bluescorpion Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 πως μετανοιωσα που το είχα αγοράσει οταν βγήκε.μην το αγορασεις ούτε για 2 ευρω.μαπα τελείως. Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι για μένα αλλά για τον ξάδελφο μου που ήταν φανατικός στο diablo... Λέτε να ξενερώσει?? Εγώ θα του το πάρει δώρο και ότι θέλει ας το κάνει... Αλλά πείτε μου παίζει να βγει τα χριστούγεννα καμία καλύτερη προσφορά για το Diablo??
pj2501 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αλλά πείτε μου παίζει να βγει τα χριστούγεννα καμία καλύτερη προσφορά για το Diablo?? αμα το σκεφτεσε τοσο πολυ αστο καλυτερα παρτου 1 γλειφιτζουρι! 35 ευρω δωρο θα παρεις βρε εβρεε, και θες να το κατεβασεις κιαλλο?
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 αμα το σκεφτεσε τοσο πολυ αστο καλυτερα παρτου 1 γλειφιτζουρι! 35 ευρω δωρο θα παρεις βρε εβρεε, και θες να το κατεβασεις κιαλλο? Χαχα οικονομική κρίση (αφού δεν το παίρνει αυτός θα του το πάρω εγώ )!! Ε δεν έχει και γενέθλια..απλά θα του κάνω έκπληξη
greeneye Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αστε ρε παιδια τον κοσμο να αγοραζει DIABLO III ειδικα απο τωρα και περα... που θα πουλησω εγω τη σαβουρα που εχω μαζεψει στο AH ?!
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 for the record, σήμερα σε μερικά runs που έκανα μου έπεσαν 4 legendary (σύνολο ημέρας όχι ανά run). Συνεπώς για το αν άλλαξε το drop chance, μάλλον ήταν η ιδέα μου και η κακή μου τύχη. Case closed.
awake68 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 hello... εχθές είχα το καλύτερο drop μέχρι στιγμής στο game... set απο το Natalya's --> boots με 231 dext. και 39 vit. 78 allres...το πιο φτηνό με παρεμφερει στο GΑΗ έχει 200m + το έβαλα RGAH και βλεπουμε... στο act1 με ΜΡ2 απο boss pack (μπλε), με 5ΧNV στην cave του northhighlands...(τι άλλο θέλετε να σας πω!...χεχε)... α, είμαστε και στο 38 paragon, 302 mf..
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 hello... εχθές είχα το καλύτερο drop μέχρι στιγμής στο game... set απο το Natalya's --> boots με 231 dext. και 39 vit. 78 allres...το πιο φτηνό με παρεμφερει στο GΑΗ έχει 200m + το έβαλα RMAH και βλεπουμε... στο act1 με ΜΡ2 απο boss pack (μπλε), με 5ΧNV στην cave του northhighlands...(τι άλλο θέλετε να σας πω!...χεχε)... α, είμαστε και στο 38 paragon, 302 mf.. fixed. δεν είναι real gold auction house αλλά real MONEY auction house! Με φιλική και χιουμοριστική διάθεση, πάντα (αν και θα είχα πλάκα να βάζαμε αληθινό χρυσάφι!)
awake68 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 fixed. δεν είναι real gold auction house αλλά real MONEY auction house! Με φιλική και χιουμοριστική διάθεση, πάντα (αν και θα είχα πλάκα να βάζαμε αληθινό χρυσάφι!) thanks... (ναι, αν παίζαμε με χρυσές λίρες, μάλλον...lol)
Retromaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά από τις συμβουλές έφτιαξα αυτό τον χαρακτήρα. http://eu.battle.net...694/hero/698949 Κατάφερα με έξυπνες αγορές να ανεβάσω dps και ταυτόχρονα να ανεβάσω και resistance και life και life steal! Το μόνο που έπεσε ήταν το dexterity Σε mp5 πάω αέρα και δεν χάνω πουθενά. Σε mp7 επίσης δεν χάνω και δεν κάνω καθόλου kiting απλά αργώ λίγο στους elites. Το dps μου εξαιτίας του battle rage και frenzy είναι στα 145k συνέχεια πάνω στην μάχη. Μπορώ να ανεβάσω καμιά 15-20κ dps αν πέσω σε vitality και εγκαταλείψω το life steal. Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7.
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά από τις συμβουλές έφτιαξα αυτό τον χαρακτήρα. http://eu.battle.net...694/hero/698949 Κατάφερα με έξυπνες αγορές να ανεβάσω dps και ταυτόχρονα να ανεβάσω και resistance και life και life steal! Το μόνο που έπεσε ήταν το dexterity Σε mp5 πάω αέρα και δεν χάνω πουθενά. Σε mp7 επίσης δεν χάνω και δεν κάνω καθόλου kiting απλά αργώ λίγο στους elites. Το dps μου εξαιτίας του battle rage και frenzy είναι στα 145k συνέχεια πάνω στην μάχη. Μπορώ να ανεβάσω καμιά 15-20κ dps αν πέσω σε vitality και εγκαταλείψω το life steal. Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7. για αρχή πάρε το head με socket, πέτα του ένα κόκκινο και maxare όλα σου τα gems και βλέπουμε από εκεί και πέρα. στο λέω γιατί πρώτα φτιάχνουμε την βάση και μετά ανεβαίνουμε σιγά σιγά (small baby steps όπως λένε)
Retromaniac Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 για αρχή πάρε το head με socket, πέτα του ένα κόκκινο και maxare όλα σου τα gems και βλέπουμε από εκεί και πέρα. στο λέω γιατί πρώτα φτιάχνουμε την βάση και μετά ανεβαίνουμε σιγά σιγά (small baby steps όπως λένε) Με socket χάνεις το all resistance και επειδή δεν κάνω farming για xp αλλά για keys προς το παρόν το κρατάω. Αλλά το έχω υπόψην να το αλλάξω όταν πάω για xp. Όσο για να μαξάρω τα gems, θα κερδίσω όλο και όλο 50 strength? Αξίζει το κόπο να δώσω τόσα λεφτά για αυτό; Δεν είναι καλύτερα να τα επενδύσω κάπου αλλού; Με το life steal τελικά τι να κάνω;
@LF@147 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veloudios-2496/hero/15622732 πανω απο mp2 δεν μπορω τα elites...καμια συμβουλη απο τους εμπειρους???
ThrowDOWN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν μετά ........ .......Η ερωτησή μου είναι αν αξίζει να αφήσω το life steal (έστω από το weapon μόνο και όχι από την ζωνη) και να αφήσω το blood lust να κάνει όλη την δουλειά. Θα είναι καλύτερα; Αυτή την στιγμή κάνω farming για hellfire keys για αυτό πάιζω στο 7. εφοσον παιζεις με 1h κρατα το το life steal στο off hand. αν καποια στιγμη πας σε 2h (πχ. skorn) ή ανεβασεις αρκετο dmg με τα 1h θα σου φτανει το bloodlust μονο. δοκιμασε να βγαλεις ενα απο τα 2 armor passives και βαλε το ruthless, απο τα skills δοκιμασε να παιξεις με cleave για να κανεις dmg σε περισοτερα mobs ταυτοχρονα και αντι για revenge θα σου προτεινα να βαλεις το ignore pain με το rune για life. http://eu.battle.net...6/hero/15622732 πανω απο mp2 δεν μπορω τα elites...καμια συμβουλη απο τους εμπειρους??? ανεβασε dmg λογικο ειναι να μην σου φτανει για το mp2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις