Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απαράδεκτο... τι κάνουν τόση ώρα; δηλαδή θα μπορώ να παίξω μόνο όταν επιθυμούν αυτοί;

Δημοσ.

Τι κλαίτε μωρε; απο το πρωί έχει ανακοίνωση για maintenance. Δεν είναι emergency ή κάτι τέτοιο... (καλή μέρα διάλεξα για hiatus)

Δημοσ.

ε qq... δυστυχώς...

21191516.jpg

Φιλε αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που θα εφτιαχνα εγω αν εκανα τετοιο συστημα. Δηλαδη καθοτι ελληνας με την "βρωμια" στο μυαλο μου σιγουρα θα αρμεγα το συμπαν απο τον Diablo γιατι θα εβαζα παντα "λαγους" items για κοροϊδα δεξια και αριστερα. Γιατι να μην το κανω αλλωστε? Παντως το μεγαλο κεφαλι πισω απο τον τυπο που σκεφτηκε το ολο RMAH παιζει να ειναι ελληνας. Bobby και μαλακιες (ή ισως η γυναικα του να ειναι ελληνιδα γιατι πισω απο καθε μεγαλο αντρα...).

Δημοσ.

Τι κλαίτε μωρε; απο το πρωί έχει ανακοίνωση για maintenance. Δεν είναι emergency ή κάτι τέτοιο... (καλή μέρα διάλεξα για hiatus)

Αν θυμαμαι καλα η ανακοινωση ελεγε 03:00-11:00 για maintenance.Δηλ ως σημερα το πρωί..

Τουλάχιστον ετσι ήταν χθες το βραδυ.Δεν ξερω αν εβγαλαν κ αλλη.

Δημοσ.

Το maintenance ήταν απο τις 4 έως τις 12 ώρα Ελλάδος σήμερα.. τώρα μια βγάζει Error 37.. και μία Error 73..:wacko:

Δημοσ.

Σήμερα μέχρι τη 1 έπαιζα μια χαρά και θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι είχε το maintenance warning. Φαντάζομαι οι ώρες είναι CET /something και όχι ελληνικές.

Δημοσ.

Σήμερα μέχρι τη 1 έπαιζα μια χαρά και θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι είχε το maintenance warning. Φαντάζομαι οι ώρες είναι CET /something και όχι ελληνικές.

Ήταν 3-11 a.m CET = Central European Time οπότε η διαφορά που έχουμε είναι μία ώρα αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Γελάει η οικουμένη με τη Blizzard, μια ώρα τη μέρα έχουμε να παίξουμε και μία μπαίνει, μία δεν μπαίνει. Ήμαρτον.

edit: βαρέθηκα, αύριο πάλι μπας και έχουν φιλοτιμηθεί να το φτιάξουν μέχρι τότε.

Δημοσ.

Πρίν λίγο τελείωσα το normal με τον πρώτο μου χαρακτήρα, δεν μπορείς να παίξει μετά στο Nightmare με έναν νέο χαρακτήρα; Κάθε χαρακτήρα που φτιάχνεις παίζεις ξανά από την αρχή στο normal;

Δημοσ.

Εντάξει την εχουμε συνηθίσει την blizzard απο το wow αλλα αυτο που συμβαίνει ειμαι επιεικως απαράδεκτο

Δημοσ.

Πρίν λίγο τελείωσα το normal με τον πρώτο μου χαρακτήρα, δεν μπορείς να παίξει μετά στο Nightmare με έναν νέο χαρακτήρα; Κάθε χαρακτήρα που φτιάχνεις παίζεις ξανά από την αρχή στο normal;

κι εγω την ειχα αυτην την απορια αλλα νομιζω η απαντηση εχει την λογικη της. αμα σε μεγαλυτερη δυσκολια παιξεις με lvl 1 χαρακτηρα, δεν νομιζω να βγαινει με τιποτα!

• Super Moderators
Δημοσ.

είμαστε μέσα και παίζουμε κανονικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...