Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω αλλο προβλημα... μολις μπηκα σπιτι και ειπα να κατεβασω το patch .....ξεκινησε κανει update παει να κατεβασει κατι και μου πεταει μυνημα οτι δεν ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι και να το κανω digital download.........ενω ολα ειναι στην θεση τους το Pc δεν το χρησιμοποιει κανεις αλλος εκτος απο εμενα οποτε δεν παιζει καποιος να εσβησε κατι....

οκ διορθωθηκε ... μπηκα μεσα παταω /leave general και μου πεταει το εξης μυνημα : There was an error leaving the channel ( error 10001 ) .....................................

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ BLIZZARD

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw πριν φυγω για δουλεια ειπα να κανω ενα τελευταιο run στον Butcher,μπαμ μπαμ χωρις mf gear, και το πρωτο pack που βρηκα μου πεταξε ενα 2H Axe -->1200DPS <--/50%dmg/210 str/150 vit :o Act 1 etsi :o Επειτα αφου πουλησα στο μαγαζακι τα 53,54 και 57 lvl rare του Butcher,βγηκα -.-

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι ειναι αυτο;

δείχνει τα frames per second...

ρε συ Doug η ηλικία του profile σου ισχύει? ^_^

Δημοσ.

οχι λεω ψεμματα. ειμαι στα αληθεια 5,5 ετων και αγχωνομαι γιατι τον Σεπτεμβρη αρχιζω δημοτικο και μου ειπανε οτι εναι δυσκολα....

σα του diablo τωρα... εγω δεν καταλαβαινω κατι... ενα οπλο λεει ας πουμε 800 dmg κι απο κατω στα στατιστικα του λεει +30% dmg. αφου αυτο το +30% ειναι ΗΔΗ μεσα στα 800, γιατι το γραφουν κι απο κατω?

Δημοσ.

προφανώς είναι μέσα στο dps του weapon, το ίδιο ισχύει και για το IAS του

ναι ειναι μεσα, το εχω βρει αυτο αλλα το θεμα ειναι ΠΟΙΟ το νοημα να υπαρχει απο κατω αφου ετσι κι αλλιως δεν αλλαζει κατι αλλο πια. γιατι να εχουν ενα εξτρα στατιστικο το οποιο ειναι ηδη μετρημενο και δεν προστιθεται πουθενα?

Δημοσ.

Σαν αρχαριος κι εγω να κανω μερικες ερωτησεις(lvl 12)..Το Blacksmith αξιζει να το αναβασουμε η θα κοστισει πολυ?Επισης αξιζει να πουληθουν με πραγματικα χρηματα yellow items αλλα χαμηλων lvl?Μεχρι στιγμης πουλαω magic και yellow με gold και φευγουν σχετικα ευκολα και σκεφτομαι οτι ισως τα δινω πολυ φτηνα..

Δημοσ.

Lunatic προσπάθησε λίγο τώρα με το inferno που είναι παιδική χαρά να κάνεις αυτό που όλοι οι υπόλοιποι βάρβαροι που actually έχουν δάχτυλα κάνουν εδώ και καιρό. Go go go μπορείς. Streamαρε το κιόλας να γουστάρουμε να σου δώσουμε και βραβείο :)

Τι κρίμα που έχω φάει Belial πριν το όλο σκηνικό τον "δακρύων" σου... και ναι δεν είναι κάτι το σπουδαίο απλά το έκανα με τα δικά μου @@ χωρίς imbalances τριφασικά dps με 10k hp και 50million gold ...

Και ναι μπορείς να το δεις και κάπου στο stream... που τόσο καψούρα το έχεις μιας και το αναφέρεις συνέχεια.... αλήθεια δεν έχεις βγάλει ήδη 1000 ευρώ απο το RMAH να πάρεις κανα streaming computer επίσης? Αν δεν το κάνες ήδη μη το ψάχνεις... ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ και δυστυχώς τώρα πρέπει να μάθεις να παίζεις :(

Δημοσ.

Πωπω ρε παιδί μου κανονική κονταρομαχία e-peen.

Η μάχη έχει @@,μπηχτές,δάκρυα.

μιλάμε για μάχη κανονική.

Δημοσ.

Τι κρίμα που έχω φάει Belial πριν το όλο σκηνικό τον "δακρύων" σου... και ναι δεν είναι κάτι το σπουδαίο απλά το έκανα με τα δικά μου @@ χωρίς imbalances τριφασικά dps με 10k hp και 50million gold ...

Και ναι μπορείς να το δεις και κάπου στο stream... που τόσο καψούρα το έχεις μιας και το αναφέρεις συνέχεια.... αλήθεια δεν έχεις βγάλει ήδη 1000 ευρώ απο το RMAH να πάρεις κανα streaming computer επίσης? Αν δεν το κάνες ήδη μη το ψάχνεις... ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ και δυστυχώς τώρα πρέπει να μάθεις να παίζεις :(

και εγω εφαγα diablo inferno πριν το patch με βαρβαρο και δεν καταλαβενω γιατι σπαζεστε που σας nerfarane τον dh..που ειναι το σωστο να εχεις 200κ dps και να πεφτεις one shot απο skeletons στο αct1 kai ενας barb που αντεχει 3groups elite να μιν μπορει να προχωρισει act 2-3-4? εσυ ειστε κλαψιαριδες..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...