Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αδερφέ να κάνω μια μαντεψιά, μήπως σου ζητούσε το secret question επειδή πήγες να κάνεις log in από άλλο pc?

Σου λέει το account locked όντως για δική σου προστασία σε τέτοια περίπτωση.

κατά πάσα πιθανότητα αυτό παίζει να έγινε...

Δημοσ.

Dead man legacy

176 dext

251 vit

72 str

+9% cc

+8% cc σε multishot

+15 attack speed

+1.22 hatred regen

Αν το θελει κανεις pm me

Στα 16m πλεον, και ισως κατεβει.

Δημοσ.

το πιο πιθανο αυτο αυτο να ηταν λογω του φορματ το διαβαζε σαν αλλο pc.αλλα τωρα το απογευμα εχω αλλα κολπα An unexpected error occurred

Δημοσ.

Χαίρομαι που βοήθησα.

Bonus συμβουλή, αντικατέστησε το warcry με rend-bloodlust και πες μου εντυπώσεις :P

+1

Να τον ακουτε τον stavrakas, οχι μονο γιατι ειναι βαζελος αλλα γιατι ξερει τι λεει! :-D

2 ωριτσες περιπου ασχοληθηκα με το νεο patch, το μονο που κραταω και ειναι πολυ θετικο ειναι το Monster Power. Μπορεις να ανεβαζεις το challenge αναλογα με την διαθεση, μ' αρεσε.

Το loot παραμενει χαλια (σε αυτες τις 2 ωρες που επαιξα) και εκει ειναι για μενα το προβλημα. Ειναι ομως ενα ακομα patch που ειναι στον σωστο δρομο. Προσωπικη αποψη, αν δεν φτιαξουν τα items σε κατι πιο ενδιαφερον, δεν νομιζω να ξαναγυρισει λαος στο diablo.

Δημοσ.

Σε τι MP παλευεται το infernal machine...μολις εφτιαξα το παραμυθι και σκεφτομαι να χωθω να δω τι θα γινει...

ψηνεται κανεις εδω και τωρα να ερθει ?

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενα group με καλο gear που να κανει uber runs σε mp4+?Monk εδω 96k dps unbuffed 52k life,να και το προφιλ

http://eu.battle.net...78/hero/4871574

warz#2578,add if interested.

Κανουμε που και που με ενα φιλο Wizz (150kdps) MP5 uber runs(Μπορουμε και παραπανω λογικα με καλο group) Εγω 155k DH(χωρις SS) 32k life, περιπου 350 all resists και legacy nats αλλα δεν ειμαι και για πολλα hits.. :P Θα σε κανω add και ερχεσαι αν θελεις να δοκιμασουμε και higher MP.

Εδω ειμαι εγω http://eu.battle.net/d3/en/profile/asdf1234-2431/hero/1235391 καντε add και οσοι αλλοι θελετε για ubers και οχι μονο

asdf1234#2431 το id

Δημοσ.

Να ξερετε θελει 3 machine, 1 για καθε realm.

(Please note that you cannot be sent to the same Realm of Pure Evil twice in a single game session. This means that if you create or have access to four or more Infernal Machine devices, in order to use all of them, you'll need to start up a brand new game once you've opened up three portals.)

Δημοσ.

2 @@ εκανα. Μου τυχε leoric-maghda.Το ειχα βαλει mp3.

Το καλυτερο που εκανα μετα απο πααααμπολες προσπαθειες ηταν να φαω τον leoric.Μετα ολο και τον επαιζα και επεφτα πανω σε αυτα που πεταγε η μαγδα.

Λογικα δεν το χω στο mp3 .Δεν πειραζει...νεξτ ταιμ :)

Δημοσ.

επιτελους μου χαμογελασε η τυχη ? θα δειξει... πρωτο απλο τερας, ενας κλασικος παπαρας με τσεκουρακι (!) στο Ινφερνο ΑΚΤ1 μεσα σε 30 sec και μου επεσε ΠΡΑΣΙΝΟ! :-D (μαλιστα με ΜΡ 1 !!!) - 99 mf

αξιζει ομως τιποτα? αρχιζω και το σχετικο ψαξιμο, οποιος θελει κανει εκτιμηση σε gold και ρεαλ...

post-44836-0-54051500-1350833982_thumb.jpg

Δημοσ.

@greeneye

αν και δεν ειμαι εξπερ στις εκτιμησεις αντικειμενων..μου φαινεται καπως φτωχο απο θεμα stats.Βαλτο 2-3 κατοσταρικα εκτιμηση μου.μπορει και να λεω και μαλακιες

Σημερα εκανα 2 runs act3/mp4 .Στο 1ο μου σκασε ενα windforce (λιγο του κωλου) , στο 2ο ενα πρασινο head απο καποιο barbarian set (immortal's king μπλα μπλα).Ελπιζω να πιασει κατι αυτο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...