Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υγ. Έχω φτιάξει μέσω του AutoHotKey macro για να αλλάζω το Gear μου σε λίγα second... γιατί manually όλο ατυχήματα είχα :)

Δώσε καμιά λεπτομέρεια ρε παληκάρι! Ακουγεται πολυ καλό αυτό! Υποτιθεται πως έχω ξεχωρίσει το MF & GF στο inventory για να τα αλλάζω ευκολα, αλλά καταλήγω να φοράω ότι ναναι πάνω στην αλλαγή..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρεωκοπήσαμε από ευρώ χρεωκοπήσαμε και από gold αφού η Blizzard στην αγωνιώδη προσπάθεια της να στρέψει τους παίχτες στο RMAH ανέβασε στα ύψη το repair cost.

Απλά γελοία.

Βρήκα κάτι όμως που μου αρέσει και είναι το παρακάτω track

http://www.youtube.com/watch?v=ND94Hq5dovo

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear.

Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες)

Δημοσ.

Εγώ έχω το Logitech G11 και προσπαθώ να βρω πως γίνεται να ανοιγω το inventory και να αλλάζω σε MF χωρίς επιτυχια μέχρι τώρα

To έκανες με ξεχωριστό πρόγραμμα ? ή του Keyboard/Mouse σου ?

Δημοσ.

Έχω gear που αλλάζω πριν φάω τα elites με 250 mf και συνήθως μαζεύω ένα κίτρινο παραπάνω απ ότι θα μάζευα αν δεν άλλαζα σε mf. Όποτε κάνε την πράξη.

με μαγο? :blink:

• Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear.

Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες)

δεν μπορεις να ανεβασεις το script code στο pastebin?

Δημοσ.

μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear

επεξηγηση παρακαλω γιατι ΔΕΝ γινεται αν εισαι 1 hit

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό κρατάς απόσταση και αλλάζεις σε MF gear λίγο πριν σκοτώσεις το τελευταίο mob από το elite/champion pack...

Δημοσ.

ωραια, μεχρι εκει καλα. ΟΜΩΣ

1) πως αλλαζεις gear μεσα σε λιγα δευτερολεπτα?

2) τι κανεις οταν οι ελιτε εχουν αυτο που σε τραβαει η ακινητοποιει?

ετσι για την ιστορια, απο αρχη ΑΚΤ 1 μεχρι και που σκοτωσα σκελετον κινγκ, περιπου 20 κιτρινα, ΟΥΤΕ ενα της προκοπης! YEAH!

Δημοσ.

1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ

2) smokescreen

1) οποτε δεν υπαρχει καποιο τρικ, δυσκολο...

2) κι αν δεν εχεις dh?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...