Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@paularas

μάλιστα...έχεις φτιάξει έναν Hydrid cm-kite wiz, με αρκετά καλό intel. από τα σετ, αλλά χωρίς υψηλό C.C k' με λίγο έως ελάχιστο CD γι'αυτό και δεν βγάζεις υψηλό dmg...

και το σπουδαιότερο έχεις αρκετά χαμηλό health...πολύ δύσκολο για ACT3.

τώρα για αλλαγές έτσι όπως είσαι δεν μπορώ να βρώ κάτι...προχώρα και βλεπουμε στην πορεία...

Δημοσ.

τπτ σπουδαίο, θα ήταν ok αν ήταν 200+ str...

to ξερω ρε φιλε για αυτο ειπα απλα "βλεπεται" ...απο τη σαβουρα που εχω μαζεψει αυτο ηταν ΟΑΣΗ! :-D

Δημοσ.

εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυγουστάρω την όλη φάση των boss και με όλο αυτό τον εξουθενωτικό τρόπο του να προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα ring που στην τελική μπορεί να σου δώσει κι εντελώς μάπα stats...εννοείται και το αντίθετο φυσικά, αλλά είναι κι αυτό θέμα τύχης...

εγώ προσωπικά αγόρασα ένα Leoric's Signet (ring) 14 lvl με 24% bonus exp (είναι ακριβά λίγο), και μαζί με το 31% του gem από το helm είμαι αρκετά ok για exp....

βέβαια έχω στουμπώσει και τον follower με ΧΡ και μου δίνει γύρω στα 22,50 bonus ΧΡ per kill...

οπότε είμαι οκ (νομίζω) από lvl up...

Δημοσ.

καλούτσικο, αλλά σου χαλάει το σετ με το 130 intel...(αυτό με το τεράστιο γλειφιτσούρι....lol)

sorry αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ όταν βλέπω αυτό το πράγμα...χεχε!

Δημοσ.

hellfire ring έχει κανείς? και εάν ναι, παλεύεται να φτιαχτεί ή είναι μανίκι?

Έχουν φτιάξει άλλοι.

Εγώ έχω μαζέψει τα 9 κλειδιά που χρειάζονται, θέλω τα 3 plans και μετά τα bosses.

Αλλά έτσι και δεν σου πετάξει το boss spine πας πάλι για 3 keys και plan από την αρχή!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή.

Για αυτό πρέπει να παίζεις σε mp7 και πάνω να έχεις πιθανότητα 70% αλλιώς δεν παλεύεται!

Θέλω ένα, μόνο και μόνο για το xp bonus για να κάνω farming paragon.

βέβαια έχω στουμπώσει και τον follower με ΧΡ και μου δίνει γύρω στα 22,50 bonus ΧΡ per kill...

εμ, το 22,5 bonus xp per kill είναι τελείως άχρηστο αν σκεφτείς ότι ένα kill σου δίνει 8000xp δηλαδή η αύξηση σου είναι 0,2%. Είναι μόνο για τα πρώτα level σε normal χρήσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ Retromaniac

thanks......πειράματα κάνω επειδή δεν έχω hellfire ring...

Επεξ/σία από awake68
Δημοσ.

@ Retromaniac

thanks......πειράματα κάνω επειδή δεν έχω hellfire ring...

Και εγώ Thanks. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλο ring που σου δίνει bonus σε %.

Θα τα βάλω και τα 2 μαζί και θα έχω περίπου 60% πάνω. :)

Μια ερώτηση όποιος ξέρει. Αν χάσω σε boss για spine. τότε πρέπει να ξαναμαζέψω όλα τα keys και plan ή αυτό γίνεται μόνο αν τον σκοτώσω και δεν μου πετάξει spine;

Δημοσ.

ναι, υπάρχει και leoric's με 30%, αλλά είναι πολύ ακριβά.....

εγώ το 24αρι το πήρα με 20m...

Y.Γ.: φυσικά μπορείς να βρείς κι εσυ με farm στο normal με 10ΜΡ στο act2...

δυστυχώς όμως πέφτει γενικά από όλο το act... και είναι αρκετά κουραστικό..

το ytube δείχνει κάποια run άλλα όχι τπτ σπουδαίο...περισσότερο αναφορά για το act γίνετε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...