Johnnywu Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλά το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Έλεος πια. Εγώ ψήνομαι να δικαιώσουν τους παίχτες, πέρα από όλα τα άλλα θα είναι πιστεύω και ένα καλό χτύπημα σε όλους αυτούς που θέλουν always online drm. Ασταδιάλα πια. Α γειά σου. Αφού θέλουνε DRM ας το κάνουνε σωστά τουλάχιστον. Ακόμη να φτιάξει...
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εμενα δεν βγαζει κανενα ερρορ αλλα κολλαει στο retrieving hero list,απλα τραγικοι μετα απο τοσες μερες
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 πάντως το diablo 3 θα μείνει στην ιστορία (με την αρνητική έννοια) τώρα μου έσκασε καινούριο πρόβλημα , πηγα να αλλάξω character και μου πετάει error 300008 (δοκίμασα καμια 20αριά φορές).
violatus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το ξέρανε ότι ο κόσμος θα πάει να το αγοράσει μαζικά; Το ξέρανε. Το ξέρανε ότι έχουν και κανένα μύριο από το annual pass του WoW; Το ξέρανε. Το ξέρανε ότι έχουν και κάμποσα guest passes; Το ξέρανε. Και όμως γράφουν τον κόσμο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Θα μπορούσαν να σηκώσουν και άλλους servers και γενικά να νοιαστούν λίγο παραπάνω. Oh wait μας πήραν ήδη τα λεφτά. Τελικά μου φαίνεται το μόνο που νιώθουν είναι η τσέπη τους. Αν ξαφνικά κόψει ο κόσμος συνδρομές στο WoW για τα χάλια στο Diablo ίσως και λάβουν το μήνυμα. Κάτι αντίστοιχο νομίζω έγινε με το SWTOR όπου πολλοί έκοψαν λόγω της απάτης με το τέλος του Mass Effect 3. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι από αυτούς που πραγματικά χαίρονται με τους τίτλους της Blizzard (κυρίως παλαιότερα) αλλά έχω σιχαθεί την εταιρία (Blizzard-Activision). Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 και να κοψουν την συνδρομη του wow ολοι για το annual pass την πληρωσαν για 12 μηνες ... οποτε σε 12 μηνες θα ληξει που θα εχει βγει το pandaria Και φυσικα αφου εχουν ενεργο account θα το αγορασουν .... οποτε και απο εκει λεφτα θα βγαλουν . Κριμα γιατι εβγαλαν ΜΙΣΟ παιχνιδι ( no pvp ) και αυτο το μισο ειναι σκατα .....Lag - D/C - hack - ktlp ktlp....
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Oh wait μας πήραν ήδη τα λεφτά. αυτό σκέφτηκα και εγώ και αισθάνομαι λες και με κορόιδεψαν. Μάλλον ειναι πολυ σίγουροι πως δεν θα την πάθουν όπως ειπες με το wow και έχουν ήδη πάρει τα λεφτά μας για το d3 , οπότε όπως το βλέπουν δεν έχουν να χάσουν και πολλά. Ισως ειναι τραβηγμένο αυτό που θα πω αλλα μου φαίνεται περιμένουν να αγανακτήσει ο κόσμος να το παρατήσουν οι μισοί μηπως και ξεμπουκώσει ο server. δυστυχώς ο νόμος δεν μας καλύπτει ωστε να μπορούμε να πάρουμε τα λεφτα μας πίσω αφου δεν κατάφεραν να παρέχουν τις υπηρεσίες που πληρώσαμε και έτσι να έχουν τον φόβο οτι θα χάσουν λεφτά , οπότε κάνουμε υπομονή ..
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ωραια τωρα κολλαει στο retrieving hero list.....
Johnnywu Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ο νόμος μπορεί και να μας καλύπτει. Έχουμε πάρει ένα προϊόν που δεν εκπληρώνει αυτά που υποσχέθηκε. Ακόμη και να λάβουμε υπόψη ότι το online πάντα έχει μικροπροβλήματα και πάλι δεν δικαιολογείται αυτό το χάλι. Και βσκ είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν τους πολυκαίει το θέμα απ' την στιγμή που το πληρώσαμε.
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλα επειδη βαρεθηκα τα κολληματα του diablo εβαλα torchlight 2 beta κ εχω να πω πως ειναι πολυ καλο μεχρι τωρα
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 error 37 και τα μυαλά στα κάγκελα..servers are busy..Και μετά θέλουν και 1€/αντικείμενο;ΝΑΙ καλά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 οπότε όπως το βλέπουν δεν έχουν να χάσουν και πολλά. Πολλοι δεν το αγορασαν λογο του συγκεκριμενου DRM. Εαν δεν διορθωθει η κατασταση, οσοι το αγορασαν, στο μελλον θελω να πιστευω οτι δεν θα αγορασουν ξανα οτιδηποτε σχετικο της blizzard. Εχουν πολλα να χασουν, αλλα οχι την παρουσα στιγμη.
panther_512 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πολλοι δεν το αγορασαν λογο του συγκεκριμενου DRM. Εαν δεν διορθωθει η κατασταση, οσοι το αγορασαν, στο μελλον θελω να πιστευω οτι δεν θα αγορασουν ξανα οτιδηποτε σχετικο της blizzard. Εχουν πολλα να χασουν, αλλα οχι την παρουσα στιγμη. Ακριβώς έτσι είναι. Μετά από αυτό το φιάσκο, θα ξανααγοράσετε προϊόν της Blizzard με κλειστά μάτια? Ή προϊόν με always online DRM? Δεν το νομίζω. 6 εκατομμύρια άτομα είπαμε αγόρασαν το παιχνίδι? Ε, λοιπόν, 6 εκατομμύρια καταναλωτές έμαθαν να είναι πιό προσεκτικοί στις αγορές τους από δώ και πέρα Το hype και τα πληρωμένα reviews δεν αρκούν....
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι σαν κολλημενος με το diablo 1 μεχρι να βγει το 2 και με το diablo 2 εγκατεστημενο στο Pc μου ακομα και σημερα δεν προκειται να τρεξω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ να παρω το expansion του d3 οταν βγει και αν βγει . Βαρεθηκα . Ειχα 5 ημερες ΜΟΝΟΣ στο σπιτι χαλαρος απο γυναικα παιδι να απολαυσω με τα ηχεια μου το παιχνιδι να γουσταρω και ή ετρωγα d/c και ξανα εκανα το q απο την αρχη ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ) ή ηταν κατω οι server 2 μερες τωρα και ξενερσα την ζωη μου ....
violatus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ακριβώς έτσι είναι. Μετά από αυτό το φιάσκο, θα ξανααγοράσετε προϊόν της Blizzard με κλειστά μάτια? Ή προϊόν με always online DRM? Δεν το νομίζω. 6 εκατομμύρια άτομα είπαμε αγόρασαν το παιχνίδι? Ε, λοιπόν, 6 εκατομμύρια καταναλωτές έμαθαν να είναι πιό προσεκτικοί στις αγορές τους από δώ και πέρα Το hype και τα πληρωμένα reviews δεν αρκούν.... Μαζί σου και εγώ. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πιστεύω ότι θα το βρουν μπροστά τους και πρέπει να το βρουν μπροστά τους. Από την άλλη θα μπορούσαν να κάνουν ότι είχαν κάνει και στο Diablo 2. Single player στο pc σου χωρίς internet χωρίς τίποτα, ένα open battle.net για να κάνεις τον χαβαλέ σου με τα φιλαράκια σου και μετά ένα battle.net v2 - όπως είναι τώρα δηλαδή - με το ladder του, το RMAH του και τα ρέστα. Θα δικαιολογηθούν βέβαια λέγοντας ότι με συγκεκριμένο DRM καταπολεμούν την πειρατεία και προστατεύουν το δημιούργημά τους... Τι να τον κάνεις τον πειρατή ρε μπάρμπα όταν το σκοτώνεις μόνος σου;
Tobajara Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το hype και τα πληρωμένα reviews δεν αρκούν.... Για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, αυτό το χάλι ούτε ο μεγαλύτερος hater της Blizzard δε θα το είχε προβλέψει, πόσο μάλλον όσοι ξέρουν τη Blizzard από άλλους τίτλους της. Και να πεις πως είναι η...Runic Games και δεν περίμενε τόση μεγάλη επιτυχία, όπως είπε και ο violatus, το ξέρανε και το περίμεναν. Αυτό είναι το εξοργιστικό και είναι 10 φορές χειρότερο από τα στάνταρ προβλήματα ενός online τίτλου στο launch. Σήμερα πάντως δεν είχα πρόβλημα να μπω και να παίξω. Για αύριο επιφυλάσσομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις