Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Edit: Άκυρο, απαντήθηκε ήδη. Πάντως για το προαναφερθέν build του Barb, δεν θα το έβαζα, αλλά για να το παίζεις μαζί με trololo στο background και να τρως κόσμο, πρέπει να έχει πλάκα. Edit 2: Πολυ απλο, στο wrath of the berseker εχει βαλει το τελευταιο rune (thrives of chaos) που ριχνει κατα 1 δευτερολεπτο το cooldown για καθε 25 fury που κερδιζει απο τα κριτικαλ. Δεν ρίχνει το cooldown (δηλαδή πότε να ξαναξεκινήσει), αλλά ανεβάζει το duration κατά ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά.
Sayan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Edit: Άκυρο, απαντήθηκε ήδη. Πάντως για το προαναφερθέν build του Barb, δεν θα το έβαζα, αλλά για να το παίζεις μαζί με trololo στο background και να τρως κόσμο, πρέπει να έχει πλάκα. Edit 2: Δεν ρίχνει το cooldown (δηλαδή πότε να ξαναξεκινήσει), αλλά ανεβάζει το duration κατά ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά. Εχεις δικιο δικο μου λαθος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εχεις δικιο δικο μου λαθος Np man, keep killing! Ενδιαφέρον αυτό με το overpower σε συνδυασμό με τα άλλα. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ το συγκεκριμένο skill.
Doug21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Με earthquake δεν παιζετε; Παντως βρισκω οτι ο βαρβαρος εχει περισσοτερα χρησιμα σκιλς απο τον μαγο
Sayan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Np man, keep killing! Ενδιαφέρον αυτό με το overpower σε συνδυασμό με τα άλλα. Δεν το έχω δοκιμάσει και ποτέ το συγκεκριμένο skill. Και εγω τα θεωρουσα σκουπιδια, αλλα αποδειχτηκε οτι παιρνουν μεγαλη αξια στα critical based builds οπως αυτο. το overpower + crushing advanced κανει reflect damage αλλα ταυτοχρονα trigger το life on hit. Xθες ημουν με λιγο Life σε μια μαχη και εμπαινα μεσα στα λεηζερ για να healαριστω χαχαχα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Xθες ημουν με λιγο Life σε μια μαχη και εμπαινα μεσα στα λεηζερ για να healαριστω χαχαχα Ειδικά γι'αυτό σκέφτομαι να το τσεκάρω. Ειδικά όταν σου πέφτει κανένα pack που σου ρίχνει 2-3 arcane enchants και πρέπει να παίξεις American Gladiator για να τα αποφύγεις!
Sayan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ειδικά γι'αυτό σκέφτομαι να το τσεκάρω. Ειδικά όταν σου πέφτει κανένα pack που σου ρίχνει 2-3 arcane enchants και πρέπει να παίξεις American Gladiator για να τα αποφύγεις! Αρκει να εχεις μπολικο life on hit (πανω απο 1000 σιγουρα) Με earthquake δεν παιζετε; Παντως βρισκω οτι ο βαρβαρος εχει περισσοτερα χρησιμα σκιλς απο τον μαγο Δεν το βρισκω χρησιμο πολυ απλα γιατι εχει τεραστιο cooldown και τελειωνει πριν τελειωσει η μαχη με τα elites οποτε μετα μενεις ξεκρεμαστος. Θεωρητικα ομως με μεγαλο Loh και earthquake μπαινεις σε god Mode για οσο κρατησει. Προτιμω berseker για να αποφευγω και τα traps fear κτλ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αρκει να εχεις μπολικο life on hit (πανω απο 1000 σιγουρα) O λόγος που δεν μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα. Κι εγώ προτιμώ το Berserker. Εκτός του ότι είναι cool, +damage (attack speed και έχω και το rune gia +100% attack) +movement, +dodge δεν μας χαλάει ποτέ.
aleilo03 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κατι ακομα για να καταλαβω τι παιζει..Το συγκεκριμενο Item πιστευετε οτι ειναι πολυ καλο για το lvl του?Με μια προχειρη αναζητηση στο AH δεν βρηκα κατι αντιστιχο κυριως εξαιτιας του Resistance..Αν πιστευετε οτι ειναι καλο και μπορει να πουληθει σημαινει οτι τετοιου ειδους αντικειμενα εννοω με συγκεκριμενα στατς(μην εχει πχ μεσα Int Str και Dext)ειναι αυτα που πουλιουνται και πιο ευκολα? Τελικα το Item εφυγε ευκολα για 8000κ σε αντιθεση με καποια αλλα magic που δε φευγουν ουτε για 500..
jim777 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Το δοκιμασα το συγκεκριμενο build πριν καιρο αλλα δε λεει πολλα. Αν θες απλα να βγαλεις ινφερνο τοτε οκ. Αν θες να φαρμαρεις σε σωστη ταχυτητα δεν ειναι viable εκτος αν εχεις πολυ καλα stats και αν εχεις καλα stats μπορω να σκεφτω τουλαχιστον 2 καλυτερα build. Γενικα το να kiteαρεις τοσο πολυ σε barb λες και εισαι blizz/hydra wiz μου φαινεται λιγο ασκοπο και οχι ιδιαιτερα αποδοτικο. Προσωπικα παιζω με 1100 res 25κ dmg 30%+300% crit 40k hp με tank build και νιωθω παρα πολυ ανετος.
Doug21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πως γινεται και με τοσο μικρο dmg να νιωθεις ανετος....
Doug21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Οπως εχω πει δεν ξερω για βαρβαρους και κρινω με τον μαγο μου. Οποτε με 25κ απλα μου φαινεται οτι οι μαχες θα κρατανε πολυ ωρα. Η αληθεια ειναι πως οντως απο το λιγο coop που εχω παιξει με βαρβαρους δεν επεφταν με τιποτα αλλα και εκαναν πανω απο λεπτο να ριξουν ελιτε που ο μαγος εριχνε σε 10". Με τοσα σκιλς που ανεβαζουν dmg ομως κατι θα γινεται.
xaralas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Οπως εχω πει δεν ξερω για βαρβαρους και κρινω με τον μαγο μου. Οποτε με 25κ απλα μου φαινεται οτι οι μαχες θα κρατανε πολυ ωρα. Η αληθεια ειναι πως οντως απο το λιγο coop που εχω παιξει με βαρβαρους δεν επεφταν με τιποτα αλλα και εκαναν πανω απο λεπτο να ριξουν ελιτε που ο μαγος εριχνε σε 10". Με τοσα σκιλς που ανεβαζουν dmg ομως κατι θα γινεται. 25k dps ειναι παρα παρα πολυ καλο dps για tank barb. Πχ σκεψου οτι το revenge κανει 220% του weapon dmg & aoe οποτε προχειρα εχεις φτασει περιπου 55k dps. Εγω την παλευω act3 farming με 20k dps (βαλε και αλλα 4.5-5k dps η Enchantress) αλλα ειναι στα πλανα μου να το ανεβασω μεσω crit dmg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις