GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ? Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ... [Plan: Exalted Dread Shield]
GaGaS_Thess Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μολις μου επεσε ενα βιβλιο ... λεει τιποτα ; πρωτη φορα το βλεπω εχω καιρο να παιξω . το κανω train ? ή ΑΗ ? ποσο να το βαλω ΑΗ ? Δεν μπορω να κανω ανεβασμα αρχειου για καποιο λογο δεν με αφηνει ... [Plan: Exalted Dread Shield]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σκουπίδι, μόνο τα Exalted Grand πουλιούνται, τα άλλα είναι σχεδόν τσάμπα...
awake68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 δλδ εντελώς μούφα για να βουτήξουν το account?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ε ναι προφανώς...
awake68 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 σ' ευχαριστώ πολύ ... Υ.Γ. : θα είχα και e-mail αν ήταν όντως από την blizzard...πράγμα που δεν ισχύει ! οπότε παιδιά προσοχή στους σταρλατάνους...
gildo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εχω βρει το black mushroom και 2η φορα αν το θελεις αλλα δεν ξερω αν γινεται trade για το pony level
Retromaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 τι ακριβως ειναι εκει? σου δινει κανα αντικειμενο? σε επιβραβευει καπως? η μονο για ΜΟΣΤΡΑ ειναι ? posh vra kaneis na βγαλεις το secret level? εχω μονο το κοκαλο. Θελω τα αλλα 4 Μόνο για την πλάκα είναι, σκοτώνεις αλογάκια και είναι και μικρό... Δεν αξίζει τον κόπο. Μόνο αν θες να λες ότι είδες τα πάντα... Αλλά μπορείς να το δεις και σε video στο youtube.
greeneye Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 παιδια ψαχνοντας για το μανιταρι πετυχα legendary me 0 MP και μεσα σε 5 λεπτα!!! Εκτος αυτου στο 3ο run μου βρηκα και το μανιταρι !!! Αμα αξιζει το legendary kala ua einai... Αλλα 2 αντικειμενα κατι γινεται! (για το staff και secret level ennow) παραθετω το legendary edω, δεν εχω ιδεα ακομα αν πιανει κατι!!! edit : ευχαριστω το φιλο που προσφερθηκε να μου δωσει το μανιταρι! μαλλον ομως δεν θα επιανε κιολας teliko edit : παπαρια μαντολα πιανει !!! μονο κανα θυμα με καποια gold...δεκαδες χιλιαδες, ουτε καν 100-αδες!
foufoutios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια.. αν δεν βαριεστε και εχετε καμια προταση για να βελτιωσω τον DH θα βοηθουσατε πολυ γιατι εχω κολλησει.. http://eu.battle.net...2/hero/17007822 (σε προσιτες τιμες κατα προτιμηση )
paularas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/99129-diablo-3-account-100-paragon-lvl-wd/ 900€ ... πως και δεν ζητάει κανά νεφρό 1
Retromaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Έ εντάξει, παρτο διαφορετικά... Εμένα αμα μου δίναν 900 ευρώ για να φτάσω ένα χαρακτήρα στο paragon 100 θα βαριόμουν να το κάνω... Οπότε αν ο άλλος έχεις τον παρά, θέλει το paragon level 100 και βαριέται..... Εντάξει μαλακία δεν λέω αλλά άλλος γεμίζει το κινητό διαμάντια... Κόντρα στην φύση δεν μπορείς να πας,,,,
mphxths Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια.. αν δεν βαριεστε και εχετε καμια προταση για να βελτιωσω τον DH θα βοηθουσατε πολυ γιατι εχω κολλησει.. http://eu.battle.net...2/hero/17007822 (σε προσιτες τιμες κατα προτιμηση ) μπορεις να ριξεις λιγο το HP και να κερδισεις σε dps (dexterity + crit chance) crit dmg βλεπω 347% και crit chance 30% Ριξε ποντους σε crit chance / dexterity για αρχη , μειωνοντας καπως το HP. Εγω με 32-35k hp σε act3/mp5 την παλευω "σχετικα" ανετα...
Kaki23 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια.. αν δεν βαριεστε και εχετε καμια προταση για να βελτιωσω τον DH θα βοηθουσατε πολυ γιατι εχω κολλησει.. http://eu.battle.net...2/hero/17007822 (σε προσιτες τιμες κατα προτιμηση ) Hello man. Πάρε ένα amulet με +6 crit chance και damage. Ισως να χάσεις λίγο health. Και το ring που έχει 2 crit chance. Έχουν βγει καλύτερα τώρα τελευταία.. Καλά είναι και για head τα Andariel's Visage που έχουν και ias και crit chance σε εκδόσεις για level 60 (φτηνά είναι τώρα) και 62. Αν και μου αρέσει το gem +14life που έχεις βάλει τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις