Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 όχι είμαι level 60 και δεν ξέρω τι είναι αυτό το archon?είναι skill?τι cooldown έχει?κάνει damage ή δίνει κάποιο armor? μα αφου μυρισα τα νυχια μου και δεν μου ειπαν οτι παιζεις wizard. μαλλον εχω καιρο να τα κοψω. ΧΙΛΙΑ συγνωμη. νιωθω τετοια ντροπη Σουπερ μπλιζαρντ. απλα κολλησε το παιχνιδι και δεν προχωραει ο παικτης κι αναγκαστικα exit και χασαμε ta 5 valor....
zeniath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 μου θυμίζει koularasss στο League of Legends thread
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ τον φίλο nevermore για το guest pass !!
Doug21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 επιχειρηση "ignores durability loss" μολις ξεκινησει γιατι δεν παει αλλο bracers DONE gloves DONE
nevermore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 πάντως να παίζω act1 συνέχεια δεν λέει βαρέθηκα... στο act2 στα κωλο dungeon για τον Kulle πέφτει μνήμα... και κοστίζει πλέον το άτιμο...
Tmark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα το φτιάξουν με κάποιο hotfix αυτό με το repair cost, δεν παίζει..
Locko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα το φτιάξουν με κάποιο hotfix αυτό με το repair cost, δεν παίζει.. Σύμφωνα με blue post θα fixάρουν να μην χάνεις τόσο πολύ durability από τα hits. Όσον αφορά τα deaths θα τα αφήσουν στο ίδιο επίπεδο γιατί όπως απλά είπαν (και έχουν εν μέρει δίκιο) ο θάνατος πρέπει να είναι κάτι που πραγματικά προσπαθείς να αποφύγεις και όχι να κανεις suicide missions συνέχεια.
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ο μονος λογος που ισως το αλλαξουν λιγο ειναι γιατι ολοι θα το ριξουν στα Indestructible και θα χαλασει το παιχνιδι.
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Απορια για οποιον εχει ΣΗΚΩΣΕΙ λεφτα απο την Paypal για πουλημενο αντικειμενο στο ΑΗ. Χρησιμοποιεισατε prepaid Η τραπεζικο λογοριασμο?
jim777 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τωρα σοβαρα μιλατε για τα repair costs? Εχετε δει πλεον το loot που παιρνεις σε 2ωρες μετα απο ενα act1-2 full clear? Οι πιθανοτητες να βγαλεις ενα item 200k-10m εχουν αυξηθει εις το απειρο με το νεο patch και συζητατε για 20k repair? Εχει 2μερες τωρα βγαζω 15m σε 3ωρες ανα μερα χωρις extreme drops (mara's kalidoscope ηταν το καλυτερο) Doug σε ολο το πλανητη παιζει μονο εσυ να παιζει με indestructible οτι class και να εισαι. Συνελθετε και προσπαθηστε να καταλαβετε επιτελους το παιχνιδι. Πλεον δε φαρμαρεις act3. Αντιθετα ξεκινας στο start του act1/2 (οπου νιωθεις ανετα) και το πας μεχρι τελος (δε κανεις απλα belial αν εισαι tank barb). Αυτος ειναι ο τροπος farming και υποθετω ειναι αρκετα δυσκολο να ψοφησεις πανω απο 10ρια φορες. Ξεχαστε τα siegeruns. Ειναι pointless να φας 5 elites και το boss για να βγαλεις 1-4 rares at best. Κανε ενα clear οποιο act γουσταρεις με 15-20 elite packs+2bosses για κοντα στα 30 rares με ελαφρως χειροτερες πιθανοτητες απο siegerun και χωρις να παιρνουν πανω απο το 2πλασιο χρονο.
Locko Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Απορια για οποιον εχει ΣΗΚΩΣΕΙ λεφτα απο την Paypal για πουλημενο αντικειμενο στο ΑΗ. Χρησιμοποιεισατε prepaid Η τραπεζικο λογοριασμο? Prepaid. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει διαφορά.
mphxths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 @jim Δεν συμφωνω απολυτως.. Οκ να κανω φουλ run act1 ..το χω θα το βγαλω αερα. Επισης θεωρω , αν ειμαι λιγο προσεκτικος με το "περιβαλλον" και τα γκρουπς οτι εχω και το act2...να στο βγαλω ολο δηλ. με καμμια δεκαρια θανατους μεχρι τον belial (belial not included ) Τι να το κανω ?Αφου θα χω πεθανει στα ελιτε γκρουπς 20 φορες σε καθε ενα απο αυτα?Και μην μου πεις οτι τα gold drops ειναι τοσα ωστε να καλυψεις τα εξοδα σου εκτος και αν εχεις 200+ % GF. Απο την αλλη εχω αρκετα αξιολογα κιτρινα στο stash εδω και καιρο...και οταν λεω αξιολογα εννοω με +xx all resist (30-40-50 και πανω)...αλλα με +xx critical dmg (30 και πανω)..και καποια αλλα γενικα με καλα stats...και ομως δεν λενε να πουληθουν επουδενι...εχω υιοθετησει φλατ τιμες... 35-45k ο,τι παρεις.... εεεε και να πουλαω 1-2 στις 2 μερες... ισως δεν ειμαι καλος εμπορος..τι να πω....
altair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 18k dps η μαγισσούλα και σπρώχνω προς τα πάνω μπας και καθαρίσει το act 2 (έχουμε και δουλειες γκρρ)... παιδια με τις ύδρες τι παίζει πλέον? τζάμπα αγόρασα όπλο με 2500hp on mobkill? θα δείξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις