nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 δεν παει ετσι. παντα με τετοια μεγαλα παιχνιδια μπαινει ενα 70-80% στην αρχη και μετα μπαινουν κι αλλοι. Εσυ δηλαδη λες απο δω και περα να εχουν μηδαμινες πωλησεις? σιγουρα δε θα διπλασσιαστουν αλλα θα μπουν κι αλλοι. το "ακομα δεν εχουν καν ξεκινήσει ολοι" που είπες αναφερόταν στο 10-20% που θα ξεκινούσε ? τώρα δεν το κόβω να το ξεκινάει αυτος ο κόσμος , οχι έτσι οπως τα σκάτωσαν απο εδω και πέρα θα έχουν μηδαμινές πωλήσεις εφόσον το παιχνίδι diablo 3 κατάντησε ανέκδοτο και δεν ειναι λίγοι αυτοί που ζητούν επιστροφή χρημάτων και απειλούν με μηνύσεις (ρίξε μια ματιά στα forum). μια χαρα συμφωνουμε. Απλα πονταρω στο οτι δεν προβλεψανε το μπαμ που θα κανει τρολλάρεις η ποστάρεις για να ανεβάσεις το post count σου ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Τι σημασια εχει? Κανεις δεν θα μετρουσε. Οι μονοι που θα μετρουσαν θα ηταν οι χαρακτηρες στο full online παιχνιδι οπως ειναι τωρα. η σημασία είναι ότι αν έφερνες τον χαρακτήρα από το offline θα ήταν τέρμα hacked, όπως και στο D2...
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 το "ακομα δεν εχουν καν ξεκινήσει ολοι" που είπες αναφερόταν στο 10-20% που θα ξεκινούσε ? τώρα δεν το κόβω να το ξεκινάει αυτος ο κόσμος , οχι έτσι οπως τα σκάτωσαν απο εδω και πέρα θα έχουν μηδαμινές πωλήσεις εφόσον το παιχνίδι diablo 3 κατάντησε ανέκδοτο και δεν ειναι λίγοι αυτοί που ζητούν επιστροφή χρημάτων και απειλούν με μηνύσεις (ρίξε μια ματιά στα forum). Δεν υπαρχει ανθρωπος με μυαλο που θα εκανε μηνυση για αυτο το πραγμα. Ας μη γελιομαστε. Λιγη υπομονη θελει και θα φτιαξει. Και το ξαναλεω, εγω δεν εχω αντιμετωπησει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Θα ξεκινησουν και θα παραξεκινησουν και αλλοι.
Sargath Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πολλά errors στο login με τους servers,παίζει hack έχεις δεν έχεις authenticator,lag,story προβλέψιμο,το inferno είναι καθαρά gear dependent και όχι skill και άλλα πολλά που δεν αναφέρω γιατί δε μ'αρέσει να γκρινιάζω (πολύ)... Η blizzard κατώτερη των προσδοκιών,ούτε 30 euro δεν αξίζει κατ'εμέ.
telegamesvg Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 "Ωραιιιαααα" , μου βγαζει μυνημα οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε κ.λ.π κ.λ.π Μου ζητησε την μυστικη απαντηση ...την εβαλα και αναμενω
violatus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 η σημασία είναι ότι αν έφερνες τον χαρακτήρα από το offline θα ήταν τέρμα hacked, όπως και στο D2... Ακριβώς, θα σου έδινε όμως την δυνατότητα να παίζεις ένα single player παιχνίδι offline και να κάνεις και χαβαλέ με τα φιλαράκια σου. Στο D2 open που έπαιζα δεν τολμούσα να μπω χύμα με random παίχτες παρά μόνο με την παρέα μου. Αν είχαν κάνει κάτι τέτοιο θα είχαν γλιτώσει και την γκρίνια αλλά και όλο αυτό τον φόρτο στους servers τους. Από την άλλη βέβαια το RMAH τότε θα εξυπηρετούσε λιγότερο κόσμο άρα θα είχε και λιγότερα € προμήθεια... Πραγματικά θα γελάω αν όλα αυτά τα προβλήματα λυθούν ως δια μαγείας όταν με το "καλό" βάλουν το RMAH.
soso75 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όποια επιλογή κι αν έπερναν έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και σίγουρα γκρίνια θα υπήρχε πάλι..
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 http://www.petitionbuzz.com/petitions/diablo3complaint
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αλλη μια φορα μηδενικο λαγκ για μενα κι αυτο λεει κατι
braindebug Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδιά help...μετά από τόση ώρα που κατάφερα να μπω μου χουν χαθει οι 2 characters που είχα!!! λεφτά και stash είναι άθικτα!!
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδιά help...μετά από τόση ώρα που κατάφερα να μπω μου χουν χαθει οι 2 characters που είχα!!! λεφτά και stash είναι άθικτα!! Βγηκες και ξαναμπηκες? Authenticator εχεις? καποιος σπιτι σου που μπορει να το εκανε?
Prospector8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μετα απο τοσες ωρες προσπαθειας log in....μπηκα...και..400ms και ανεβαινουμε....
Doug21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε παιδια γιατι εχετε τοσο υψηλο latency? μηπως δε φταινε μονο οι σερβερ? 199-250 το πολυ πολυ εχω τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις