Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το ειπα και πριν ' date=' πλεον δεν συμφερει "butcher run" , "belial run" και δεν ξερωγω τι.Πλεον συμφερει πιο "πληρη" runs , ετσι ωστε με τα 5x valor να μαζευεις συνολικα περισσοτερα κιτρινα αντικειμενα και χρυσο.[/quote'] Μα ο μπουτσερ δε με σκοτωνει. Οι ελιτε με σκοτωνουν κι εκει γινεται η χασουρα. Να γυρισω χελ δεν αξιζει γιατι θα πεφτουν χαζα αντικειμενα
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μα ο μπουτσερ δε με σκοτωνει. Οι ελιτε με σκοτωνουν κι εκει γινεται η χασουρα. Να γυρισω χελ δεν αξιζει γιατι θα πεφτουν χαζα αντικειμενα Ναι αλλα δεν ξερω ποσες φορες ακομα θα το πουμε..η μπλιζ προωθει το σκοτωμα των ελιτες.Με 5x valor buffs εχεις εξασφαλισμενα 2 κιτρινα απο τα ελιτες...ενω οχι στα bosses. Αρα σκεψου να ξεκινησεις full run act1.Μετα απο τα πρωτα 5 ελιτε γκρουπς...σε καθε ελιτε γκρουπς θα εχεις στανταρ 2 κιτρινα.....σκεψου το...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 1 εξασφαλισμένο rare από elite/champion packs με τα 5 stacks...
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τελικα 1 ή 2; Και ναι δεν ειπε κανεις οχι. Αλλα αφου τα ελιτε με σκοτωνουν ( 1 θανατος ανα ελιτε περιπου και μερικες φορες δυο) α λεφτα θα φυγουν γρηγορα. Αν δεν ηταν τα exquisite essence που πουλανε καλα ισως γυρνουσα χελ
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τα patch notes -> http://eu.battle.net/d3/en/blog/5238315/6457499#monsters Λεει οτι τα elite/champ groups ριχνουν ενα "επιπλεον" αντικειμενο για τους παιχτες με 5αρι valor , το οποιο ειναι εγγυημενα κιτρινο. Συνηθως ριχνουν ενα κιτρινο (οχι παντα ειναι η αληθεια) ..αλλα οι πιθανοτητες να σκανε 2 κιτρινα με 5αρι valor ειναι πλεον μεγαλες.
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Indeed. Επίσης το goblinάκι με 5nv δίνει τουλάχιστον 2 rares (ή ήμουν πολύ τυχερός αλλα 5/5 ρίξανε 2-3 rares.) Doug αν ψοφάς ακόμα στο act1 μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στο skill build/gearing. Ρίξε μια ματιά σε κάνα vidεάκι και κάναν οδηγό για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ναί πετάει συχνά 2-3 το κάθε pack, αλλά δεν είναι εγγύημένο/εξασφαλισμένο...
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Indeed. Επίσης το goblinάκι με 5nv δίνει τουλάχιστον 2 rares (ή ήμουν πολύ τυχερός αλλα 5/5 ρίξανε 2-3 rares.) Doug αν ψοφάς ακόμα στο act1 μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στο skill build/gearing. Ρίξε μια ματιά σε κάνα vidεάκι και κάναν οδηγό για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη. το γκομπλινακι εχει τυχει να μου δωσει 1 κιτρινο με 5αρι και κανενα οταν δεν ειχα στακ. τι να πω... δεν κανω κατι λαθος μαλλον. απλα εχω το γνωστο glass cannon. πριν νερφαρουν το attack speed ημουν σχετικα οκ μιας και εβγαζα ραν μπουτσερ και χωρις να πεθανω. τα πραγματα λιγο πολυ ειναι απλα. αν με φτασουν με σκοτωνουν! να ανεβασω resistance κτλ δεν αξιζει μιας και θελει πολλα εκατομμυρια και το πολυ πολυ να χρειαζομαι δυο χτυπηματα να πεσω. απλα προσπαθω να ανεβασω πανω απο 50κ αθροιστικα dmg
paularas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 έχει 4-5 διαφορετικά goblins μην το ξεχνάμε αυτό
Locko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Με 5 stacks ο Belial έριξε 4 rare. Μάπες όλα μεν, 4 δε.
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 έχει 4-5 διαφορετικά goblins μην το ξεχνάμε αυτό αυτο δεν το ηξερα καν! δεν προλαβαινω να διαβασω και ονομα! το παιρνω στο κυνηγι! ασε που ο τεμπλαρ μου το χαλαει γιατι πεταγεται και τον χτυπαει και αυτο τρεχει! ερωτηση παιδια, για το exquisite essence μιλαμε lvl 60 required ετσι? οχι lvl 60 το Item.σωστα? κι αλλη ερωτηση. υπαρχουν κιτρινοι εχθροι που δεν ειναι ελιτε?
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 κι αλλη ερωτηση. υπαρχουν κιτρινοι εχθροι που δεν ειναι ελιτε? Ναι κατι quest-related mini boss , που ειναι σε επιπεδο εφαμιλλο των ελιτε , αλλα με μωβ χρωματακι στο ονομα τους.Και προφανως δεν συνυπολογιζονται στο valor buff.
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 χμ οπως dargon εννοεις? δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν κατι τετοιο γιατι βρεθηκε τυχαια και δε μου εδωσε κανενα κιτρινο κι ας ειχα 5 στακ. μπορει τωρα καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με το public chat στο παιχνιδι μεσα? εκτος απο κατι **** που υπαρχουν. αυτο που λενε WTS (want to sell) ολη την ωρα και ποσταρουν ενα αντικειμενο, τι ακριβως ειναι?
Tmark Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Αν έπαιζες το παιχνίδι αντί να γράφεις εδώ όλη την ώρα, θα τις είχες λύσει όλες αυτές τις απορίες που έχεις παραθέσει στις τελευταίες 50 σελίδες.. Φιλικά πάντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 google is also amazing βέβαια θα νέκρωνε το topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις