Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 παιδια χαλαρωστε, ειναι αρχη ακομα. υστερα θα δουμε πως θα τα φτιαξουν τα προβληματα. να καταδικαζουμε ενα παιχνιδι και μια εταιρια μεσα σε 2 βδομαδες ειναι λιγο ακραιο. Προσωπικα ειμαι 100% ευχαριστημενος ως τωρα χαχαχα παλι κατω ειναι? βιαστηκα να μιλησω! ε συμβαινουν αυτα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 παιδια χαλαρωστε, ειναι αρχη ακομα. υστερα θα δουμε πως θα τα φτιαξουν τα προβληματα. να καταδικαζουμε ενα παιχνιδι και μια εταιρια μεσα σε 2 βδομαδες ειναι λιγο ακραιο. Προσωπικα ειμαι 100% ευχαριστημενος ως τωρα Βγαλτο οταν ειναι ετοιμο. Δεν υφισταται δικαιολογια "ειναι αρχη ακομα" για τετοια εταιρια. Και επειδη τον νιωθω, αυτο πως το αποζημιωνεις? Ειχα 5 ημερες ΜΟΝΟΣ στο σπιτι χαλαρος απο γυναικα παιδι να απολαυσω με τα ηχεια μου το παιχνιδι να γουσταρω και ή ετρωγα d/c και ξανα εκανα το q απο την αρχη ( ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ) ή ηταν κατω οι server 2 μερες τωρα και ξενερσα την ζωη μου ....
nodas_21greek Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ντάξει έχει καταντήσει αστείο όμως η φάση με το error 37...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Από την άλλη θα μπορούσαν να κάνουν ότι είχαν κάνει και στο Diablo 2. Single player στο pc σου χωρίς internet χωρίς τίποτα, ένα open battle.net για να κάνεις τον χαβαλέ σου με τα φιλαράκια σου και μετά ένα battle.net v2 - όπως είναι τώρα δηλαδή - με το ladder του, το RMAH του και τα ρέστα. και στο open battlenet θα έπαιζες με τον χαρακτήρα που ανέβαζες στο single player ή θα άρχιζες καινούριο?
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Βγαλτο οταν ειναι ετοιμο. Δεν υφισταται δικαιολογια "ειναι αρχη ακομα" για τετοια εταιρια. Και επειδη τον νιωθω, αυτο πως το αποζημιωνεις? Δε διαφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ μαζι σου φιλε μου! Τα ιδια (αλλα για αλλους λογους) περασαμε προσφατα και περναμε με το Heroes of might and magic 6. Απλα σε εμενα δεν εχει τυχει κατι να με αναστατωσει ακομα, αλλα νομιζω δε θα αργησει. Απλα πιστευω οτι για τετοια παιχνιδια και τετοιες εταριες ειναι θεμα χρονου να το φτιαξουν. Απο την αλλη για αυτο που προτεινεις, μην ξεχνας τι θα ακουγαν αν το αργουσαν και αλλο
nzeppos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέχρι να το φτιάξουν όμως θα έχει σταματήσει να ασχολείται πολύς λαός... Πού να μπει και το καλοκαίρι.
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέχρι να το φτιάξουν όμως θα έχει σταματήσει να ασχολείται πολύς λαός... Πού να μπει και το καλοκαίρι. Νταξει μη το λες. ακομα δεν εχουν καν ξεκινησει ολοι. παντως σιγουρα ειναι σπαστικο για πολλους.
Tmark Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω για άλλους αλλά για μένα είναι το worst gaming experience που έχω ζήσει από το 2004 που ασχολούμαι.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Νταξει μη το λες. ακομα δεν εχουν καν ξεκινησει ολοι. παντως σιγουρα ειναι σπαστικο για πολλους. πλάκα μας κάνεις ρε μαν ? 6 εκατομμύρια gamers ??
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Απο την αλλη για αυτο που προτεινεις, μην ξεχνας τι θα ακουγαν αν το αργουσαν και αλλο Χειροτερα απο αυτα που ακουνε τωρα?
violatus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μιλάμε για μια εταιρία που έχει την υποδομή να σηκώσει 12 εκατομμύρια συνδρομές στο WoW και το έχει αποδείξει. Δεν έχουν καμιά απολύτως δικαιολογία. Δεν είναι ούτε καμιά μικρή εταιρία ούτε τίποτα νέοι στον χώρο. Η όλη φάση τουλάχιστον έτσι όπως εξελίσσεται είναι μια μεγάλη αρπαχτή. Σαν πιτσιρικάς έχω πεθάνει πάνω από ένα 14άρι monitor με το πρώτο Diablo, με το Warcarft 2, με το Starcraft και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα έχω αυθεντικά γιατί όταν έσκαγα τα 15 χιλιάρικα σε δραχμές έλεγα ότι τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις στηρίζουμε γιατί βγάζουν παιχνιδάρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα πληρώνω και έχω την απαίτηση τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο. Αν δεν μπορείς να με σεβαστείς σαν καταναλωτή τότε δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τον κόσμο που σε έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Το να υπάρχουν προβλήματα σε ένα launch είναι φυσικό. Το να σφυρίζεις ανέμελα αφού τα έχεις τσεπώσει ή βλακεία είναι ή θράσος.
braindebug Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για μένα έχοντας πλέον λιώσει το παιχνίδι είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι και είμαι υπέρ του always online για διάφορους λόγους...Από εκεί και πέρα αφού πήρε αυτή την απόφαση η blizzard θα έπρεπε να είναι έτοιμη να την σερβίρει χωρίς προβλήματα!
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 πλάκα μας κάνεις ρε μαν ? 6 εκατομμύρια gamers ?? δεν παει ετσι. παντα με τετοια μεγαλα παιχνιδια μπαινει ενα 70-80% στην αρχη και μετα μπαινουν κι αλλοι. Εσυ δηλαδη λες απο δω και περα να εχουν μηδαμινες πωλησεις? σιγουρα δε θα διπλασσιαστουν αλλα θα μπουν κι αλλοι. Χειροτερα απο αυτα που ακουνε τωρα? ναι! το heroes of might and magic ειχε release date μαρτιο 2011. ΔΕΝ ηταν ετοιμο να βγει. Το κανανε Μαιο. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝΕ δεν μπορεις να φανταστεις. Το κανανε Ιουνιο! Τα ξανακουσαν και χασαν και πελατες. Το κανανε Τελικα Φθινοπωρο και παλι τα ακουσανε. Ε τελικα το παιχνιδι βγηκε και παλι ανετοιμο και τα ξανακουσανε! Μιλάμε για μια εταιρία που έχει την υποδομή να σηκώσει 12 εκατομμύρια συνδρομές στο WoW και το έχει αποδείξει. Δεν έχουν καμιά απολύτως δικαιολογία. Δεν είναι ούτε καμιά μικρή εταιρία ούτε τίποτα νέοι στον χώρο. Η όλη φάση τουλάχιστον έτσι όπως εξελίσσεται είναι μια μεγάλη αρπαχτή. Σαν πιτσιρικάς έχω πεθάνει πάνω από ένα 14άρι monitor με το πρώτο Diablo, με το Warcarft 2, με το Starcraft και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τα έχω αυθεντικά γιατί όταν έσκαγα τα 15 χιλιάρικα σε δραχμές έλεγα ότι τέτοιες εταιρίες πρέπει να τις στηρίζουμε γιατί βγάζουν παιχνιδάρες. Όπως και τότε έτσι και τώρα πληρώνω και έχω την απαίτηση τα λεφτά μου να πιάσουν τόπο. Αν δεν μπορείς να με σεβαστείς σαν καταναλωτή τότε δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τον κόσμο που σε έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Το να υπάρχουν προβλήματα σε ένα launch είναι φυσικό. Το να σφυρίζεις ανέμελα αφού τα έχεις τσεπώσει ή βλακεία είναι ή θράσος. μια χαρα συμφωνουμε. Απλα πονταρω στο οτι δεν προβλεψανε το μπαμ που θα κανει
Bspus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 και στο open battlenet θα έπαιζες με τον χαρακτήρα που ανέβαζες στο single player ή θα άρχιζες καινούριο? Τι σημασια εχει? Κανεις δεν θα μετρουσε. Οι μονοι που θα μετρουσαν θα ηταν οι χαρακτηρες στο full online παιχνιδι οπως ειναι τωρα. Στο βασικο μου υπολογιστη το παιχνιδι με πεταει εξω καθε 10 λεπτα περιπου και δεν φταιει η συνδεση μου. Στο τελος για να φτασω στο checkpoint αγνοω τερατα και drops και τρεχω ελπιζοντας να πηγαινω προς τη σωστη κατευθυνση (δεν μπορεις και να ξερεις με τα random dungeons) Τις τελευταιες 2 μερες δεν μπορω να παιξω καθολου. 2 βδομαδες τωρα και ειμαι ακομα act 2. Αν ειχα offline θα το εβγαζα μια φορα μονος μου για να δω το περιεχομενο και τακτικες και θα ξεκινουσα hardcore χαρακτηρα για το σοβαρο παιχνιδι. Τωρα σκεφτομαι να το παρατησω εντελως ετσι οπως εχει γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις