Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Magic, Rare, Legendary...σημασία δεν έχει το χρώμα αλλά τα affixes που βγάζεις στο item. Υπάρχουν legendary που δεν πιάνουν τίποτα οπότε τι συζητάμε...

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν θα με χαλαγε να εβρισκα και ενα string of ears belt ας πουμε με 20% melee damage reduction, που σε rare αυτο δεν παιζει...

Edit: Αλλα οι περισσοτεροι αν οχι ολοι δεν περιμενουν το καλο ledgendary για να το φορεσουν αλλα για να το πουλησουν. εξαλλου τι πιθανοτητες εχεις να σου κανει ενα item (οτι και να ειναι αυτο) στο ινφερνο οπου το καθε item που εχεις ειναι απολυτα συγκεκριμενο? Οπως και να χει δλδ το 99,9% του loot απο ινφερνο παει ειτε στον merchant ειτε στο ah (Με εξαιρεση στα οπλα ισως)

Δημοσ.

Πήγες από το ένα άκρο στο άλλο. Όχι μόνο να droppάρεις string of ears αλλά να έχει και 20% reduction!

Ενταξει ακραιο αλλα θελω να σου πω οτι υπαρχουν και περιπτωσεις ledgandary με stats που δεν τα βρισκεις στα αλλα.

Δημοσ.

Ειδικά για barbarian είναι 4 items και δεν είναι must have ειδικά post 1.0.3 με το nerf στο dmg των elites.

Stormshield, String of ears, Justice lantern, Helm of Command...ξεχνάω κάτι άλλο?

Ίσως και Mara's Kaleidoscope.

Δημοσ.

Να ρωτησω παλι κατι γιατι η μαλον κατι δεν κανω σωστα η ετσι ειναι..Ειμαι 38lvl Wizard Nightmare με 2359hp και 592dps..Εκτος του οτι δε σκοτωνω με μεγαλη ανεση τα απλα mobs οταν βρισκω packs με elites η θα πεσει ο ψοφος της αρκουδας η θα πρεπει να τα κανω kite σε ολοκληρο το χαρτη μεχρι να τα σκοτωσω...Πιστευετε οτι ειναι ακομα πολυ χαμηλα τα στατς μου?Η με τα elites θελει τετοιο τρεξιμο ουτως η αλλως?

Δημοσ.

Στα 43 lvl που έχω τον δικό μου είναι με 9k hp και ~2k dps χωρίς κάτι εξωφρενικό απο gear. Μόλις ξεκίνησα act3 nightmare και τα περισσότερα mobs είναι 2shot (τα elite θέλουν και λίγο kite). Ζήτημα για ότι φοράω να έχω δώσει 150-200k. Πιστεύω οτι με ένα 100ρικο μπορείς να πάς εύκολα 1400k και 5,5-6k hp για να είσαι άνετος.

Τα παραπάνω με +125xp +19%xp gear. Αν δε σε νοιάζει αυτό μπορείς να βρείς πολύ καλύτερα items σχεδόν τζάμπα.

Δημοσ.

Στα 43 lvl που έχω τον δικό μου είναι με 9k hp και ~2k dps χωρίς κάτι εξωφρενικό απο gear. Μόλις ξεκίνησα act3 nightmare και τα περισσότερα mobs είναι 2shot (τα elite θέλουν και λίγο kite). Ζήτημα για ότι φοράω να έχω δώσει 150-200k. Πιστεύω οτι με ένα 100ρικο μπορείς να πάς εύκολα 1400k και 5,5-6k hp για να είσαι άνετος.

Τα παραπάνω με +125xp +19%xp gear. Αν δε σε νοιάζει αυτό μπορείς να βρείς πολύ καλύτερα items σχεδόν τζάμπα.

Wtf πολυ dps δεν ειναι για lvl 43?

Ουτε το 1000ρικο δεν φτανω με τον barb αλλα η αληθεια ειναι δεν εχω χαλασει λεφτα και το gear μου ειναι αρκετα μικροτερο απο το lvl μου

Hp ειμαστε τα ιδια

Δημοσ.

Eίναι mediocre το dps γιατί δεν υπάρχει λόγος να δώσω παραπάνω όταν σε 5lvl θέλει πάλι αλλαγή gear. Ξαναλέω αυτό για rush progress όχι για φυσιολογικό παιχνίδι. Δεν σηκώνω κάν items σε αυτή τη φάση. Απλά rushάρω και όταν βλέπω οτι δυσκολεύει λίγο το πράγμα περνάω απο το ah για ένα μικροupgrade. Οπότε αν δέν έχεις αγοράσει κάτι είσαι πολύ καλά.

Δημοσ.

Και γω για να πω την αληθεια δε ξοδευω τιποτα στο AH και προσπαθω να ντυνομαι με οτι πεφτει..Αφου εχω φτασει σε σημειο να κραταω μια rare shield για intelligence...Καταντια :mrgreen:

Υ.Γ. Lvl39 πλεον με 4070hp και 801dps αρχιζει και στρωνει το πραγμα...

Δημοσ.

εχει διαβασει μηπως κανεις (η εστω σκεφτει) το revnge να γινεται triggered και αναλογα τη δυναμη του χτυπηματος? δεν μπορει να ειναι τυχαιο οτι τρωω ΜΙΑ απο ελιτε και ανοιγει αμεσως ενω τρωω μετρημενες πανω απο 15-20 απο απλα και εντελως αδυναμα τερατακια και δεν λεει να ανοιξει.

κι εχω και μια ερωτηση. απο τη στιγμη που το war cry λειτουργει γαι 60'' γιατι εχει cooldown 30''?

Δημοσ.

To revenge απλα λειτουργει σαν proc

Δεν εχει σχεση το ποσο dmg σου σκανε,με πιθανοτητες παιζεις

Δεν ξερω ποσο πιο πολυ ανοιγει με το 59αρι το passive,παντως σ'εμενα σε ενα mediocre pack με 5-6 mobs θα ανοιξει σιγουρα 1-2 φορες

Ε κ στις 1-2 φορες αυτες το pack ειναι dead συνηθως

@klain Λιγα πραγματακια εχω παρει,το πολυ 20k συνολικα να εχω χαλασει και εχω πουλησει κιολας οποτε μαλλον ειμαι μια η αλλη.

2 ερωτησουλες

Τα recipes πεφτουν κι αυτα ως drops οπως και τα υπολοιπα πραγματα?

Κι αν ναι γιατι υπαρχει η επιλογη να αγορασεις απο το AH και πως υπολογιζεται αυτη η generic τιμη?

Δημοσ.

ως Demon Hunter μετα απο αρκετες ωρες, εχω βρει πλεον τοιχο και το παιχνιδι εχει γινει πλεον κουραστικο...δυστυχώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...