lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μεγάλη μαλακία αυτό με τα πραγματικά χρήματα....είναι κάτι σαν τα free to play games , όποιος έχει βαθιά τσέπη είναι και τούμπανο !
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μεγάλη μαλακία αυτό με τα πραγματικά χρήματα....είναι κάτι σαν τα free to play games , όποιος έχει βαθιά τσέπη είναι και τούμπανο ! απο τη στιγμη που δεν υπαρχει pvp δεν ειναι και μεγαλο προβλημα. αλλα και pvp να υπαρξει καποια στιγμη αφου το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για pvp τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα. στο travian ας πουμε (εντελως τυχαιο παιχνιδι) που ο σκοπος ειναι να σκοτωσεις τον αλλον ανθρωπο, εχει μεγαλη σημασια
lefteris210 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 απο τη στιγμη που δεν υπαρχει pvp δεν ειναι και μεγαλο προβλημα. αλλα και pvp να υπαρξει καποια στιγμη αφου το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για pvp τοτε οντως δεν υπαρχει προβλημα. στο travian ας πουμε (εντελως τυχαιο παιχνιδι) που ο σκοπος ειναι να σκοτωσεις τον αλλον ανθρωπο, εχει μεγαλη σημασια έχω την εντύπωση ότι λέγανε κατι για Arena PVP με ranking στο max lvl...
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πολλα μπορουν να γινουν και μακαρι αλλα αφου το παιχνδι δεν γυριζει γυρω απο το Pvp δεν υπαρχει και μεγαλο προβλημα. μακαρι στο pvp βεβαια να μην μπορουμε να χρησιμοποιησουμε gear που αγοραστηκε με λεφτα αλλα χλωμο το κοβω...
aleilo03 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ]Το οτι τελειωσεις τωρα το νορμαλ ειναι μια χαρα, αλλα γιατι με βοηθεια βρε; Δε χρησιμοποιεις καθολου AH? Οχι τιποτα απο AH(ο τσιγκουνης ο ιδιος) γιαυτο με καθε Boss παλευα κανα μισαωρο...Αλλα με dps 140 που πηγαινα απορω lol... Αρχιζω τωρα nightmare με dps 200..Τι να κανουμε
aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 χάνεις τζάμπα χρόνο τα items πλέον είναι τζάμπα στο AH
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πηγαινε AH.... εχω 2 ερωτησεις για barb 1) Το revenge αξιζει? αν ναι, γιατι? 2) το Threatening shout πως ακριβως δουλευει? 25 yards απο οπου κι αν εισαι η απο εκει που το εκανες?
aleilo03 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο..Επειδη ειχα πλακωθει στο Salavge στο Normal και μου εχουν περισεψει αρκετα Subtle Essenses να τα πουλησω σε Vendors η εχει νοημα να τα κρατησω για αλλους chars στο μελον?
Doug21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω και κατι αλλο..Επειδη ειχα πλακωθει στο Salavge στο Normal και μου εχουν περισεψει αρκετα Subtle Essenses να τα πουλησω σε Vendors η εχει νοημα να τα κρατησω για αλλους chars στο μελον? Τα πουλας στο ah
KilliK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 σωθηκε. εδω και μερες δεν πουλιεται τιποτα στο AH απο nightmare/hell crafting υλικα. ουτε στην αναζητηση βγαζει αλλα ατομα να τα πουλανε. τι εγινε,ξαφνικα κανεις δεν θελει να φτιαχνει gear με τον blacksmith;
aliakas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 για πιο λόγο να φτιάξει κάποιος low lvl item με craft ? και να αγοράσει και τα mats LOL
xaralas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πηγαινε AH.... εχω 2 ερωτησεις για barb 1) Το revenge αξιζει? αν ναι, γιατι? 2) το Threatening shout πως ακριβως δουλευει? 25 yards απο οπου κι αν εισαι η απο εκει που το εκανες? 1)Για μενα μεσα στα 3 καλυτερα skills του barb. Σου δινει τεραστιο sustain, κανει τρελο aoe dmg και οταν το συνδυασεις με το τελευταιο rune (30% chance) ειναι vital για βαρβαρο. 2)Δεν το χρησιμοποιω αλλα νομιζω οτι ειναι 25 yards οπου και να εισαι, αλλιως δεν νομιζω να εχει νοημα καθως πρεπει να καιταρεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 +1 για το Revenge και το Provocation rune. Σε σώζει από διάφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις