BlackScorpionX Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 10k damage είναι τραγικά λίγο. Πάνω απο 20k θα δείς ότι είναι σχετικά καλύτερα...αλλά και πάλι θα ζοριστείς. Προς το παρόν φαρμάρω act I για gold και act 3 από την spider boss μέχρι και azmodan για τυχόν κάνα καλό κομμάτι gear. Σήμερα βρήκα κάτι ψιλοκαλές μπότες αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι κατά βάση χειρότερα από αυτά που έχω. Εσύ με τι είδους build φαρμάρεις act I inferno και με πόσο dps? Εγώ τώρα, για το δικό μου act III hell farm χρησιμοποιώ αυτό http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UORXQl!aTd!bYbaYb και βγάζω το farm σε 20 λεπτά περίπου χωρίς να ιδιαίτερη δυσκολία.
nikosggg3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δοκιμασε να μπει κανεις τωρα?. εμενα μου βγαζει error.
Tobajara Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δυστυχώς το θέμα δεν είναι αν πέφτει καλό loot για το χαρακτήρα του καθενός αλλά αν πέφτει αξιόλογο loot για το auction house. Από την άλλη, με βάση τη δικαιολογημένη ως ένα βαθμό γκρίνια για την κατάσταση, απορεί κανείς πώς τροφοδοτούνται οι δημοπρασίες.
telegamesvg Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 απορεί κανείς πώς τροφοδοτούνται οι δημοπρασίες. αυτη ειναι και δικη μου απορια ! Αυτη τη στιγμη ειμαι lvl59 στο Hell Act iii και σχεδον ολο μου το gear το εχω αγορασμενο απο το AH . To gameplay ειναι εθιστικο , αλλα δυστυχως δεν σε ανταμοιβει με loot. εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει εγω καλα .
soso75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Βρε παιδιά μια σκέψη μήπως είναι δυνατόν αυτό το loot στο AH να μήν είναι μόνο απο παίκτες αλλά και απο αντικείμενα που βάζει η ίδια η Blizzard;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σκότωσα το πρωϊ Belial Inferno, μπήκα Act 3, αργότερα ξαναφάρμαρα Act1 Inferno και πλέον δεν βλέπω επιλογή για το 1ο quest στο Act 3... γαμάτο?
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τι γινεται ρε παιδια ; ειμαι δουλεια η γυναικα θα γυρισει αυριο με αφησε μονο και στο φορουμ της blizzard βριζουν για error 37 ΞΑΝΑ ..... Αν γυρισω σπιτι και δεν μπορεσω να παω σερι ωςαυριο δουλεια θα τους παρει ο DIABLO την μανα και τον πατερα......
nevermore Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σκότωσα το πρωϊ Belial Inferno, μπήκα Act 3, αργότερα ξαναφάρμαρα Act1 Inferno και πλέον δεν βλέπω επιλογή για το 1ο quest στο Act 3... γαμάτο? βασικά είναι γάματο
paularas Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σκότωσα το πρωϊ Belial Inferno, μπήκα Act 3, αργότερα ξαναφάρμαρα Act1 Inferno και πλέον δεν βλέπω επιλογή για το 1ο quest στο Act 3... γαμάτο? έκανες το 1ο quest του νέου act που μπήκες για να το ξεκλειδώσεις? μάλλον όχι Βρε παιδιά μια σκέψη μήπως είναι δυνατόν αυτό το loot στο AH να μήν είναι μόνο απο παίκτες αλλά και απο αντικείμενα που βάζει η ίδια η Blizzard; μην πας να δεις το men in black, θα σου καταστρέψει την ψυχολογία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 έκανες το 1ο quest του νέου act που μπήκες για να το ξεκλειδώσεις? μάλλον όχι δεν πήγα να ανάψω τα 5 signals, αλλά έπρεπε να αφήσει το begin quest option...
paularas Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 δεν πήγα να ανάψω τα 5 signals, αλλά έπρεπε να αφήσει το begin quest option... ε qq... δυστυχώς...
Maxus Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 τι γινεται ρε παιδια ; ειμαι δουλεια η γυναικα θα γυρισει αυριο με αφησε μονο και στο φορουμ της blizzard βριζουν για error 37 ΞΑΝΑ ..... Αν γυρισω σπιτι και δεν μπορεσω να παω σερι ωςαυριο δουλεια θα τους παρει ο DIABLO την μανα και τον πατερα...... Φιλε με εχει τρελανει στα error 37 τωρα...ασε. 3-11:00 τι εκαναν?? Ειναι κανεις μεσα τωρα?
vfragos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φιλε με εχει τρελανει στα error 37 τωρα...ασε. 3-11:00 τι εκαναν?? Ειναι κανεις μεσα τωρα? Μια απο τα ίδια, error 37...
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ενταξει οκ .... εφυγε Κυριακη λεω θα λιωσω στο diablo ... Κυριακη την πηγα εγω γυρισα αργα ... Δευτερα νυσταζα 11 η ωρα ενω πηγα σπιτι 9:30 απο την δουλεια Τριτη ειχα ενα πελατη που θυμηθηκε 9:10 ενω το μαγαζι εκλεισε να παρει υπολογιστη και να κοψει tax free εφτασα σπιτι 10 μεχρι να φαω να κανω ενα μπανιο πηγε 11 12 κοιμηθηκα ... Σημερα error 37 αυριο ΓΥΡΝΑΕΙ ......... Μωρη φακλανα blizzard η γυναικα μου σε εβαλε να μου κανεις την ζωη μου δυσκολη ????????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις