Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορια.... εχει μετρησει κανεις ποσα MB τρωει το παιχνιδι οταν παιζεις?

Ισως χρειαστει να παιξω μεσω mobile broadband συνδεσης και αναρωτιεμαι εαν θα μου φτασει το πακετο που εχω.

Εχει κανεις ιδεα ?

Δημοσ.

Απορια.... εχει μετρησει κανεις ποσα MB τρωει το παιχνιδι οταν παιζεις?

Ισως χρειαστει να παιξω μεσω mobile broadband συνδεσης και αναρωτιεμαι εαν θα μου φτασει το πακετο που εχω.

Εχει κανεις ιδεα ?

το θεμα δεν ειναι μονο αν θα σου φτασουν τα MB (Που το αποκλειω) αλλα και το οτι θα εχει τεραστιο latency μιας και η συνδεση θα ειναι πολυ αργη

ΥΓ 3/5 αντικειμενα βρεθηκαν για το κρυφο level. ελπιζω να αξιζει τον κοπο! να ρωτησω, μπορω καπως να γυρισω σε προηγουμενο act χωρις να χασω το που εχω φτασει?

Δημοσ.

το secret lvl δεν αξιζει κατα την γνωμη μου, πολυ κοπος για το τπτ. απο την στιγμη που κραφταρα το σταφ 1 φορα πηγα και βαρεθηκα

• Super Moderators
Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι μονο αν θα σου φτασουν τα MB (Που το αποκλειω) αλλα και το οτι θα εχει τεραστιο latency μιας και η συνδεση θα ειναι πολυ αργη

το bandwidth της σύνδεσης δεν παίζει ρόλο στο latency...

πχ τα 2mbit του ΟΤΕ έχουν χαμηλότερο latency από όλα τα 24mbit των εναλλακτικών...

Δημοσ.

Και φυσικά ο rakanoth έπρεπε να θυμηθεί να spawnάρει adds και μάλιστα soul lashers -.-

Απο τρίτη τώρα.. λίγο χαλκιδική για ηρεμία for now.

Btw ο izkatu βγήκε με caltrop dmg run. Fun times νά'ναι καλά το yt :P

Δημοσ.

το secret lvl δεν αξιζει κατα την γνωμη μου, πολυ κοπος για το τπτ. απο την στιγμη που κραφταρα το σταφ 1 φορα πηγα και βαρεθηκα

μα το θεμα δεν ειναι οτι πας για να μην βαριεσαι. πας για να φαρμαρεις, κι εκτος αυτου οπως και να το κανουμε, αν δε βρεις τα παντα στο παιχνιδι ε δεν το εχεις τελειωσει!

το bandwidth της σύνδεσης δεν παίζει ρόλο στο latency...

πχ τα 2mbit του ΟΤΕ έχουν χαμηλότερο latency από όλα τα 24mbit των εναλλακτικών...

ισως το εθεσα λαθος. 3g συνδεση δεν κανει για online gaming τετοιου βελινεκους

Δημοσ.

Παιδες ξερετε κανενα καλο Εμπιστο site απο το οποιο μπορω να αγορασω το diablo ψηφιακα ??? Οχι απο της blizzard,ειπαμε 60€ ειναι πολλα...

Δημοσ.

Χτες τελειωσα hell με τον monk με 32k health 7.4k dps unbuffed (~8.6 buffed) και εχω 1.1 μυριο.Τι κανω τωρα,hell farming,AH shopping η κατευθειαν inferno και οτι γινει?

Δημοσ.

Παιδες ξερετε κανενα καλο Εμπιστο site απο το οποιο μπορω να αγορασω το diablo ψηφιακα ??? Οχι απο της blizzard,ειπαμε 60€ ειναι πολλα...

http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Εγώ θα το έπαιρνα από Blizzard για να ξεμπερδεύω (όπως και έκανα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...