Retromaniac Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 με τι rate farmareis mp5? περίπου πόσα m/hour βγάζεις? επειδή βλέπω λίγο τους ρυθμούς μου και είτε κάνω κάτι τρομερά λάθος ή δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλίως όταν ακούω για νούμερα όπως 100m/hour και δεν συμμαζεύεται και με το ζόρι να πιάσω 60-70m/hour Και εγώ κάπου εκεί είμαι. 1 million το λεπτό. Αλλά θα κάνω μία μέτρηση αργότερα και θα σου πω με πιο ακρίβεια. Υπάρχει run με το οποίο είχα 90m/hr χωρίς leoric's signet Έχεις barb; Είσαι με ww;
andrip Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι ο αφελής; όταν λέτε 1m το λεπτό το κάνετε σούμε μετά, οτι πχ σε μία ώρα πέσαν 4 καλά items και πουλήθηκαν 15m το καθένα, άρα 60m άρα 60m δια 60 λεπτά = 1m το λεπτό; ή μιλάτε πχ για gold που πέφτει; γιατί εγώ με dh τέτοια νούμερα ούτε κατα διάννοια. Όχι οτι παίζω και πολύ hardcore δηλαδή αλλά δύσκολα πράματα
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι ο αφελής; όταν λέτε 1m το λεπτό το κάνετε σούμε μετά, οτι πχ σε μία ώρα πέσαν 4 καλά items και πουλήθηκαν 15m το καθένα, άρα 60m άρα 60m δια 60 λεπτά = 1m το λεπτό; ή μιλάτε πχ για gold που πέφτει; γιατί εγώ με dh τέτοια νούμερα ούτε κατα διάννοια. Όχι οτι παίζω και πολύ hardcore δηλαδή αλλά δύσκολα πράματα μιλάμε για experience points / hour όχι για gold / hour. Δηλαδή σε 1 ώρα παιχνιδιού πόσο experience κερδίζουν από τα τέρατα (paragon level πάντα) (Μακάρι να κερδίζαμε 90 million / hour :DDDDDD ) 1
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 με βάρβαρο να φανταστώ? σε τι monster power? και εμένα μου έχει κάτσει τέτοιο run αλλά με 2-3 καλα shrines Και εγώ κάπου εκεί είμαι. 1 million το λεπτό. Αλλά θα κάνω μία μέτρηση αργότερα και θα σου πω με πιο ακρίβεια. Έχεις barb; Είσαι με ww; Ναι με WW barb σε mp0
Retromaniac Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ναι με WW barb σε mp0 Μπορείς να μου στείλεις το profile σου να δω τι έχεις κάνει;
andrip Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μιλάμε για experience points / hour όχι για gold / hour. Δηλαδή σε 1 ώρα παιχνιδιού πόσο experience κερδίζουν από τα τέρατα (paragon level πάντα) (Μακάρι να κερδίζαμε 90 million / hour :DDDDDD ) πωπωπω αγχώθηκα οτι κάνω κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος εντάξει ναι όντως, είδα το m εγώ και νόμιζα gold
paularas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 το πήρα χθες απόφαση και έκανα το gem του head από 27% σε 31, craftara ring στον follower (hellfire ring) συν του αγόρασα με 16m ένα leorics signet όπου στα δύσκολα βλέπω να παίρνω και ένα για εμένα... μπορεί να φαίνεται χαζό για 31-27 = 4% + 35%/5 = 7% + 22%/5= 4.5% = 15.5% παραπάνω xp να έδωσα ~ 40m αλλά πιστεύω στο τέλος η διαφορά θα είναι αρκετή...ps1: μπορούσα και να έβαζα και full cains + leoric σε εμένα και να έπαιζα με 300+% bonus xp αλλα πιστεύω χάνετε όλο το παιχνίδι μετά
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 το πήρα χθες απόφαση και έκανα το gem του head από 27% σε 31, craftara ring στον follower (hellfire ring) συν του αγόρασα με 16m ένα leorics signet όπου στα δύσκολα βλέπω να παίρνω και ένα για εμένα... μπορεί να φαίνεται χαζό για 31-27 = 4% + 35%/5 = 7% + 22%/5= 4.5% = 15.5% παραπάνω xp να έδωσα ~ 40m αλλά πιστεύω στο τέλος η διαφορά θα είναι αρκετή... ps1: μπορούσα και να έβαζα και full cains + leoric σε εμένα και να έπαιζα με 300+% bonus xp αλλα πιστεύω χάνετε όλο το παιχνίδι μετά Μετά το βραδινό session πήγα να δω το paragon lvl pie chart εδώ http://www.diablofans.com/news/1328-paragon-level-chart-the-mf-cap-environmental-hazards-and-witch-doctor-pets-stats-from-followers-fan-art-contest/ και συνειδητοποίησα ότι αν και 72, δεν είμαι ακόμα καν στα μισά του συνολικού exp που χρειάζεται !!! Νομίζω ότι πρέπει και εγώ να προβώ σε αντίστοιχες κινήσεις γιατί δε φτάσω ποτέ στο 100 . Ειδικά ένα leorics είναι μια αγορά τσιμπημένη μεν αλλά θα σου μείνει μετά για alts, όπως και τα hellfire rings και τα radiant rubies, οπότε θεωρητικά θα τα βγάλουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.
paularas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι αυτο που λεγαμε ομως χθες. Ποσο θα το τραβηξεις για το + xp? Gem στο head? Hellfire ring? Hellfire ring και ston follower? Leorics signet στο follower? σε εσενα το βαζεις? μετα φορας και ενα full cains? παντα εχοντας στο μυαλο οτι τα χρηματα δεν ειναι εμποδιο μιας και καθε κινηση ειναι απο 12 εως 20 μυρια. Ps1: στα 72 εισαι στα μισα νομιζω Ps2: χθες πηγα farm mp10 uber bosses και με 66paragon και 550 mf ανα 1 pack επεφτε legendary η set item. Επαθα σοκ. Ειναι ετσι η απλα ετυχε; Sent from my iPhone using Insomnia
ThrowDOWN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ειναι αυτο που ..... Ps2: χθες πηγα farm mp10 uber bosses και με 66paragon και 550 mf ανα 1 pack επεφτε legendary η set item. Επαθα σοκ. Ειναι ετσι η απλα ετυχε; Sent from my iPhone using Insomnia Ps2. φυσικα και ετυχε xaxaxa μπηκα να checkaro την τυχη μου στο mp10 και στο 4ο mob μου πεταξε tal rasha armor. τεσπα ετυχε παλι λεω, μιας και εχω φαρμαρει αρκετες φορες το mp10 με 0 αποτελεσματα
paularas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 τι να πω, είχα κάνει στις αρχές 1-2 mp10 runs αλλά τότε ήμουν με το ζόρι 10paragon level (πριν 1 εβδομάδα μόλις είχα πάει 60) και πάω χθες στα 66 και ΤΣΟΥΠ ik gloves , ik head , ik weap, echoing fury και 1-2 μαλακίες ακόμα και έμεινα μαλάκας... ρωτάω γιατί όλοι μου οι 100άριδες φίλοι έφαγαν ban και ουσιαστικά έμεινα εγώ και άλλα 5-6 άτομα στην flist μου που είτε ξανα botaroun είτε είναι lvl 10 και μου λένε πόσο δύσκολα είναι
ChrisAce Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω το είπε.. ..ρωτάω γιατί όλοι μου οι 100άριδες φίλοι έφαγαν ban και ουσιαστικά έμεινα εγώ και άλλα 5-6 άτομα στην flist μου που είτε ξανα botaroun
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Παύλο, με βάση το chart δεν είμαστε ούτε στα μισά, αλλά κοντεύουμε όμως! Το κόκκινο βελάκι δείχνει τη φοβερή διαδρομή μέχρι το lvl 72! Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά να κουβέντα να γίνεται και κυρίως γιατί μάλλον αξίζει να αγοραστεί ένα leorics (ίσως και 2 ) όχι τίποτα άλλο, αλλά να αγγίζω το ψυχολογικό φράγμα των 100 μυρίων και πάλι θα τα χαλάσω όπως πάει και δε θα είναι και dps upgrade Στο 80 θα είμαστε στο 53,07%, σύμφωνα με την εικόνα. Πραγματικά δεν το είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είναι Όσο θες από το 1 στο 60, θες από το 90 στο 100 (περίπου) ps. Δε θέλω κακεντρεχή σχόλια για τα υπερφυσικά μου skills στο paint!
drjohngr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 εγω σας λεω οτι αν δεν βαλουν συντομα pvp και το team deathmatch που ειπε ο jw οτι θα αργησει, το παιχνιδι θα το κλαιμε γιατι να πας 100 παραγκον δλδ με τοσο κοπο αν δεν ανεβεις για καποιον λογο οπως τα στατς η δεν ξερω τι ενοψει ξυλου αλλα και τα items γιατι τα μαζευουμε για να σκοτωνουμε τερατα πιο ευκολα? ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις