jvgrjohn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος??? Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου.
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Την καρνταρόμπα του Demon Hunter μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ο Monk με τα ίδια αποτελέσματα ή κάνω λάθος??? Λέω να ξεκινήσω ένα Monk έτσι για αλλαγή και στο level 60 θα τον προικίσει ο Demon Hunter μου. Ναι, εκτός βέβαια από τα ειδικά αντικείμενα που είναι μόνο για DH.
jvgrjohn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ναι, εκτός βέβαια από τα ειδικά αντικείμενα που είναι μόνο για DH. ναι έτσι. μια χαρά.
pj2501 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 παιδες οπιος θελει Bhoilder#2331 ξεκινησα κι εγω δυναμικα.Barb
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 έχω σχεδόν 2 μήνες να παίξω D3...
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 περιεργο...και εγω που μου επεσε οτ σετ που πουλησα 27 ευρω πριν 2 εβδομαδες ειχα να μπω στο diablo απο το Patch 1.03 ......και με το που μπηκα στο πρωτο run Μου εριξε πολυ καλο σετ item .....Τυρακι της blizzard για να φερει πισω κοσμο ?!?!?!?
pj2501 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 πες τον thresh να σε βοηθήσει, κάνει power level up 1-60 χωρίς να κάνεις εσύ τίποτα, στην αρχή μπορεί να το αρνηθεί αλλά είναι επειδή το παίζει δύσκολος. ξέρεις πως είναι αυτά, μετά παίρνεις και τον σταύρακα από το χέρι και σε ανεβάζει paragon level, για όποια άλλη ερώτηση έχεις εδώ είμαστε, back to my cave now Ευχαριστω και μια διορθωση εγραψα λαθος το battletag Bholder#2331 και ειμαι ειδη 60 παραγον 15
overpower Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θα ενδιαφερομουν για το Battle tag του stavraka
paularas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 έλα τυράκι είπαμε... μόλις έπεσε vile ward... και μιλάμε για τον ποιο γκαντέμη του κόσμου
kostacurtas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Diablo III Expansion Confirmed by Blizzard Blizzard has confirmed that Diablo III will receive an expansion. During an earnings call for the third quarter of Activision Blizzard’s current fiscal year, Blizzard CEO Mike Morhaime said that an expansion is currently planned, but no timeline is in place just yet for when it might be released. Morhaime noted that the quality of the expansion and its gameplay is the top priority, and both will be a “big factor” in driving the actual schedule of the release. Elsewhere in the call, Activision Blizzard also mentioned that more than 10 million copies of Diablo III have been sold to date, expanding upon the number of players revealed in August. Activision CEO Bobby Kotick referred to “Blizzard’s record-shattering Diablo III sales” as one of the primary drivers for earnings so far this year, with Activision noting in a statement that Diablo III is “the #1 bestselling game in dollars and units on the PC in the U.S. and Europe” since its release in May.
foukas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Και επειδή μιλάμε για τη Blizzard, μάλλον θα πάει για 2014+... Εδώ ακόμα πασχίζουν να βγάλουν το PvP patch.
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Καλα λογικό να έβγαινε xpac. Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω ο κόσμος να το υποδεχτεί όπως το κανονικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις