Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 666 σελίδες; Oυυυυ six six six!
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 και εγω μεσα !!! 666 σελιδες διαβλο κουνεντα . Αυτα ειναι !!!!!!!!
Xorxhs! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ποιο? To game.. Αστιευόμουν ρε συ Thresh, απλα δεν ήθελα να τσιμπήσεις εσυ Τι λεει ? Εχει στρώσει καθόλου? pvp μπηκε τελικα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 βασικά νόμιζα ότι ρώταγες για κάτι άλλο έχω σταματήσει εδώ και κάνα 2μηνο
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) To game.. Αστιευόμουν ρε συ Thresh, απλα δεν ήθελα να τσιμπήσεις εσυ Τι λεει ? Εχει στρώσει καθόλου? pvp μπηκε τελικα? Αστειεθόσουν στα όρια του trolling Όχι δεν έχει στρώσει, συνεχίζει όπως ήταν δηλαδή diablo style. pvp δεν έχει μπει ακόμα και δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος περιμένει με τόση αγωνία (όχι εσύ, γενικά) το pvp. Δε θα αλλάξει κάτι δραματικά νομίζω απλά θα υπάρχει άπειρη γκρίνια για OP classes / OP builds και συγκρίσεις με τα παλιά, λες και στα παλιά δεν υπήρχαν αντίστοιχα imbalances Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2012 από BlackScorpionX
Xorxhs! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω οτι οποιος μπει στη διαδικασια να το συγκρινει με τα παλια, μαλλον θα χαλαστει οπως εγώ παρα θα βγαλει ακρη Έχω και τα νευρα μου με το derby
BlackScorpionX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω οτι οποιος μπει στη διαδικασια να το συγκρινει με τα παλια, μαλλον θα χαλαστει οπως εγώ παρα θα βγαλει ακρη Έχω και τα νευρα μου με το derby Μα φυσικά θα χαλαστεί! Ό,τι σκ@τ@ και να συγκρίνεις με τα παλιά θα χαλαστείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι ίδιες παράμετροι. Άλλη ηλικία, άλλα γραφικά, άλλες απαιτήσεις, άλλη ποικιλία, άλλα μυαλά, άλλες εποχές και σχεδόν ελάχιστα έχουν παραμείνει ίδια από τότε. Κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε σύγκριση με τα παλιά (όχι μόνο για video games αλλά για οτιδήποτε σχεδόν) δεν έχει κανένα νόημα ακριβώς γιατί έχουν αλλάξει τόσα πολλά που δεν υφίσταται ουσιαστική σύγκριση και συμπεράσματα τύπου τελικά "το Χ ήταν καλύτερο από το τωρινό Ψ" είναι γραφικά, κατά τη γνώμη μου. Ακούγονται σαν τους παππούδες που λένε "εμείς τότε στην αλάνα παίζαμε πετροπόλεμο". Ό,τι και να δώσεις στον παππού, πετροπόλεμο θα γουστάρει. Εκτός και αν μπορεί να βαδίσει με την εποχή του. Ωστόσο, σύγκριση με τον σύγχρονο ανταγωνισμό είναι θεμιτή και μπορεί να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. 3
Retromaniac Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 που χέζει ρε γαμότο; Εγώ σε ποιες τουαλέτες παίζω και δεν πέφτει τίποτα; 2
greeneye Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 εμενα μου πεταξε το πρωτο κλειδι ενω το ειχα και μαλιστα μου το πεταξε με 0 MP Τι να κανω το 2ο ιδιο κλειδι που δεν πουλιεται ? καμια ιδεα ? edit : το παιχνιδι εξακολουθει να κανει freeze σε καποια run σε τυχαιες στιγμες. Μου εχει τυχει να βγαλω ολοκληρο ΑΚΤ χωρις να κολησει αλλα και κοληματα μολις συμπληρωσω 5 valor περιπου και ειναι σπαστικο. Εχουν πολλοι ιδιο προβλημα μετα απο καποια patch proekyψe ayto alla de βλεπω καποια συγκεκριμενη λυση τι λετε. Και οταν λεω κολαει εννοω παγωνει η οθονη σε βαρανε σε βαρανε και δε χανεις αφου το game δεν προχωραει, ομοιως και ο ηχος και βγαινεις απο εκει ΜΟΝΟ με leave game δυστυχως
jvgrjohn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 greeneye Τα κλειδάκια θα σου χρειαστούν όλα γιατί για να κατασκευάσεις το hellfire ring πρέπει να έχεις πολλά infernal machines. Το άλλο πρόβλημα που αναφέρεις δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Έχει μια κάθετη μπάρα στο diablo που δείχνει την κατάσταση της σύνδεσης σου. Δες αν είναι πράσινη ή κόκκινη όταν παίζεις.
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μα φυσικά θα χαλαστεί! Ό,τι σκ@τ@ και να συγκρίνεις με τα παλιά θα χαλαστείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι ίδιες παράμετροι. Άλλη ηλικία, άλλα γραφικά, άλλες απαιτήσεις, άλλη ποικιλία, άλλα μυαλά, άλλες εποχές και σχεδόν ελάχιστα έχουν παραμείνει ίδια από τότε. Κατά τη γνώμη μου η οποιαδήποτε σύγκριση με τα παλιά (όχι μόνο για video games αλλά για οτιδήποτε σχεδόν) δεν έχει κανένα νόημα ακριβώς γιατί έχουν αλλάξει τόσα πολλά που δεν υφίσταται ουσιαστική σύγκριση και συμπεράσματα τύπου τελικά "το Χ ήταν καλύτερο από το τωρινό Ψ" είναι γραφικά, κατά τη γνώμη μου. Ακούγονται σαν τους παππούδες που λένε "εμείς τότε στην αλάνα παίζαμε πετροπόλεμο". Ό,τι και να δώσεις στον παππού, πετροπόλεμο θα γουστάρει. Εκτός και αν μπορεί να βαδίσει με την εποχή του. Ωστόσο, σύγκριση με τον σύγχρονο ανταγωνισμό είναι θεμιτή και μπορεί να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. σχετικά με κάτι που αμφισβήτησα χθες στα λεγόμενά σου, "it stacks with everything as long as you have a +min-max damage weapon (black) Triumvirate Zuni Boots Tal Rash Ammy Inna's Belt if you want even more. Can probably get like 40% bonus damage easily." α άρα βάζεις black weapon, προσθέτεις αυτά και μπορείς να πάρεις έως και +40% στο archon dmg. καλή πουστιά αν και βλέπω να το fixaron και αυτό
Dkadam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικά σημερα και εγω πήρα φωτιά !! 3 legendary σε ενα run !! Και ολα μεσα σε μισή ωρα ... 2 set ( chantodo will , chest armor Inna ) και μια belt 61lvl Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις