Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβώς, έτσι...μα εντελώς τίποτα !!!

όντως, μόνο τα πολύ καλά rare...αλλά και πάλι από ότι δείχνουν τα πράγματα κυνηγούν σχεδόν μόνο τα καλά legendary…οι ημέρες που πουλούσες τα «πάντα» …..τελείωσαν.

βέβαια αν τα σκοτώσεις ίσως κάτι φύγει...

Δημοσ.

πάντως συμφωνώ με τους προηγούμενους στο ah πλέον δεν φεύγει τπτ..(μόνο κάτι items από έναν δόκτωρα που ανέβαζα που είχαν +exp και για τιμές κλαιν μαιν 15κ - 50κ)

Δημοσ.

παιδες οποιος θελει καλο συμπαικτη με skype και αντεχει και mp10 ας κανει add Drjohngr#2783 εχω barb wiz kai monk - dh αλλα οι δυο πρωτοι καλυτεροι

Δημοσ.

Πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη εκεί που θα γίνει πάλι η «σφαγή της μαϊμούς» ιδιαίτερα για τα legendary, είτε στο ΑΗ αλλά και στο RMAH (νομίζω εκεί περισσότερο) , θα το δούμε μόλις έρθει το περιβόητο PVP…όταν και όποτε.

sorry, αν έχει ξαναειπωθεί παρόμοιο ποστ παλαιότερα...

Δημοσ.

εκτός αυτού πας με group για να μην χρειάζεται να κάνεις 3 κλειδιά μαζί αλλά 1 κλειδί όπου θα πας με 3 φίλους και θα ανοίξετε όλες τις πόρτες

Δεν το κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς. Μπορεις να μου το εξηγήσεις λίγο;

Δημοσ.

Πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη εκεί που θα γίνει πάλι η «σφαγή της μαϊμούς» ιδιαίτερα για τα legendary, είτε στο ΑΗ αλλά και στο RMAH (νομίζω εκεί περισσότερο) , θα το δούμε μόλις έρθει το περιβόητο PVP…όταν και όποτε.

sorry, αν έχει ξαναειπωθεί παρόμοιο ποστ παλαιότερα...

Αν λόγω PvP κάποια stats που πριν δεν άξιζαν αποκτήσουν ξαφνικά νόημα, ναι θα γίνει σφαγή.

Δημοσ.

Δεν το κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς. Μπορεις να μου το εξηγήσεις λίγο;

νομίζω πως εννοεί (και φυσικά είναι ο καλύτερος τρόπος), να πας στα boss με αλλους 2 φίλους σου που ο καθένας από εσας θα έχει έτοιμο από 1 Infernal Machine, οπότε 3 εσείς - 3 και τα πορταλ για uber boss...έτσι δεν υπαρχει πιθανότητα να ξαναπέσετε πάλι στους ίδιους boss..

φυσικά προυποθέτει να έχετε ανοίξει και τα 3 πορταλ μαζι... και να μένει τουλάχιστον ένας από εσας ζωντανός, ώστε η να σας κάνει rez η να μπείτε ξανά από το ανοικτό πορταλ....

Υ.Γ.: Μάλλον η τελευταια μου προταση ίσως δεν ισχύει "το να μπορείται να ξαναμπείτε από το ανοικτό portal'....to resurrect ισχύει σίγουρα...

Δημοσ.
gia to dkadam ελεγα παιδια που εχει σε μαγο axe οχι για αποσμητικο αλλα για να βαραει... αυτος βαραει σαν barbarow diladi ?

Τι σχεση εχει το ιοτι ειμαι wiz ?? εχει καλο dps kai kala stats !!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το ιοτι ειμαι wiz ?? εχει καλο dps kai kala stats !!

Sent from my iPad using Insomnia

μια χαρά είναι το axe-wiz σου...

κι εγώ με mace-wiz είμαι... :lol:

Δημοσ.

νομίζω πως εννοεί (και φυσικά είναι ο καλύτερος τρόπος), να πας στα boss με αλλους 2 φίλους σου που ο καθένας από εσας θα έχει έτοιμο από 1 Infernal Machine, οπότε 3 εσείς - 3 και τα πορταλ για uber boss...έτσι δεν υπαρχει πιθανότητα να ξαναπέσετε πάλι στους ίδιους boss..

φυσικά προυποθέτει να έχετε ανοίξει και τα 3 πορταλ μαζι... και να μένει τουλάχιστον ένας από εσας ζωντανός, ώστε η να σας κάνει rez η να μπείτε ξανά από το ανοικτό πορταλ....

Υ.Γ.: Μάλλον η τελευταια μου προταση ίσως δεν ισχύει "το να μπορείται να ξαναμπείτε από το ανοικτό portal'....to resurrect ισχύει σίγουρα...

Είναι και αυτό τυχαίο; Δηλαδή αν ανοίξω ένα portal πάρω το spine και πάω άλλη φορά να ξαναπαίξω μπορεί να βγω στο ίδιο boss;

Δημοσ.

Είναι και αυτό τυχαίο; Δηλαδή αν ανοίξω ένα portal πάρω το spine και πάω άλλη φορά να ξαναπαίξω μπορεί να βγω στο ίδιο boss;

Δυστυχώς κατά πάσα πιθανότητα ....ΝΑΙ

Βέβαια καλό θα ήταν να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος σε αυτό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...