Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειτε βαζωντας τα auction σχεδον τσαμπε αλλα να τα παιρνει αμεσα?

Το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό?

Δημοσ.

Το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό?

ειναι πρακτκη ετων σε δεκαδες παιχνιδια. ετσι ανταλλασουμε καρτες, χαρακτηρες, αντικειμενα, χρυσο κτλ κτλ κτλ σε πολλα παιχνιδια

Δημοσ.

Και ποιος σου λέει ότι θα προλάβει να το πάρει, την ώρα που κάνουν browse το Ah χιλιάδες άτομα?

Δημοσ.

Και ποιος σου λέει ότι θα προλάβει να το πάρει, την ώρα που κάνουν browse το Ah χιλιάδες άτομα?

φυσικα και υπαρχει αυτη η περιπτωση. Οπως σου ειπα ειναι πολυ κοινη πρακτικη με τα υπερ και τα κατα της. Παντως μιας και μπορουν δυο ατομα να παιζουν μαζι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να παιρνει απο εκει τα αντικειμενα.

ΥΓ Ο χασαπης στο Normal ειναι πολυ ευκολος παντως

Δημοσ.

και το AH σκεφτηκα αλλα ελα που μολις τα εβαλα του λεω "μπες και παρτα γρηγορα" ειχαν ηδη βγαλει φτερα.

θα δω μηπως μπορω να τον κανω invite σε ενα public game ή κατι αν τα εχει ξεκλειδωσει τα Acts... (Δειξτε κατανοηση ακομα "προσαρμοζομαι" στο παιχνιδι)

Δημοσ.

φυσικα και υπαρχει αυτη η περιπτωση. Οπως σου ειπα ειναι πολυ κοινη πρακτικη με τα υπερ και τα κατα της. Παντως μιας και μπορουν δυο ατομα να παιζουν μαζι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να παιρνει απο εκει τα αντικειμενα.

ΥΓ Ο χασαπης στο Normal ειναι πολυ ευκολος παντως

To normal δεν είναι Diablo 3, είναι το μικρό μου πόνυ σε video game.

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα με το diablo. Λοιπον οταν παιζω μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη και ειναι σαν να μπαινει

σε αδρανεια. Μετα restart παλι στο game μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα να χαμηλωσω τα γραφικα αν και δεν νομιζω

οτι φταιει αυτο γιατι το pc ειναι μια χαρα καλο. Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινετε ?

Δημοσ.

To normal δεν είναι Diablo 3, είναι το μικρό μου πόνυ σε video game.

Επιτέλους! Η αναζήτησή μου τελείωσε.

Bρήκα το comment of the day :lol:

Δημοσ.

μόλις γύρισα σπίτι και είπα να μπω λιγάκι δεν μπαίνει με τπτ.. αλλά δεν βγάζει και το κλασικό ερρορ

edit : μπήκα ορμάτε παίδες :mrgreen:

Δημοσ.

Αν έχετε κατεβάσει το US version και μπήκε το EU patch πολύ πιθανό να έχετε προβλήματα. Εγώ αυτό είχα κάνει και αναγκάστηκα να κατεβάσω τον EU client.

που στο καλό τα βρίσκετε αυτά τα νούμερα ρε γμτ;

Εγώ με μάγο και ζορίζομαι απίστευτα inferno act I. Γύρω στα 10k damage (όχι dps, αυτό που λέει πάνω από τα details όταν ανοίγεις το inventory) και σχεδόν 30κ hp. Elite / champions με ξεσκίζουν και θα έλεγα ότι έχω σχετικά αμυντικό build με diamond skin / teleport me fracture και force armor και γενικώς ανελέητο kiting. Ίσως φταίνε τα χαμηλά res. που κυμαίνονται κάτω από 200.

Προσπαθώ τώρα να φαρμάρψ gold από act I hell με valor buff και σχετικό gear για να πάω AH να αγοράσω πράμα γιατί αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει η κατάσταση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελικά έτσι μπαίνω μέσα από τα healing potions + repairs στο inferno και δεν έχει νόημα να συνεχίσω. Λέω να ψάξω για gear με int. + vit. + all resist

Προς το παρόν βγάζω πάνω από 100κ /ώρα με το αυτό το farm.

Καμιά ιδέα, καμιά πρόταση;

10k damage είναι τραγικά λίγο. Πάνω απο 20k θα δείς ότι είναι σχετικά καλύτερα...αλλά και πάλι θα ζοριστείς.

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα προβλημα με το diablo. Λοιπον οταν παιζω μετα απο λιγη ωρα μαυριζει η οθονη και ειναι σαν να μπαινει

σε αδρανεια. Μετα restart παλι στο game μετα απο λιγο παλι το ιδιο. Δοκιμασα να χαμηλωσω τα γραφικα αν και δεν νομιζω

οτι φταιει αυτο γιατι το pc ειναι μια χαρα καλο. Εχει ιδεα κανεις τι μπορει να γινετε ?

βγαλε καλου κακου οτι εχει σχεση με standby και screen saver και Hybernate στο pc σου .και δες για πιο νεους drivers για την καρτα γραφικων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...