greeneye Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 που μπορω να δω στα γρηγορα μερικους καλους βαρβαρους που να σκοτωνουν γρηγορα (kalo dps) και να αντεχουν δηλαδη καλο armor kai resistances. τανκ οπως τους λετε , θελω να συγκρινω με μερικα κοματια του δικου μου γιατι εχω χαμηλο dps καπου στα 22-24 αλλα καλη αντοχη καπου στα 13.000 αρμορ Θελω na ton φτιαξω πλεον gia farmarisma gιατι για να βγαλω το Ινφερνο το εβγαλα ΟΛΟ οποτε δεν εχει νοημα τωρα. Θελω γρηγορο σκοτωμα πλεον!
Retromaniac Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 που μπορω να δω στα γρηγορα μερικους καλους βαρβαρους που να σκοτωνουν γρηγορα (kalo dps) και να αντεχουν δηλαδη καλο armor kai resistances. τανκ οπως τους λετε , θελω να συγκρινω με μερικα κοματια του δικου μου γιατι εχω χαμηλο dps καπου στα 22-24 αλλα καλη αντοχη καπου στα 13.000 αρμορ Θελω na ton φτιαξω πλεον gia farmarisma gιατι για να βγαλω το Ινφερνο το εβγαλα ΟΛΟ οποτε δεν εχει νοημα τωρα. Θελω γρηγορο σκοτωμα πλεον! Εγώ έχω έναν μέτριο barb χωρίς να έχω δώσει έμφαση κάπου, λίγο από όλα, με 48Κ dps http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dimitris-2694/hero/698949
altair Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 θέλω παρέα για ubers mp4 ante 5 . είναι κρίμα να χαραμίζω ένα machine μονος, τρείς παίκτες τρια machines τρια tries είναι καλύτερα βραδακια altair#2883
DimAslan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παίδες μια ερώτηση. Έπαιξα το started δωρεάν και το τελείωσα σε μια μέρα ουσιαστικά (εκεί που τρως τον skeleton king). Το παιχνίδι ολόκληρο τί διάρκεια έχει; Λέω να περιμένω να το βρω σε καμμιά προσφορά αργότερα... Από θείο παίζει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 για να πας lvl 60 λογικά φεύγει κάνα 20ωρο...
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Παίδες μια ερώτηση. Έπαιξα το started δωρεάν και το τελείωσα σε μια μέρα ουσιαστικά (εκεί που τρως τον skeleton king). Το παιχνίδι ολόκληρο τί διάρκεια έχει; Λέω να περιμένω να το βρω σε καμμιά προσφορά αργότερα... Από θείο παίζει; Δεν έχει μεγάλη διάρκεια σαν σενάριο, κανένα από τα προηγούμενα δεν είχε. Η ουσία είναι το replay value και το item farming / hunting. Πιστεύω ότι σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς θες μια εβδομάδα (αφού σε μια μέρα έφτασες στον skeleton king) για να βγάλεις το normal. Μετά τα ίδια στο nightmare, μετά στο hell και μετά στο inferno και μετά paragon lvl + monster power lvl Σε γρήγορους ρυθμούς το normal βγαίνει και σε μια μέρα (κάψιμο όμως). Για προσφορά δύσκολα ακόμα αλλά αυτά τα ξέρει η blizzard καλύτερα από όλους μας οπότε ό,τι και να πούμε δεν είναι σίγουρο. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δύσκολο το κόβω. Ίσως όταν πλησιάζει ο καιρός για το expansion Από το θείο, απ' όσο ξέρω δεν παίζει. Πρέπει να είσαι online για να παίξεις (ακόμα και single player) και στο θείο δεν αρέσουν αυτά τα κόλπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να συνδεθείς σε server για να παίξεις, όχι απλά να είσαι online...
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να συνδεθείς σε server για να παίξεις, όχι απλά να είσαι online... Σωστός, έτσι είναι.
pj2501 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ειναι αδιανοητο να μιλας για πειρατικο Diablo, αν θελεις παιξε το τριαλ και αν σου αρεσει αγορασε το!αν οχι απλα move on..... εχουμε γεμισει με κακης ποιοτητας gamer's στη σημερινη γενια τον "τσαμπατζηδων" πιτσιρικαδων! ΠΑΝΤΑ υπαρχει το ΤΡΙΑΛ! δε καταλαβαινω γιατι ρε μυκρομυαλε ελληνα να καεις στον private server χωρις κανενα νοημα και να χασεις το χρονο σου εκει....(σορυ, απλα εκνευριζομε απιστευτα με τετιες ερωτησεις απο αθλιους τσαμπατζηδες)
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειναι αδιανοητο να μιλας για πειρατικο Diablo, αν θελεις παιξε το τριαλ και αν σου αρεσει αγορασε το!αν οχι απλα move on..... εχουμε γεμισει με κακης ποιοτητας gamer's στη σημερινη γενια τον "τσαμπατζηδων" πιτσιρικαδων! ΠΑΝΤΑ υπαρχει το ΤΡΙΑΛ! δε καταλαβαινω γιατι ρε μυκρομυαλε ελληνα να καεις στον private server χωρις κανενα νοημα και να χασεις το χρονο σου εκει....(σορυ, απλα εκνευριζομε απιστευτα με τετιες ερωτησεις απο αθλιους τσαμπατζηδες) Έχεις ένα point δε λέω, δηλαδή εγώ συμφωνώ με τη λογική του να αγοράσεις το προϊόν όταν σου δίνει δυνατότητα trial και είναι καλή δουλειά αλλά μην το παίρνεις και 'συ τόσο προσωπικά, μια ερώτηση έκανε Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην του έχει φέρει ο θείος του παιχνίδι κάποια στιγμή!
Stavrakas13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειναι αδιανοητο να μιλας για πειρατικο Diablo, αν θελεις παιξε το τριαλ και αν σου αρεσει αγορασε το!αν οχι απλα move on..... εχουμε γεμισει με κακης ποιοτητας gamer's στη σημερινη γενια τον "τσαμπατζηδων" πιτσιρικαδων! ΠΑΝΤΑ υπαρχει το ΤΡΙΑΛ! δε καταλαβαινω γιατι ρε μυκρομυαλε ελληνα να καεις στον private server χωρις κανενα νοημα και να χασεις το χρονο σου εκει....(σορυ, απλα εκνευριζομε απιστευτα με τετιες ερωτησεις απο αθλιους τσαμπατζηδες) Calma. Έχεις ένα point δε λέω, δηλαδή εγώ συμφωνώ με τη λογική του να αγοράσεις το προϊόν όταν σου δίνει δυνατότητα trial και είναι καλή δουλειά αλλά μην το παίρνεις και 'συ τόσο προσωπικά, μια ερώτηση έκανε Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μην του έχει φέρει ο θείος του παιχνίδι κάποια στιγμή! Εμένα μου έφερε ο θείος το Diablo 2 + LoD, αλλά στην κυριολεξία best gift!! 1
lalanis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αν θέλει κανένας κάντε με add για κανά run/Uber κτλ... Απλά γράψτε ότι είστε από insomnia. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lalanis-2228/hero/21158559
DimAslan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει, προφανώς δεν μιλάει για εμένα... Γιατί δεν ξέρουμε τις καταστάσεις του καθενός, οπότε μιλάει γενικά ο άνθρωπος... Κι εμένα με πειράζει η κακή ποιότητα gamers... Αφού το StarCraft 2 και πόσα άλλα παιχνίδια όμως τα έχω αγοράσει original και ειδικά Starcraft 2 παίζω κάθε μέρα online στα 38 μου με παιδί 5 χρονών... Νομίζω δεν εμπίπτω στην κατηγορία των κακών ποιοτικά gamers... με 2 - 3 ώρες την ημέρα σχεδόν κάθε μέρα... Έστω κι αν ξυπνάω πεντέμιση το πρωϊ και οι λογαριασμοί από πίσω μαζεύονται βουνό... Αυτά δεν μπορεί να τα ξέρει κάποιος που δεν σε ξέρει, οπότε σίγουρα δεν αναφερόταν σε μένα...
Merdock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί να με κάνει κάποιος add για να ξεκλειδώσω όλα τα acts στο Nightmare; Έχω αρκετά καλό εξοπλισμό είναι πολύ εύκολο οπότε βαριέμαι να παίζω τα αρχικά acts
vrekpan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 παιδια βοηθεια παίζοντας οι κορες μου μου διεγραψαν το χαρακτήρα μου και δεν μπορω να τον επαναφερω καμια ιδεα τι πρεπει να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις