ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Mid/Low geared καντε με add στο PTR να κανουμε κανενα duel για την πλακα, θα παιζω DH με outdated εντελως gear, απλα επειδη δεν μπορω να παιξω barb ετσι οπως ειναι.. asdf1234#2431 http://eu.battle.net/d3/en/profile/asdf1234-2431/hero/1235391
Markerparts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Apat0a#2900 Προαθεστε και μενα εαν θελετε βοηθεια η οτιδηποτε αλλο. High mp players κατα προτιμηση, δεν εχω κουραγιο να παιξω low mp μετα τα 100 paragon του dh.
MeSiaSs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Άντε ευχάριστα νέα http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7592242994#1 1
ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δυσαρεστα νεα imo.. Τον εφαγε το community αναμενομενο..
Gilmaru Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα από τα δύο μέχρι να μάθουμε και να δούμε στην πράξη τον αντικαταστάτη.
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο αντικαταστάτης θα δείξει την δουλειά του στο Expansion, γιατί θεωρώ πως έχουν ήδη σχεδιάσει ένα γενικό πλάνο του πως θα κινηθούν στα επόμενα patch μέσα στο 2013. 1
paularas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 νταξ... λογικό ήταν να έψαχναν ένα θύμα και δεν μπορούσαν να βρουν καλύτερο.. και μάλιστα εάν τουμπάρουν όλη την κατάσταση θα τους βγει προς κέρδος... btw πάμε τελική ευθεία... με 1 lvl / μέρα επόμενη Κυριακή / Δευτέρα θα είμαστε 100
{import*} Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Άντε ευχάριστα νέα http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7592242994#1 λογικό 1)Πολλά χρόνια ανάπτυξης(?) για ένα παιχνίδι που κάνει 60 ευρώ και απο ενα σημειό και μετά η δυσκολία μεταφράζεται σε τύχη και magic find με ότι να είναι τυχαία στατιστικά σε όπλα και ρούχα που σε κάνουν να γελάς τόσο πολύ που κοντεύεις να πέσεις απο την καρέκλα 2)Όσο προχωράς το παιχνίδι τόσο και μικραίνουν τα Act σε διάρκεια 3)Απορώ χωρίς παρεξήγηση στους υπολοίπους insomniacs πως αντέχεται στους ίδιους χάρτες και είστε μεγάλο paragon lvl 4)Το παιχνίδι στην ουσία με τα τυχαία αντικείμενα και σε συνδυασμό με το RMAH κατάντησε να είναι F2P Μοντέλο αν το καλοσκεφτούμε 5)To PvP είχαν πεί οτι θα το εβάζαν αλλα τελικά χρειάστηκε απολογία για το unbalance λές και στο WoW έχει balance λέγοντας στην ουσία "οτι αυτοί θα το βάλουν αλλά να μην τους πρίζουμε;" και έπρεπε να περάσουν 7 μήνες + Και που θα μεταφερθεί σε άλλο τμήμα όσο σκληρό και αν ακούγεται ειναι λίγο κατάστρεψε όχι μόνο έναν ωραίο τίτλο και αυτό το λέω γιατί δεν είμαι φανατικός αυτων των παιχνιδιών αλλά τώρα και expansion να βγεί προσωπικά εγώ θα σκεφτώ αν θα το πάρω 1
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να αναλαβεις ενα τιτλο που οι φαν θυμουνται ως το καλυτερο game ever(εγω δεν το εχω παιξει προσωπικα μπορει να ειναι δε λεω.)οι προσδοκιες ειναι στο θεο και ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα φας κραξιμο απο μια μεριδα αλλα τοσο πολυ δεν το αξιζει imo. Λες και ηταν ευκολο για τον οποιονδήποτε αλλο να ξεπερασει το D2 στα ματια των fan..
{import*} Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να αναλαβεις ενα τιτλο που οι φαν θυμουνται ως το καλυτερο game ever(εγω δεν το εχω παιξει προσωπικα μπορει να ειναι δε λεω.)οι προσδοκιες ειναι στο θεο και ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα φας κραξιμο απο μια μεριδα αλλα τοσο πολυ δεν το αξιζει imo. Λες και ηταν ευκολο για τον οποιονδήποτε αλλο να ξεπερασει το D2 στα ματια των fan.. fact is fact ^ ^ και δεν έχω παίξει το D2 όμως το σημείο εκμετάλλευσης και κοροιδείας των φαν είναι αύτο που με εκνευρίζει περισσότερο γιατί σκέφτηκαν τον πελάτη πως να κρατήσουν γενικώς αλλά πως να τον αρμέγουν
ADHD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παντως θεωρω οτι με 50$ που δωσαμε και οι περισσοτεροι εδω ξεπερασαν ευκολα τις 200-300 ωρες αξιζε και με το παραπανω, εδω αλλα παιχνιδια σημερα σκας το 50αρι και κρατανε 8-10 ωρες το πολυ.. D2 ηταν μια φορα και δεν θα ξαναγινει ιδιο(στα ματια των φαν) απο κει και περα αυτο δε σημαινει οτι το D3 δεν αξιζει επειδη δεν το ξεπερναει.. Εχει προβληματα δεν λεω οτι ειναι τελειο εννοείται(itemization πχ) αλλα imo το κραξιμο που τρωει ειναι λογο συγκρισης με diablo 2 και οχι επειδη σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο.. Τελος παντων παει ο Jay να δουμε τι θα κανει ο επομενος.. 1
{import*} Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Παντως θεωρω οτι με 50$ που δωσαμε και οι περισσοτεροι εδω ξεπερασαν ευκολα τις 200-300 ωρες αξιζε και με το παραπανω, εδω αλλα παιχνιδια σημερα σκας το 50αρι και κρατανε 8-10 ωρες το πολυ.. D2 ηταν μια φορα και δεν θα ξαναγινει ιδιο(στα ματια των φαν) απο κει και περα αυτο δε σημαινει οτι το D3 δεν αξιζει επειδη δεν το ξεπερναει.. Εχει προβληματα δεν λεω οτι ειναι τελειο εννοείται(itemization πχ) αλλα imo το κραξιμο που τρωει ειναι λογο συγκρισης με diablo 2 και οχι επειδη σαν παιχνιδι δεν ειναι καλο.. Τελος παντων παει ο Jay να δουμε τι θα κανει ο επομενος.. +1 για τον επόμενο είμαι περίεργος ^ ^
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 για το pvp τελικά δεν έβαλαν μιαλό ? θα μας δώσουν μια ξερή αρένα χωρίς λόγο ύπαρξης ? ειναι δύσκολο να φτιάξουν rated arenas με pvp gear ????????anyway σχετικά με τα items αυτό που με χαλάει ειναι πωςτα legendary δεν σου δίνουν την εντύπωση οτι ειναι σημαντικά , μονο το όνομα έχουν και στις περισότερες περιπτώσεις ειναι υποδεέστερα απο τα greenδεν λέω , τα διόρθωσαν αρκετά ΟΜΩΣ υπάρχει και ένα αλλο πρόβλημαεγω προσωπικά θα ήθελα τα items να είχαν ξεχωριστό look και να γουστάρω που απέκτησα κάτι δύσκολο και σπάνιοθα προτιμούσα να ήμουν για 2 μηνες με "άσχημο" gear και να καταφέρω να πάρω κάτι που θα δείχνει και θα είναι ΓΑΜΑΤΟ Στο wow για παράδειγμα τα tier set που είχαν φτερά κλπ και είχαν ενα ξεχωριστό animation ήταν ενας καλός λόγος να καώ να τα αποκτήσω .θέλω να βλέπω τον χαρακτήρα μου και να γουστάρω αυτό που βλέπω , πράγμα που το d3 δεν το πετυχαίνει κατα την προσωπική μου άποψη. δεν έχω δει gear που να δείχνει πραγματικά badass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις