Tobajara Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον η γλώσσα είναι πλήρως αντιπροσωπευτική του τωρινού Player base του Diablo 3...
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 http://us.battle.net/d3/en/blog/8163085/Diablo_III_PvP_Update_-12_27_2012 Ορίστε και το δικό(σε γλώσσα που νιώθουμε τουλάχιστον ) μας..
gildo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 με paragon 28 μπηκα σε public games mf 180 5nv και μου εριξε the wailing host set.αντε να βγαλεις ακρη μετα
gildo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 καπακι ξανα public games στο machines war ξανα εριξε με 5 nv echoing fury με mf 200
MeSiaSs Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο 7 μήνες δηλαδή που μας έλεγαν ότι δουλεύουν στην PvP arena βγήκαν να ανακοινώσουν ότι κατάφεραν να καταλάβουν ότι το να πολεμάς με τον άλλον χωρίς ουσία είναι αρκετά βαρετό...
greeneye Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 0 legendary στο σημερινο run... apo 4 poy eixa xtes!
paularas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 <p>0 legendary στο σημερινο run... apo 4 poy eixa xtes!</p> 8 alkaizer run 1 η 2 επεσαν και αυτα κοφες... Περιεργο Sent from my iPhone using Insomnia
BlackScorpionX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μετά απο 7 μήνες δηλαδή που μας έλεγαν ότι δουλεύουν στην PvP arena βγήκαν να ανακοινώσουν ότι κατάφεραν να καταλάβουν ότι το να πολεμάς με τον άλλον χωρίς ουσία είναι αρκετά βαρετό... Την άποψή μου για το pvp την έχω εκφράσει και παλαιότερα Εγώ, έχοντας την εμπειρία από το wow μπορεί και να μην έβαζα ποτέ pvp στο παιχνίδι. Σε οποιοδήποτε άλλο, μικρό παιχνίδι κάποιας άλλης μικρής εταιρίας θα έβαζα και ας ήταν imba κάποιοι χαρακτήρες. Σε αυτό όμως, και με τη μόδα που υπάρχει να κράζουν όλοι την blizzard, εγώ δε θα το έβαζα. Όσο και να το τεστάρουν, όσο και να το προσέξουν, ό,τι και να κάνουν είναι βέβαιο ότι κανείς δε θα είναι ευχαριστημένος (ή τέλοσπάντων οι περισσότεροι θα γκρινιάζουν σαν κοπέλες που βρήκαν το καπάκι της τουαλέτας σηκωμένο ). Θα βγει ο wiz και θα λέει "ααα εγώ με το Χ build τρώω ξύλο από τον barb με το Ψ build" μετά θα βγει ο barb και θα λέει "άντε ρε παλιοwiz, γκρινιάζετε και εσείς, παίξε το ΟΡ build και μη μιλάς. Τι να πούμε και εμείς που μας έχουν οι WD για την πλάκα" και πάει λέγοντας. Αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει balanced ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσα διαφορετικά skill και τόσα διαφορετικά runes σε συνδυασμό με τόσα items και επιπλέον abilities. Μπορείς σίγουρα να βγάλεις πάρα πολλούς συνδυασμούς που τουλάχιστον ένας από αυτούς θα είναι αρκετά καλός ώστε οι υπόλοιποι να γκρινιάζουν. ΑΛΛΑ ακόμα και αν το έφτιαχναν και ήταν όλα balanced θα υπάρξει ΑΠΕΙΡΗ γκρίνια με το RMAH και όλοι θα λένε "ουουουου κακιά blizzard / pay to win game / πάει η blizzard παραπαίει, χάθηκε, ξεφτίλα, 666, το τέλος του κόσμου - 2012 - υστερίες κλπ γραφικά" ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΖΑΝ fixed gear για pvp θα είχαμε πάλι κλάματα "γιατί δε με αφήνετε να χαρώ το gear που κατάφερα να βρω / αγοράσω κλπ" fuuuuuuu blizzard / ih8 u! Καμένο χαρτί το pvp για μένα. Πρέπει να εισαχθεί μόνο για το χαβαλέ (αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. τα Diablo δεν ήταν ΠΟΤΕ pvp focused) αλλά ΦΕΥ! όταν πρόκειται για το e-penis δεν υπάρχει χαβαλές... και παραμένει η ίδια. Δεν έχει νόημα ... περιμένουν την blizzard και το pvp στη γωνιά για κριτική που κατά τη γνώμη μου δεν έχει κανένα νόημα και δυστυχώς βλέπω ότι η blizzard πάει να σηκώσει το γάντι και να προσπαθήσει να τους ευχαριστήσει όλους. Δεν τα λέω αυτά για να πω " ωωω καημένη blizzard άδικα σου την πέφτουνε από παντού" αλλά το pvp στο diablo 3 θα είναι βούτυρο στο ψωμί όποιου θέλει να κράξει γιατί δε γίνεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι balanced με τη μορφή που έχει τώρα το παιχνίδι και τα skills. Εν ολίγοις, αν σας αρέσει το παιχνίδι στη φάση που είναι τώρα, έστω με κάποιες μικροαλλαγές στο μέλλον, τότε καλώς. Αν όμως περιμένετε το pvp για να δείτε την ουσία του παιχνιδίου και να διασκεδάσετε, ΝΟΜΙΖΩ ότι θα απογοητευτείτε. Είπαμε, κερασάκι στην τούρτα! 1
paularas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τίποτα χθες... νέκρα από αντικείμενα.. 3 lvl και το μόνο καλό που έπεσε ήταν inna's chest για 20m... μαύρα χάλια έβαλα και στους followers mf gear και πάμε σήμερα για 60 και tal rashas allegriance που στάμπαρα με 7% crit sta 80-100m κάτι κουκλάκια
marios_geo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά, έβαλα το demo του diablo (πρωτού το αγοράσω) και κάτι δεν καταλαβαίνω. Τί ακριβώς κάνεις στο παιχνίδι. Κλικ για να σκοτώσεις, κλικ να περπατήσεις... Και μετά; Οι μάχες έχουν κάποια στρατηγική; Γίνεται πιο ενδιαφέρον μετά;
paularas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 what you see is what you do, είναι της κατηγορίας hack and slash άρα κάνεις ουσιαστικά αυτό που λέει, προχωράς και σφάζεις δαίμονες τον έναν πίσω από τον άλλον, δες βίντεο στο youtube / παρουσιάσεις για να σε βοηθήσουν. Γενικά δεν ξέρω εάν θα σε αρέσει μιας και είναι αρκετά συγκεκριμένο παιχνίδι με χαζούς περιορισμούς για να το παίξεις (δεν έχει offline mode), είναι σχετικά μικρό για τα 60€ που δίνεις κτλ κτλ κτλ
awake68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @ paularasδεν στέλνεις και κανένα Tal Rasha's Allergiance και από εδώ... 80-100m από που να πάρω κι εγώ 2-3 ....τώρα και με το PvP που έρχεται....χαχαχα!είναι πολύ ακριβά τα κολοamulet ...εννοείται με CC και πάνω από 7%....μακάρι να βρείς σε τέτοια τιμή ...Υ.Γ.: Δεν ειρωνεύομαι ...πλακίτσα κάνω.... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από awake68
paularas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 κάντε μου ένα price check στο http://i50.tinypic.com/4jt81y.png μιας και δεν μπορώ να βρω κάτι σαν αυτό
Retromaniac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν αξίζει και πολλά γιατί του λείπει attack speed και έχει χαμηλό all resistance. Έχει το % life βέβαια. Αλλά αφού λείπει το speed και το all resistance... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από Retromaniac
paularas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 και να γιατί αγαπάω το παιχνίδι αυτό (ΝΟΤ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις