Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως τα κιτρινα δε μου φυεγουν ακομα και σε τιμες γυρω στα 1-2κ

Οταν λες τα 60αρια εννοεις οταν θα εχω Items 60lvl?

Απο Gear δεν μπορω να πω οτι ειμαι οκ αλλα γενικα οπως ειπες κι εσυ σε αυτα τα επιπεδα δεν εχω εξοδα ουτε εχει και νοημα να επενδυσω σε gear ακομα..

Το Blacksmith το εχω LVL3 αξιζει να το ανεβασω απο τωρα η μολις παω 60?

να μη φευγουν με 1-2κ πολυ περιεργο μου φαινεται. πουλα τα να ησυχασεις. 60αρια εννοουμε required lvl 60. γιατι αυτα δινουν exquisite essence Που πουλαει για 1700 χρυσο το κομματι ΑΜΕΣΩΣ. το blacksmith Το ανεβασα λιιιιγο μονο και μονο επειδη βαριομουν. δε νομιζω οτι αξιζει ποτε να ανεβει

αλλο παλι και τουτο, τρωω ενα θανατο και μου αποσυνδεεται και πανε τα 5 valor. δε μας @@@ λεω εκει στη blizzard?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εγω παντως επειδη βλεπω τεραστια πτωση στις πωλησεις στο AH και το μελλον του game αβεβαιο, πουλησα σημερα την stormshield (οχι τπτ σπουδαιο απο stats) 25 ευρω και το 1H axe(825dps,600 LOH) για 35 ευρω και μαζι με κατι ψιλα προηγουμενα κοντευω στα 70 ευρω (οσο αγορασα το εισητηριο για βαρκελωνη)! Νot bad :mrgreen:

Δημοσ.

νομιζω ολα αυτα ειναι τυχερα. εχω πουλησει δυο αντικειμενα που δε θα επιαναν ουτε 5κ χρυσο για 7 ευρω και δεν εχει φυγει σουπερ τοξο που το εβαλα για 3. ολα γινονται

Δημοσ.

Παντως ειναι γεγονος οτι δεν πουλας ευκολα πια στο ah, δεν ξερω αν ευθυνεται το real ah αλλα ειναι πλεον γεγονος. Φυσικα μιλαμε για τις λογικες τιμες οχι ακραιες περιπτωσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως δεν είναι τόσο καλά τα items ή η διαφορά τους με τα καλύτερα είναι μικρή και στα stats και σε gold?

Δημοσ.

super τόξο με τι stats & dps? :P

855 με 270 Intelligence και 245 vitality. οταν λεμε σουπερ δε λεμε να παει για εκατομμυρια αλλα χαλια δεν ειναι

Δημοσ.

μήπως δεν είναι τόσο καλά τα items ή η διαφορά τους με τα καλύτερα είναι μικρή και στα stats και σε gold?

Οχι ρε συ, δεν αναφερομαι σε σκουπιδια, μιλαω για αντικειμενα με strength(η intelligence) + all resistance + vitality που ειναι πρωτης προτιμησης. Εξαλλου δεν το λεω μονο εγω οτι δεν φευγουν πλεον ευκολα τα κομματια στο ah

• Super Moderators
Δημοσ.

τα λίγο καλύτερα ή τα λίγο χειρότερα τι διαφορά τιμής έχουν και πόσα βρίσκεις (ποικιλία) στο ΑΗ?

Δημοσ.

αρκετά κακό imho...

μονο και μονο επειδη η απαντηση σου δεν συγκεκριμενοποιει φαινεται οτι το λες για να το πεις. Κακο για ποιον? για αυτον που μολις εγινε 60 και ειναι χελ κακο? νομιζω θεικο. για καποιον που εχει 20 εκατομμυρια gear και εχει καει να παιζει απο πρωι ως το βραδυ ειναι σκουπιδι. μη τα ισοπεδωνουμε ολα. εδω τις προαλες σου αρεσε ενα αντικειμενο μονο και μονο επειδη ειχε 4.5 crit chance και 30 res all...

Δημοσ.

τα λίγο καλύτερα ή τα λίγο χειρότερα τι διαφορά τιμής έχουν και πόσα βρίσκεις (ποικιλία) στο ΑΗ?

Στα λιγο καλυτερα ειμαι καλυμενος πιστευω (συνηθως ειναι 50Κ+ πιο πανω) Στα λιγο χειροτερα δεν εχω κοιταξει να σου πω την αληθεια. Γενικα πουλαω με τον ιδιο τροπο που πουλαγα και προ real ah και νομιζω οτι απλα οι περισσοτεροι παιζουν στο real.

Τα ιδια μου λενε και οι του party μου αλλα και εδω στο φορουμ παρατηρω οτι αρχιζουν και ζοριζονται

• Super Moderators
Δημοσ.

μονο και μονο επειδη η απαντηση σου δεν συγκεκριμενοποιει φαινεται οτι το λες για να το πεις. Κακο για ποιον? για αυτον που μολις εγινε 60 και ειναι χελ κακο? νομιζω θεικο. για καποιον που εχει 20 εκατομμυρια gear και εχει καει να παιζει απο πρωι ως το βραδυ ειναι σκουπιδι. μη τα ισοπεδωνουμε ολα. εδω τις προαλες σου αρεσε ενα αντικειμενο μονο και μονο επειδη ειχε 4.5 crit chance και 30 res all...

αν σκεφτείς ότι για έναν DH τα stats είναι χάλια και ότι με πολύ λίγο gold παίρνει magic (μπλε) bow που έχει μεγαλύτερο dps, τότε γιατί να επιλέξει το δικό σου?

• Super Moderators
Δημοσ.

ερωτηση: Σε DH θα προτιμουσατε bow 980dps ή xbow 910 dps με 90Critical Hit Damage ?

αναλόγως το gear που έχεις και τα passive που χρησιμοποιείς...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...