Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε κακοί. -_-

Με το να θέτουμε ερωτήματα στο φόρουμ, πρώτα από όλα ικανοποιούμε κοινωνικές μας ανάγκες, επικοινωνόντας με άτομα ίδιων ενδιαφερόντων. Εν συνεχεία μπορεί να καλύπτουμε και γνωστικές μας ανάγκες.

Κατα τα άλλα το έχετε κάψει τελείως με το παιχνίδι αυτό. :P

Πού να βγεί και το Τorchlight 2. Εκεί είναι που θα τρελάνετε τελείως ;)

Δημοσ.

Αφιερωμένο στον Doug21, το βρήκα σε άκυρη φάση και δεν άντεξα να μην το βάλω :D

LSJ9Y.jpg

Και ένα για τον jim777 (σοβαρά δε ξέρω πως πέφτω πάνω σε αυτά

ldRbY.jpg

Δημοσ.

ναι αυτο το εγραψα κι εγω.... το θεμα ειναι πως

σου το δίνει και εσύ του δίνεις gold, τόσο απλά

μιας και το ανεφερες ειχα την απορια. ΠΩΣ σκοτωνουμε αυτα με το reflect dmg?

με φωτιά

Δημοσ.

Με σάλιο και υπομονή

ναι αυτο το ξερω αλλα βασικα μιλαω κυριολεκτικα! ας πουμε εγω απεναντι τους πεθαινω πριν πεθανουν μιας και μου κανουν αναλογικα περισσοτερη ζημια ανα δευτερολεπτο απο οτι κανω εγω! εκει τι κανουμε ειναι το θεμα!

σου το δίνει και εσύ του δίνεις gold, τόσο απλά

μπορεις να ριξεις ενα ποσο χρυσου κατω η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

με φωτιά

καλα πολυ πετυχημενο

Δημοσ.

υπάρχει ένα μαγικό skill που ονομάζεται trade...use it

λες να ξερω τι και που ειναι αυτο και να ρωταω ετσι για πλακα? δεν εχω ιδεα τι ειναι το Trade. τωρα αν για καποιο λογο σε κουραζει να απαντας σε ερωτησεις του φορουμ (γιατι να φτιαχτηκαν αυτα τα φορουμ δεν εχω ιδεα) καλυτερα να μην μου απαντας εμενα. αν εχεις κατι να βοηθησεις με χαρα να το ακουσω.

πισω στα σημαντικα, πρωτη αλλαγη skills μπας κι αλλαξει κατι, εβγαλα τον ΑΡΧΟΝΤΑ τον archon κι εβαλα το φαμιλιαρ για ενα 12% (4κ περιπου) εξτρα dmg μπας και φτιαξει τιποτα

Δημοσ.

αναρωτιέμαι αν έχεις ψάξει το οτιδήποτε μόνος σου ή αμέσως μπαίνεις εδώ και ρωτάς

anyway κάνεις τον άλλον invite στο group σου, δεξί click στο πορτραίτο του παίκτη πάνω αριστερά και trade

PS...σαφώς και θα παίξεις Inferno χωρίς Archon

Δημοσ.

αναρωτιέμαι αν έχεις ψάξει το οτιδήποτε μόνος σου ή αμέσως μπαίνεις εδώ και ρωτάς

anyway κάνεις τον άλλον invite στο group σου, δεξί click στο πορτραίτο του παίκτη πάνω αριστερά και trade

PS...σαφώς και θα παίξεις Inferno χωρίς Archon

δεν ξερω αν εχεις παιξει με archon αλλα ο μονος λογος που δεν ειναι MUST στο ινφερνο ειναι επειδη ΕΙΝΑΙ must το diamond skin το οποιο και φυσικα δεν εχει.

οσο για την προηγουμενη ερωτηση σου, φυσικα και ψαχνω, εδω μεσα. αυτος ειναι και ο λογος του φορουμ. στο ξαναειπα, αν σου τη σπαω η δε σου αρεσει η παρουσια μου, απλα πας στο προφιλ σου, διαχειρηση χρηστων και με κανεις Ignore. ετσι δε θα με ξαναδεις ΠΟΤΕ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...