Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πέρασα τα 220κ αισίως και ήθελα να κάνω μία ερώτηση, πόσο είναι το efective xp / min ή / ώρα για να πω ότι πάω καλά στο mp2/mp3 περίπου παίρνω 1m/ minute / 60 / hour, έριξα στον θεό hp + resistances (καλά αυτά όχι και τόσο) αλλά έχει τρελή διαφορά από τα 190κ στα 230 περίπου (225) που είμαι

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883

όταν γίνει update

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

burning axe of sankis, tyrael's might, 2 x firewalkers, andariels, echoing fury (ελπίζω αυτό να ήταν καλό τουλάχιστον, με socket + cd), nailbiter, skorn (και αυτό ελπίζω να ήταν καλό με υψηλό dps και life steal)!

Τα firewalkers έλεγαν τίποτα;

Πάντως από το paragon 60 και μετά, να μην το ματιάξω :P, πέφτουν περισσότερα και τακτικότερα legendaries...

Δημοσ.

ο κολλητός μου χθες τα σήκωσε και μου έστειλε μήνυμα "μην μπεις το πρωί θα τα ματιάξεις", ακόμα δεν τα έκανα τίποτα θα τα κάνω μετά. Μας έτυχε ή κοντά στα 40 αρχίζει να πετάει πράγματα? (από την εμπειρία σου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πρωτη φορα στα χρονικα σε 1 run 1,5 ωρας πεσανε 3 legendary. Τα παραθετω εδω για να βγαλετε τα συμπερασματα σας!

Ριξε και ενα πρασινακι να δεσει ! :-D

ΜΡ1 παραγον 24   -  450% μαγιc find

* edit : εβγαλε και το key of destruction (αν το λογαριασω (με ΜΡ1 κιολας το εβγαλε) παμε 4 legendary :X

* edit : dystyxos ομως δεν αξιζει κανενα... εχουν ξεφτυλιστει ολα. :shock:

post-44836-0-91494400-1356557128_thumb.jpg

post-44836-0-32680100-1356557139_thumb.jpg

post-44836-0-76621600-1356557149_thumb.jpg

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

βασικά σκέψου ότι σου έπεσε 1x 2h που είναι καλό για την enchandres και 2 άχρηστα που ότι σχεδόν και να ρολλάρανε δεν θα ήταν ποτέ καλά... δυστυχώς είναι θέμα τύχης τι θα γίνει και πως θα πέσουν τα items, το μόνο σίγουρο είναι ότι, όσο ανεβάζεις paragon τόσο πιο πολλά πέφτουν

Δημοσ.

το γραφει καπου οτι οσο ανεβαζεις paragon τοσο ποιο πολλα πεφτουν η το υποθετεις? εγω μεχρι το 23-24 παντως μεχρι 1 μου επεφτε

και οχι παντα σε ενα κλασικο run.

Δημοσ.

το γραφει καπου οτι οσο ανεβαζεις paragon τοσο ποιο πολλα πεφτουν η το υποθετεις? εγω μεχρι το 23-24 παντως μεχρι 1 μου επεφτε

και οχι παντα σε ενα κλασικο run.

Ναι γιατί όσο ανεβαίνει αυξάνεις το mf.

Ένας level 60 με έναν paragon 100 έχει 300 mf διαφορά!

Μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι με paragon 100 το mf gear είναι άχρηστο.

Δημοσ.

εγω παντως τρεχω συνεχως με 450% μαγιc find. ποσο παραπανω να ανεβει ?! ποιο ειναι το ταβανι ?

ελα ντε...ελπιζω να μην ισχυει αυτο το 350% που καπου ειχα δει

Δημοσ.

300mf paragon 100 + 5 stacks * 15 κάθε stack + 25mf / monster power.

mp0 = 375 mf cap
mp1 = 400 mf cap
mp2 = 425 mf cap

κοκ, οτιδήποτε πάνω από αυτά είναι waste και δεν μετράει

ps1: 1-55 paragon πάντως είναι ΠΟΛΥ εύκολο, απλά μετά κάθε lvl είναι πόνος

Δημοσ.

κοκ, οτιδήποτε πάνω από αυτά είναι waste και δεν μετράει

Γιατί δεν μετράει; Όσο περισσότερο mf τόσο καλύτερα. Εγώ έχω φτάσει 575% mf οπότε υποθέτω ότι πάει τουλάχιστον 600.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...