Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος???

Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος???

Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου.

Ναι, εκτός βέβαια από τα ειδικά αντικείμενα που είναι μόνο για DH.

Δημοσ.

πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now

Δημοσ.

περιεργο...και εγω που μου επεσε οτ σετ που πουλησα 27 ευρω πριν 2 εβδομαδες ειχα να μπω στο diablo απο το Patch 1.03 ......και με το που μπηκα στο πρωτο run Μου εριξε πολυ καλο σετ item .....Τυρακι της blizzard για να φερει πισω κοσμο ?!?!?!?

Δημοσ.

πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now

Ευχαριστω και μια διορθωση εγραψα λαθος το battletag Bholder#2331

και ειμαι ειδη 60 παραγον 15

Δημοσ.

Diablo III Expansion Confirmed by Blizzard

Blizzard has confirmed that Diablo III will receive an expansion. During an earnings call for the third quarter of Activision Blizzard’s current fiscal year, Blizzard CEO Mike Morhaime said that an expansion is currently planned, but no timeline is in place just yet for when it might be released. Morhaime noted that the quality of the expansion and its gameplay is the top priority, and both will be a “big factor” in driving the actual schedule of the release.

Elsewhere in the call, Activision Blizzard also mentioned that more than 10 million copies of Diablo III have been sold to date, expanding upon the number of players revealed in August. Activision CEO Bobby Kotick referred to “Blizzard’s record-shattering Diablo III sales” as one of the primary drivers for earnings so far this year, with Activision noting in a statement that Diablo III is “the #1 bestselling game in dollars and units on the PC in the U.S. and Europe” since its release in May.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...