Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν σκεφτείς ότι για έναν DH τα stats είναι χάλια και ότι με πολύ λίγο gold παίρνει magic (μπλε) bow που έχει μεγαλύτερο dps' date=' τότε γιατί να επιλέξει το δικό σου?[/quote']

Ποιος μιλησε για dh?

ερωτηση: Σε DH θα προτιμουσατε bow 980dps ή xbow 910 dps με 90Critical Hit Damage ?

Εξαρταται απο το critical chance που εχεις γιατι αν εχεις 3% καλυτερα το dps αλλα αν εχεις 20% καλυτερα το αλλο!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιος μιλησε για dh?

όπως είπα, βρίσκεις καλύτερα μπλε με λίγο gold, ρίξε μια ματιά στο gold AH...

Δημοσ.

όπως είπα, βρίσκεις καλύτερα μπλε με λίγο gold, ρίξε μια ματιά στο gold AH...

βρες μου ενα καλυτερο για wizard με λιγοτερο απο 100κ

btw μολις πουληθηκε το zunimassa που ποσταρα μερικες σελιδες πισω για 1.8Μ κι αν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι δε σου αρεσει...

μολις εφαγα την πρωτη μου ψυχολογικη ηττα στο diablo....

ειπαμ με τα 2,5Μ που εχω μαζεψει να παω να φτιαξω λιγο το Gear Μου μιας και γενικα δεν ειναι και πολυ πολυ καλο...

ε λοιπον ΟΥΤΕ ενα αντικειμενο καλυτερο απο αυτα που εχω δεν πωλειται για λιγοτερο απο 2Μ. ναι οκ μπορω να βρω +20 ιντ. δινοντας 500κ αλλα αυτο δε μου λεει και τιποτα μιας και ειναι πολυ μικρη η διαφορα.

οποτε τι? πρεπει να φαρμαρω μεχρι τον σεπτεμβρη για να φτιαξω 2-3 κομματια gear? δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...

• Super Moderators
Δημοσ.

βρες μου ενα καλυτερο για wizard με λιγοτερο απο 100κ

btw μολις πουληθηκε το zunimassa που ποσταρα μερικες σελιδες πισω για 1.8Μ κι αν δεν κανω λαθος ειχες πει οτι δε σου αρεσει...

μολις εφαγα την πρωτη μου ψυχολογικη ηττα στο diablo....

ειπαμ με τα 2,5Μ που εχω μαζεψει να παω να φτιαξω λιγο το Gear Μου μιας και γενικα δεν ειναι και πολυ πολυ καλο...

ε λοιπον ΟΥΤΕ ενα αντικειμενο καλυτερο απο αυτα που εχω δεν πωλειται για λιγοτερο απο 2Μ. ναι οκ μπορω να βρω +20 ιντ. δινοντας 500κ αλλα αυτο δε μου λεει και τιποτα μιας και ειναι πολυ μικρη η διαφορα.

οποτε τι? πρεπει να φαρμαρω μεχρι τον σεπτεμβρη για να φτιαξω 2-3 κομματια gear? δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...

ποιος χρησιμοποιεί bow σε wizard?

όσο πολύ κι αν σου φαίνεται το 250-270 Int, το DPS είναι λίγο για 2Η ώστε να δώσει κάποιος gold ή euro...

δεν είχα πει κάτι για το set item, o Tmark είχε γράψει ότι δεν τον τρελαίνει...

farmάρεις μαζεύεις gold/euro με όποιον τρόπο μπορείς, καίγεσαι στο AH και ψάχνεις για προσφορές...

Δημοσ.

ποιος χρησιμοποιεί bow σε wizard?

δεν είχα πει κάτι για το set item, o Tmark είχε γράψει ότι δεν τον τρελαίνει...

farmάρεις μαζεύεις gold/euro με όποιον τρόπο μπορείς, καίγεσαι στο AH και ψάχνεις για προσφορές...

γιατι να μην παρεις bow με wizard? ποιος το απαγορευει η τι χανεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί υπάρχουν καλύτερες επιλογές 1Η & Off-hand που βγάζουν παραπάνω dps και αξίζει περισσότερο η "επένδυση" gold σε αυτά...

Δημοσ.

γιατί υπάρχουν καλύτερες επιλογές 1Η & Off-hand που βγάζουν παραπάνω dps και αξίζει περισσότερο η "επένδυση" gold σε αυτά...

οχι φιλτατε δεν υπαρχουν! κανενα 1-hand δε βγαζει μεγαλυτερο dps (μαζι με το off hand) απο οτι ενα 2-hand. μιλαμε παντα για τα ιδια λεφτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

checkαρα τώρα bow και crossbow, βρίσκεις μπλε bow/crossbow με int και vit που έχει 970+ DPS με 35000 gold και πολλά με κάτω από 100k gold που έχουν λίγο παραπάνω dps...

Δημοσ.

αλλο Int + vit κι αλλο απο 250+ Το καθενα....

τελοσπαντων.. για αυτο που λεγαμε για 1 η 2 Hand...

αυτη τη στιγμη εχω απλα ενα 2hand με 1039 dps και 217 int.

ακομα κι αν το αλλαξω με 1hand (843dps, Μικροτερο int, +49% crit dmg) & off-hand ασπιδα με 10% crit chance + Int βγαινω μια η αλλη και εχω ξοδεψει 4Μ οποτε δε λεει!

• Super Moderators
Δημοσ.

αλλο Int + vit κι αλλο απο 250+ Το καθενα....

τελοσπαντων.. για αυτο που λεγαμε για 1 η 2 Hand...

+100 με 140 dps πάνω με 35000-70000 gold (ψιλικά), πόσο περιμένεις να πουλήσει το δικό σου?

ακομα κι αν το αλλαξω με 1hand (843dps, Μικροτερο int, +49% crit dmg) & off-hand ασπιδα με 10% crit chance + Int βγαινω μια η αλλη και εχω ξοδεψει 4Μ οποτε δε λεει!

υπάρχουν off-hands που δίνουν αρκετό dmg και με καλά stats, προφανώς δεν μιλάω για shield...

Δημοσ.

δηλαδη εσυ βρισκεις το +100 ιδιο με το +250? ειδικα τωρα με το force armor nerf το vitality ειναι πολυ χρησιμο για μαγους. και δευτερον, δεν ειπα οτι περιμενω να πουλησει πανω απο 100κ. εκει το κοστολογω

οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit.

ε οριστε βρηκα ενα καλο 2handed που μου ανεβαζει 15κ το damage και κανει 10Μ....

λοιπον, και για να το κανω πιο official!

εχω 31κ dmg. δινω μεχρι 2,5Μ χρυσο για οποιοδηποτε 1hand με ανεβασει στα 40κ η για οποιοδηποτε 2hand με ανεβασει στα 45κ! οποιος εχει κατι καλο μου λεει !

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη εσυ βρισκεις το +100 ιδιο με το +250? ειδικα τωρα με το force armor nerf το vitality ειναι πολυ χρησιμο για μαγους. και δευτερον, δεν ειπα οτι περιμενω να πουλησει πανω απο 100κ. εκει το κοστολογω

το καταλαβαίνεις ότι το +140 dps στο weapon (με όχι άσχημο int) με 35k gold είναι καλύτερο από το να δώσεις 100k gold για 250 Int αλλά 140dps κάτω έτσι?

Δημοσ.

αν δεν γινουν οι πραξεις ειναι λογια του αερα. παραδειγμα...

για το οπλο που εχω τωρα (οχι το τοξο) αν μου βγαλω 250 ιντ και βαλω 140 dps ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια. βαλε και τα 250 vit (9k health) τωρα....

βλεπεις λοιπον οτι τα βλεπεις μονοπλευρα και λαθος?

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια αλλά με 65k λιγότερο gold, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 100k για να πάρω κάτι το οποίο μου δίνει ίδιο dmg με ένα άλλο που κάνει 35k?

όπως καταλαβαίνεις για να μην φεύγει με τπτ, προφανώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του...

οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit.

υπάρχουν Source off-hands τα οποία δίνουν int-vit-crit chance (μέχρι 8.5%)-socket και 80-360 damage, προφανώς πανάκριβα αλλά υπάρχουν...

εχω 31κ dmg. δινω μεχρι 2,5Μ χρυσο για οποιοδηποτε 1hand με ανεβασει στα 40κ η για οποιοδηποτε 2hand με ανεβασει στα 45κ! οποιος εχει κατι καλο μου λεει !

πολύ δύσκολο έως απίθανο, όπως και να το κάνουμε αυτά είναι ακριβά...

Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια αλλά με 65k λιγότερο gold, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 100k για να πάρω κάτι το οποίο μου δίνει ίδιο dmg με ένα άλλο που κάνει 35k?

όπως καταλαβαίνεις για να μην φεύγει με τπτ, προφανώς ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά του...

υπάρχουν Source off-hands τα οποία δίνουν int-vit-crit chance (μέχρι 8.5%)-socket και 80-360 damage, προφανώς πανάκριβα αλλά υπάρχουν...

πολύ δύσκολο έως απίθανο, όπως και να το κάνουμε αυτά είναι ακριβά...

θα δωσεις 65κ παραπανω για 10κ health παραπανω (δε νομιζω οτι με 1Μ θα σε χαλαγε να εχεις και 100κ ε? αλλα φυσικα δε γινονται αυτα...)

δε φευγει γιατι καποιος δε το χρειαζεται τωρα. δηλαδη οταν φυγει ξαφνικα θα αξιζει ε?

μη λες μεγαλα λογια.... αυτα μας φαγανε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...