Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα 

θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να ανεβασω στο  battle net τοn character για να μπορεσω να σας στον δειξω και να με συμβουλεψετε τι να αλλαξω για να τον βελτιωσω..εχω εναν barb που τον εχω παρατησει και εναν demon h που παιζω την τελευταια βδομαδα και τον χαιρομαι καλυτερα.ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα δεν μπορω να το κανω unlock για κανενα λογο,θυμαμαι e-mail, password, εχω το verification code και μου βγαζει σφαλμα οτι δεν εχω σωστο το fisrt name οταν παταω για να κανω ulock το account εχω προσπαθησει πολλες φορες μεσα σε 2 μερες,τι να κανω ξερει κανεις?

Δημοσ.

μολις εστειλα ticket απο αλλο λογαριασμο αλλα απο οτι διαβαζω γενικα λενε οτι δεν απαντανε για αυτο ηθελα μια βοηθεια

Δημοσ.

Τις τελευταίες δύο μέρες έχω πολλά lag spikes στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην παίζεται με τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον ή να αρχίσω να βρίζομαι με τον ISP μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το multiplayer τι πλεονεκτήματα προσφέρει για xp farm;

PS.

Don't leave the goblin!

2 Legendaries μαζί (μάπα).

post-247172-0-36669300-1357787452_thumb.jpg

Και ένα glitch (μέσα στον τοίχο σφηνωμένος)

post-247172-0-08117100-1357787600_thumb.jpg

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/WERTY21-2450/hero/22309289

γεια χαρα εχω αυτον τον dmhr .καμια συμβουλη να αλλαξω τιποτα?

Να βάλεις κάποιο αντικείμενο που να σου ανεβάζει επιπλέον 12% το movement speed. Πολύ σημαντικό και βλέπω πώς μόνο οι μπότες το ανεβάζουν. Ενδεικτικά - lacuni prowlers (bracers) - inna's temperance (legs).

Από εκεί και πέρα τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ψιλο-standard, βλέπεις τις φοράνε οι top DH και οδεύεις προς τα εκεί ψάχνοτνας για αντικείμενα με τέτοια χαρακτηριστικά που να τα σηκώνει η τσέπη σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...