Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 θα δωσεις 65κ παραπανω για 10κ health παραπανω (δε νομιζω οτι με 1Μ θα σε χαλαγε να εχεις και 100κ ε? αλλα φυσικα δε γινονται αυτα...) δε φευγει γιατι καποιος δε το χρειαζεται τωρα. δηλαδη οταν φυγει ξαφνικα θα αξιζει ε? μη λες μεγαλα λογια.... αυτα μας φαγανε.... 10k hp το οποίο είναι ψιλοάχρηστο χωρίς resistances, πρωταρχικός ρόλος του weapon είναι το damage, τα stats τα βρίσκεις από armor, το οποίο βέβαια κοστίζει περισσότερο... δεν πρόκειται να το χρειαστεί ποτέ, ένα τέτοιο όπλο συνήθως αντικαθιστάται σε χρόνο dt, απλά κατά την άποψή μου δεν χρειάζεται να ξοδέψει gold/euro για το συγκεκριμένο...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 και παλι λαθος. ισως ξερεις οτι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ οπλο του μαγου το force armor για να δουλεψει σωστα θελει αρκετα HP και το vitality ειναι αναγκαιο και σωζει ζωες. τελοσπαντων, εσυ μπορει να σκεφτεσαι σαν καποιον εμπειρο που το ψαχνει πολυ κτλ κτλ αλλα εκει εξω υπαροχυν χιλιαδες παικτες απο πολυ ασχετους εως πολυ καλους. γνωμη μου ειναι οτι καποια στιγμη ΘΑ φυγει για 50κ+ και πολυ πιθανο για 100κ που θελω. κι αν οχι, δεν εγινε και τιποτα. αυτα, ωρα για υπνο. τα λεμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ναι θα το πάρει κάποιος άσχετος όπως είπες... από εκεί και πέρα μην παραπονιέστε ότι δεν φεύγουν τα items εξαιτίας του RMAH, δεν φεύγουν γιατί δεν είναι καλά για τα λεφτά τους...
ultralisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 γιατι να μην παρεις bow με wizard? ποιος το απαγορευει η τι χανεις? οσο για το Off... θα προτιμησω shield... κανενα αλλο δεν εχει 10% crit chance, κι ασε που τα μεγαλα ποσοστα block (1/5) σου δινουν πολυτιμα σευτερολεπτα οταν εισαι ενα Hit.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εδώ είχε χαρακτηρίσει το bow ως "super", τέσπα...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ρε φιλε, σε 5 ποστ που εκανες πριν εκανες 6 λαθη. Το προβλημα σου ποιο ειναι τωρα; Οτι το χαρακτηρισα σουπερ; Ναι για μενα σουπερ ειναι, αν δεν ειναι για σενα απλα μπορεις να απεχεις απο τα χαζα ποστ μου. Τι πιο απλο; Εγω απλα θα θυμηθω τη συμβουλη του αλλου παιδιου που ειπε κατι πολυ σωστο μερικες σελιδες πισω και φανηκε στον τελευταιο διαλογο. ---------------------------------- Εσυ αυτο καταλαβες; Οτι παιρνω bow ΚΑΙ off hand ε; Ορεξη που την εχετε ομως... ουσιαστικη συζητηση καμια και μονο εικονιτσες να κανουμε την πλακα μας καταντησε το θεμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μόνο 6 λάθη σε 5 post? με κολακεύεις, νόμιζα ότι ήταν πολλαπλάσια... good luck με τους ψόφους στο Act 1 και υπομονή για weapon με 2.5m που θα σου δώσει 10-15k dps boost...
LuNaTiC Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Xωρίς να έχω διαβάσει με προσοχή την συγκεκριμένη αντιπαράθεση .... Στα weapon και το πως υπολογίζει η ΒλιΖΖ το dps κατά την γνώμη μου εχει γινει major F'up Γι αυτο μπορεις να δεις ενα μπλεδακι με 1000 dps nα ειναι πολυ καλυτερο ενος κιτρινου με καποια επιπλεον στατιστικα και καποιο dps λιγότερο.... Είναι πολύ δυσκολο να βρείς ένα οπλο με πολυ καλα στατιστικα ικανα απο μονα τους να υπερκερασουν μια σοβαρή διαφορα στο dmg του όπλου απο μονο του. Στη μοναδική περίπτωση που θα προτιμουσα ενα οπλο με αρκετα χαμηλότερο dps είναι αν το stat που μου έδινε θα βοηθούσε αρκετά στο να καλύψω κατι αλλο που μου λειπει...πχ Vitality... Συνήθως τα 2Η έχουν καποια σεβαστά στατιστικά ... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα συγκρινεις με καποιο αξιοπιστο spreadsheet και βλέπεις...
aleilo03 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μολις το τελειωσα κι εγω στο νορμαλ(τι σας λεω τωρα :Ρ) αλλα με βοηθεια 2 ατομων ακομα γιατι 2 φορες απο μακακια ενω τον εφτανα στο 5% αυτοκτονουσα στην κυριολεξια...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Xωρίς να έχω διαβάσει με προσοχή την συγκεκριμένη αντιπαράθεση .... Στα weapon και το πως υπολογίζει η ΒλιΖΖ το dps κατά την γνώμη μου εχει γινει major F'upΓι αυτο μπορεις να δεις ενα μπλεδακι με 1000 dps nα ειναι πολυ καλυτερο ενος κιτρινου με καποια επιπλεον στατιστικα και καποιο dps λιγότερο.... Είναι πολύ δυσκολο να βρείς ένα οπλο με πολυ καλα στατιστικα ικανα απο μονα τους να υπερκερασουν μια σοβαρή διαφορα στο dmg του όπλου απο μονο του. Στη μοναδική περίπτωση που θα προτιμουσα ενα οπλο με αρκετα χαμηλότερο dps είναι αν το stat που μου έδινε θα βοηθούσε αρκετά στο να καλύψω κατι αλλο που μου λειπει...πχ Vitality... Συνήθως τα 2Η έχουν καποια σεβαστά στατιστικά ... το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα συγκρινεις με καποιο αξιοπιστο spreadsheet και βλέπεις... Και βεβαια πρεπει να τσεκαρουμε το damage calculator! Μολις το τελειωσα κι εγω στο νορμαλ(τι σας λεω τωρα :Ρ) αλλα με βοηθεια 2 ατομων ακομα γιατι 2 φορες απο μακακια ενω τον εφτανα στο 5% αυτοκτονουσα στην κυριολεξια... Το οτι τελειωσεις τωρα το νορμαλ ειναι μια χαρα, αλλα γιατι με βοηθεια βρε; Δε χρησιμοποιεις καθολου AH?
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=isZ4n-iaueo αντε λεβελαρετε οι νερφαρισμενοι το δοκιμασε κανεις να μας πει? δεν καταλαβαινω κατι
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ο εκφυλισμός του παρόντος θέματος αντικατοπτρίζει πλήρως τον εκφυλισμό του κανονικού παιχνιδιού θα έλεγα... (Μαέβιους Παχατουρίδης mode on)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 :shock: http://www.youtube.com/watch?v=2D9lcapZ9uo
panther_512 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ο εκφυλισμός του παρόντος θέματος αντικατοπτρίζει πλήρως τομ εκφυλισμό του κανονικού παιχνιδιού θα έλεγα... (Μαέβιους Παχατουρίδης mode on) Γιατί, περίμενες κάτι διαφορετικό? Αφού το Diablo 3 είναι φτιαγμένο γύρω από το AH. Είναι επόμενο το παιχνίδι να καταλήξει σε ατελείωτο κυνήγι αντικειμένων και απόλυτη προσύλωση σε νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις