Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 λοιπον, το revenge τελικα δεν ειναι σημαντικο skill... ειναι το πλεον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ skill.- Απλα δεν βγαινει χωρις αυτο Όπως προσπαθούσαν να σου εξηγήσουν κάτι σελίδες πιο πριν.
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 αλλο το ενα αλλο το αλλο! τωρα το καταλαβα γιατι το παιχνιδι μου το εξηγησε πολυ απλα!
aliakas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Προς ολους τους barbarians. Πεταχτε τις ασπιδες και παιξτε με DH. Απειρα more fun και κρατατε και παλι αρκετο hp και res. jim πες μας λίγο τι σημαίνει το DH τωρα το καταλαβα γιατι το παιχνιδι μου το εξηγησε πολυ απλα! Σου μίλησε το παιχνίδι? Να το κοιτάξεις.. κάτι μου λέει ότι το game θα σου μιλήσει και για το ignore pain αργότερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 λογικά εννοεί dual wield (dh=dual hand? )
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σου μίλησε το παιχνίδι? Να το κοιτάξεις.. αυτα τα μαργαριταρια τα διαβαζεις απο καπου η τα σκεφτεσαι μονος σου?
Red_Phantom Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Προς ολους τους barbarians. Πεταχτε τις ασπιδες και παιξτε με DH. Απειρα more fun και κρατατε και παλι αρκετο hp και res. Κράτα καμιά ασπίδα με καλό block chance για act3 - act4 ... .. .. (πχ. sacred shield , με 8+ %life , 8+ %block , 60+vit ,40+str , 60+ all res και 27%+ block rate ) Εδώ act2 και δεν έχω όλα τα pack με dw (40+k life, 31k dps, 900+ all res)
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 μαγκες την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!! Ο αδερφος μου ειχε μια καρτα γραφικων nvidia πολυ παλια ... το παιχνιδι το επαιζε αλλα στα παντα Low και εσπαγε καρε ... πηρε την ΑΤΙ 6670 με 1 GB και το παιχνιδι δεν παιζετε με τιποτα ..... κανει 182 χρονια για να σπασει το καρε και να προχωρησει ο χαρακτηρας σαν slow motion Παει . Δεν στεκει να φταιει η καρτα γραφικων με την παλιοτερη πηγαινε καλυτερα . Ακομα και εγω στο laptop με την Intel HD 3000 παιζω μια χαρουλα σχετικα οταν δεν ειμαι στο σταθερο . Καπου ειχα διαβασει για καποιο προβλημα των ATI με το Diablo 3 και καποια διορθωση ; Θυμαται κανεις ; και αν ναι εχει κανεις το Link ?
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καθησα λιγο και το εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το dmg των 2 οπλων σε σχεση με ενα οπλο. κανεις τα φωτα του?
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 καθησα λιγο και το εψαξα και δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το dmg των 2 οπλων σε σχεση με ενα οπλο. κανεις τα φωτα του? Κι εγω θα ηθελα μια εξηγηση σε αυτο
Doug21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 απο οτι καταλαβα και με τη συζητηση με ενα παιδι, το πρωτο οπλο πολλαπλασιαζεται κανονικα επι το % του strength κτλ ενω το δευτερο απλα προσθετει το dps Που λεει. δηλαδη αν βαλεισ το ενα χερι ενα οπλο με 500 dps κι εχεις 1200 strength θα σου δωσει 6κ dmg, αλλα αν στο δευτερο χερι βαλεις αλλο ενα οπλο με 500 dps δεν θα παρεις αλλο τοσο dmg αλλα απλα 500 dmg εξτρα...
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εφοσον δεν βαραει και με τα δυο οπλα ταυτογχρονα ειναι λογικο να μην υπολογιζει και το dps του δευτερου οπλου Υπολογιζει μονο το stats του,δηλαδη εχεις μονο τα stats του και 500 dmg καθε 2 sec?Γιατι να βγαλεις ασπιδα λοιπον? Ισως το καταλαβαινω λαθος δεν ξερω
Doug21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλα λογικο δεν ειναι! Αφου στο description του strength λεει οτι επηρεαζει ολο το dmg του ηρωα. Ομως το κανανε ετσι γιατι αν οχι θα ειχε περισσοτερο dps απο ολους συν την καλυτερη αμυνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις