gozzar07 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Υγ. Έχω φτιάξει μέσω του AutoHotKey macro για να αλλάζω το Gear μου σε λίγα second... γιατί manually όλο ατυχήματα είχα Δώσε καμιά λεπτομέρεια ρε παληκάρι! Ακουγεται πολυ καλό αυτό! Υποτιθεται πως έχω ξεχωρίσει το MF & GF στο inventory για να τα αλλάζω ευκολα, αλλά καταλήγω να φοράω ότι ναναι πάνω στην αλλαγή..
KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 οντως για δωσε more info.ποιο script χρησιμοποιεις για το AHK?
jvgrjohn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Χρεωκοπήσαμε από ευρώ χρεωκοπήσαμε και από gold αφού η Blizzard στην αγωνιώδη προσπάθεια της να στρέψει τους παίχτες στο RMAH ανέβασε στα ύψη το repair cost. Απλά γελοία. Βρήκα κάτι όμως που μου αρέσει και είναι το παρακάτω track http://www.youtube.com/watch?v=ND94Hq5dovo
LuNaTiC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear. Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες)
ggQQbb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω το Logitech G11 και προσπαθώ να βρω πως γίνεται να ανοιγω το inventory και να αλλάζω σε MF χωρίς επιτυχια μέχρι τώρα To έκανες με ξεχωριστό πρόγραμμα ? ή του Keyboard/Mouse σου ?
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Έχω gear που αλλάζω πριν φάω τα elites με 250 mf και συνήθως μαζεύω ένα κίτρινο παραπάνω απ ότι θα μάζευα αν δεν άλλαζα σε mf. Όποτε κάνε την πράξη. με μαγο?
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 λογικο δεν ειναι λοιπον αυτο να μην μπορω να το κανω εγω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear
KilliK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Και εγώ αυτό πάθαινα γι αυτό τώρα το μόνο που κάνω είναι να ανοίγω το Inventory και να πατάω το F1 ... ή οπουδήποτε άλλο κουμπί θέλω να του βάλω να μου αλλάζει το gear. Όποιος θέλει additional info μπορεί να ψάξει σχετικά video στο Youtube...ή να με βρεί σε Quakenet / Nickname LuNaTiC-7 ... μέσω του game... ή στο chat του Stream κτλ... Απλά έχετε υπομονή αν δεν απαντάω ίσως είμαι afk ή δεν κοιτάζω την συγκεκριμένη οθόνη... *( έχω κάμποσες) δεν μπορεις να ανεβασεις το script code στο pastebin?
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μια χαρά το κάνεις αρκεί να είσαι γρήγορος, ο range/kiter έχει μεγαλύτερη ευκολία στην αλλαγή gear επεξηγηση παρακαλω γιατι ΔΕΝ γινεται αν εισαι 1 hit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 για αυτό κρατάς απόσταση και αλλάζεις σε MF gear λίγο πριν σκοτώσεις το τελευταίο mob από το elite/champion pack...
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ωραια, μεχρι εκει καλα. ΟΜΩΣ 1) πως αλλαζεις gear μεσα σε λιγα δευτερολεπτα? 2) τι κανεις οταν οι ελιτε εχουν αυτο που σε τραβαει η ακινητοποιει? ετσι για την ιστορια, απο αρχη ΑΚΤ 1 μεχρι και που σκοτωσα σκελετον κινγκ, περιπου 20 κιτρινα, ΟΥΤΕ ενα της προκοπης! YEAH!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ 2) smokescreen
Doug21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 1) με δεξί κλικ ένα ένα όσο πιο γρήγορα μπορώ 2) smokescreen 1) οποτε δεν υπαρχει καποιο τρικ, δυσκολο... 2) κι αν δεν εχεις dh?
Προτεινόμενες αναρτήσεις