Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κανω μια noob-o-ερωτηση; Items μπορουν να μεταφερθουν καπως αναμεσα σε δυο account η μονο μεσω ah;

Δημοσ.

έφτασα σήμερα 50 paragon με DH, έχω αλλάξει 3 specs παίζω με strafe τώρα αλλά έχω ήδη βαρεθεί, πολλά μπράβο στα παιδιά που άντεξαν μέχρι το 100. Πως το καταφέρατε ρε σεις; 50-100 δε νομίζω ποτέ να το τελειώσω βουνό μου φαίνεται

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ACT 3 δεν παλεύεται

Δημοσ.

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά στα 50 είσαι περίπου στο 1/5 του συνολικού progress... όσο για το πως αντέξαμε, προσωπικά είχα λίγη βοήθεια από φίλους όπου ήταν πιο πολύ ψυχολογική τελικά από ότι κατάλαβα παρά efective στο παιχνίδι...

(πχ ο άλλος μου είχε πάρει 2 lvl 16-18 και μου το χτυπούσε έως το τέλος όπου 99-100 = 1-19 )

όσο για το πως πάει το xp πάρε μια φωτογραφία για να καταλάβεις...

Diablo-3-Paragon-Level-Chart.jpg

trade...

ζω την ζωή μου στα άκρα.. πετάω κάτω αντικείμενα και αποσυνδέω το usb stick χωρίς ασφαλή κατάργηση

Δημοσ.

μα αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν αντέχω να συνεχίσω χαχα, οτι ξέρω οτι είμαι σχεδόν στο 1/5 ημαρτον που λέει κι ο γεωργίου

πρέπει να κάνω και κανένα uber για το δαχτυλίδι, ίσως βοηθήσει το +exp, παίζω μόνο με leorics

Δημοσ.

βασικά οι λύσεις είναι: κάνεις 2 rings, ένα για εσένα και ένα για τον follower, παίρνεις άλλο 1 leorics και το πετάς στον follower, κάνεις 31% το gem σου αν δεν το έχεις κάνει και στο τσακίρ κέφι αγοράζεις και 3 cains έτσι για να τους την σπάσεις και πας με 5πλάσιο xp σε σχέση με τώρα

Δημοσ.

περίπου ναι... και τα 2 είναι αξίας 40-60m ΠΕΡΙΠΟΥ (ανάλογα τι δίνουν στις λεπτομέρειες). Τώρα από εκεί και πέρα ανάλογα τι θες να παίξεις...

btw, λέω να ξεκινήσω και έναν... monk... εάν ακούσετε ότι πέθανε κάποιος από κάψιμο στο pc, θα ξέρετε...

Δημοσ.

στην Ελλάδα δεν έχει σασπένς... μαλακία έχει... μιας και παίζεις ρώσικη ρουλέτα με το εάν θα φας dc/ spike σε ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ /random στιγμή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...