήνει να μπεις.

Δημοσ.

το 7.5/10 ειναι αυστηρο γιατι συμβαινει κατι παραδοξο...

Το παιχνιδι πραγματι δεν εχει προτοτυπια, δεν εχει το στορυ που θα σε κολησει, εχει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα με το battle.net και ειναι μικρο σε διαρκεια.

Αλλα ολα αυτα δεν αναιρουν οτι σε τελικη αναλυση ειναι ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ. Ολα αυτα τα κριτηρια για τα οποια συνηθως ενα game κρινεται ειναι ψιλα γραμματα για το diablo γιατι η μαγεια του ειναι αλλου (και φυσικα μετα το normal)

Παντως λιγοι πια κανουν σωστα reviews. Βλεπω κατι ''Superbrothers: Sword & Sworcery EP'' να παιρνουν 9αρια και τρελαινομαι

Δημοσ.

Λίγο αυστηρός ο φίλος που έκανε το review.

7.5 είναι κάπως βαρύ. Νομίζω τουλάχιστον μισή ακόμα μονάδα ακόμα έπρεπε να την βάλει.

Απο κεί και πέρα, το ότι είναι εθιστικό το παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελεί το κύριο κριτήριο της βαθμολογίας.

Δημοσ.

Λίγο αυστηρή η φίλη που έκανε το review.

7.5 είναι κάπως βαρύ. Νομίζω τουλάχιστον μισή ακόμα μονάδα ακόμα έπρεπε να την βάλει.

Γιάννης Παπαδόπουλος λέει ότι το έκανε... άρα φίλος :P (dgoug style ήταν αυτό το comment ε?)

Δημοσ.

Το διόρθωσα.

Το D3 με ενδιαφέρει πάρα πολύ, συνεχώς βλέπω τα πόστ και "κλέβω" λίγο από τον ενθουσιασμό σας.

Μετά βάζω το Torchlight 1 και παίρνω το fix μου ^_^

Τα mods είναι μάνα εξ ουρανού ;)

Δημοσ.

Ειστε με "elective mode" build ?

Στο νορμαλ εχει νοημα αυτo ?

Μηπως ειναι απαραιτητο για πχ inferno difficulty, να παιζεις πχ wizard me Hydra+Blizzard, etc

Δημοσ.

το elective mode απλά σε επιτρέπει να παίξεις όπως θέλεις και να βάλεις ότι θες όπου θες. συν ότι μπορείς απο κάθε κατηγορία να πάρεις και 1 και 2 ,3,4 skills παρά μόνο 1

Δημοσ.
Τα mods είναι μάνα εξ ουρανού ;)

Επειδή δεν το έχω ψάξει, έχεις καμιά πληροφορία, link, πηγή, γνωστό, άκρη για Torchlight mod? Θέλω να το κάνω ένα ξεσκόνισμα πριν το 2 και θα ήταν καλή δικαιολογία.

Δημοσ.

Ναι ξερω τι κανει το elective, απλα ρωταω αν εσεις τα 1-2 αγαπημενα σας build τα εχετε default, η τα εχετε με οτι skill γουσταρετε (elective) και σε τι difficulty....

Δημοσ.

Τέλος και ο belial solo κύριοι.

Μιά ώρα tries και καμια 30ρια deaths. Ποτέ ξανά. Τώρα μετά τα 100k dps. Αν και tbh έτσι όπως το πήγα (μόνιμα phase 3 και έχανα απο μαλακίες) μπορεί και να τον φαρμάρω soon.

Νεύρα απίστευτα πολλά αλλα όταν ψόφησε ήταν τρομερά rewarding.

Elemental/nether, entangling/hatred, caltrops/snare, marked for death/hatred, ss/lingering/ preparation/bu plan. 71k

Phase 1 γωνία ταμπούρωμα με caltrops και εναλλαγή entangling/nether.

Phase 2 apply mark και τανκάρισμα με ss/prep και nether spam + λίγο entangling για το regen. Καθαρό burst ΠΡΙΝ βγούν οι naga.

Phase 3 αν καταλάβεις το pattern είναι ψιλογελοίο αν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο την κατάσταση και έρθει το prep cd. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι οτι μετά το hit/hit/double hit combo σκάει το breath και πρέπει να είσαι στη δεξιά γωνία πρίν το κάνει. Τίποτα άλλο. Τα άλλα είναι ξεφτιλισμένα για avoid και στη χειρότερη ss dodge. Το burst το τρώει κατα βάση όταν κάνει το breath (πάντα με mark) και όταν σκάει τους μετεωρίτες. Hit and run αλλα λόγω του μεγάλου hitbox, του nether και του mark φεύγει άκλαφτος.

Αυτά για future use ή για όποιον το παλεύει γιατί απο χθές τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια με τον μαλάκα.

Μέχρι τώρα μόνο με το ninja gaiden/master ninja μπορώ να το συγκρίνω στα boss. Καθαρά study του pattern και δεν έχεις δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑ λάθος (solo DH πάντα).

Δημοσ.

Μιά ώρα tries και καμια 30ρια deaths. Ποτέ ξανά. Τώρα μετά τα 100k dps. Αν και tbh έτσι όπως το πήγα (μόνιμα phase 3 και έχανα απο μαλακίες) μπορεί και να τον φαρμάρω soon.

Elemental/nether, entangling/hatred, caltrops/snare, marked for death/hatred, ss/lingering/ preparation/bu plan. 71k

Phase 2 apply mark και τανκάρισμα με ss/prep και nether spam + λίγο entangling για το regen. Καθαρό burst ΠΡΙΝ βγούν οι naga.

Phase 3 αν καταλάβεις το pattern είναι ψιλογελοίο αν μπορείς να καθυστερήσεις λίγο την κατάσταση και έρθει το prep cd. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι οτι μετά το hit/hit/double hit combo σκάει το breath και πρέπει να είσαι στη δεξιά γωνία πρίν το κάνει. Τίποτα άλλο. Τα άλλα είναι ξεφτιλισμένα για avoid και στη χειρότερη ss dodge. Το burst το τρώει κατα βάση όταν κάνει το breath (πάντα με mark) και όταν σκάει τους μετεωρίτες. Hit and run αλλα λόγω του μεγάλου hitbox, του nether και του mark φεύγει άκλαφτος.

Αυτά για future use ή για όποιον το παλεύει γιατί απο χθές τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια με τον μαλάκα.

Μέχρι τώρα μόνο με το ninja gaiden/master ninja μπορώ να το συγκρίνω στα boss. Καθαρά study του pattern και δεν έχεις δικαίωμα για ΚΑΝΕΝΑ λάθος (solo DH πάντα).

PERFECT ! perfect spec, perfect plan. Kudos... Αφού το έβγαλες πας και act 3 άνετα με λίγη προσοχή ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry man, αλλά πήγα πριν λίγο με αυτό το build και βγήκε 1st try, ήταν η πρώτη μου προσπάθεια solo :P

ούτε 1 death, δεν με ακούμπησε τπτ σε κανένα από τα 3 phases, πήρα και τα επιπλέον achievements :shock:

Δημοσ.

O Klain διαβαζει καπου το παραπανω ποστ και κλαιει.. :(

Επίσης θελω να παιξω Diablo! :angry: 1 μηνας έμεινε, που θα παει θα περασει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...