Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ως Demon Hunter μετα απο αρκετες ωρες, εχω βρει πλεον τοιχο και το παιχνιδι εχει γινει πλεον κουραστικο...δυστυχώς

Και εγω το ιδιο νιωθω...Βαρεθηκα.Εκανα id πανω απο 600 rares τις τελευταιες μερες και μονο 4 αξιζαν κατι και πουληθηκαν για 1 μυριο μονο,ολα μαζι.Χαμενος χρονος,χαλια items με 150 dps και level 50 armor,no rewards/progression...Κριμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

έπεσε μια καλή ασπίδα σήμερα για monk, μπήκε στο ΑΗ για 17m, αλλά με βλέπω να την κατεβάζω στα 13m...το 1ο αξιόλογο μου drop (άνω των 5m) για ΑΗ

Δημοσ.

Το ένα το κρατάω γιατί ήταν τσάμπα upgrade από την μλκία που είχα,το legendary δεν ξέρω μάλλον θα το δώσω για 4-5M λέω.

Δημοσ.

Μου έπεσε ένα το απόγευμα με Str νομίζω 115 ... attack speed 6ή7 και SOCKET !

Το έχω προς το παρών στο dps gear αλλά δεν με ενθουσιάζει κιόλας...ενα HOC θέλω...

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα :P Μου έδωσε το wp για diablo ένας dh για να μην αναγκαστώ να κάνω skip όλα τα elites.

Tank Barb - 9.7k dps - 1127+ all res - 28%block -50147life - 9793 armor - 1098 str - 1238vit - 316 lph

Skills: Spec -> Ignore Pain - Iron hide, Revenge-Provocation , Threatening Shout-Falter , Wotb-Insanity , Frenzy,Sidearm , Warcry-Impunity

Passives: Nerves of Steel , Tough as Nails, Inspiring Presence

35+ λεπτά το fight.

Δημοσ.

λογικα ειναι τωρα το 2ωρο που ανακοινωσαν και δεν μπορω να μπω. απλα θελω να ρωτησω το 5 am cest - 7 am cest, ποιες ωρες ειναι σε ωρα ελλαδας?

Δημοσ.

λογικα ειναι τωρα το 2ωρο που ανακοινωσαν και δεν μπορω να μπω. απλα θελω να ρωτησω το 5 am cest - 7 am cest, ποιες ωρες ειναι σε ωρα ελλαδας?

6-8 am

Δημοσ.

Crit Dmg 48%

Crit Chance 5%

Dex 124

Και το άλλο έχει

143 Str

403 LoH

4% Crit Chance

Stavraka ενδιαφερομαι για το 2ο. Σκεφτομαι μια αλλαγη στον τροπο που παιζω οποτε μαλλον το LoH θα με βοηθουσε. Αν δε το χεις πουλησει σημερα καποια στιγμη θα κανω log in αν και δε ξερω ποτε ακριβως και θα τα βρουμε στην τιμή δεν εχω θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...