Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ηδη hellfire με dex και τον ανεβαζω mp10 απο lvl 1, εβαλα σαν στοχο 60 και 100κ dps με 60m max. Αντε να δουμε

Sent from my iPhone using Insomnia

Ασ΄ τον σταματήσει κάποιος παρακαλώ... το άτομο είναι επικίδυνο για την ψυχική μας υγεία ! :lol:

έλα πες μας την αλήθεια σε παρακαλώ, ότι το κάνεις για να αρχίσουμε τα ψυχοφάρμακα...όπως κι εγώ που ακόμα είμαι 66 paragon lvl με τον Wiz μου !

μήπως είδε κανείς το κουτί με τα Laxotanil μου ? :lol:

Υ.Γ. Εννοείται ότι είσαι απίστευτος... άρχισα κι εγώ Monk, και είμαι 7 paragon, μόλις! χεχε

Δημοσ.

level 7 ο monk και τον περιμένουν ήδη inna's head / pants / chest, natalya's boots / ring , vile wards, echoing fury και ένα ωραίο offhand... θα προσπαθήσω μήπως πάει 60 σήμερα με 1-2 κολπάκια πάντως φαίνεται πλάκα να έχει... άσε που επιτέλους θα παίζω με τους φίλους μου μαζί

όχι ότι δεν μπορούσα πριν, αλλά 1000 φορές με τον wiz mp4 με 400κ archon παρά που πήγαμε χθες να τους boostaro mp8 με cm spec για να φάμε τα bosses για τα κλειδιά και επειδή και οι 2 βάρβαροι ήταν με 100κ ο κάθε ένας άλλαξα 15 φανέλες και 20 χρώματα... monk μπροστά να βαράει φάπες και ξερό ψωμί

Δημοσ.

α, οπότε αύριο άντε μεθαύριο θα με έχεις περάσει κιόλας...χαχαχα!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Awake-2814/hero/17358023

θέλω gear δεν το συζητώ, αλλά από gold τέλος...ευτυχώς δουλεύει ο wiz για την υπόλοιπη οικογένεια :-D

το hellring είναι του wiz αλλά το δάνεισε στον μικρό του αδελφό. :-)

Leoric's + 'άλλο 1 ring στον follower.

Δημοσ.

ρε παιδιά όποιος θέλει ας κάνει add και το μικρό πτωχό dh για κανένα κωλοδαχτύλιδο, 51 paragon χωρίς hellfire ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΤΑΑΑΑΑ

ANDREAS#2231

Δημοσ.

γιατί δεν δίνεις 3m να σε κάνουν ένα αξιοπρεπέστατο carry (σου βάζουν και κοτσαδόρο εάν θες) να πάρεις την ringara σου να παίζεις σαν άνθρωπος? ( για το που θα τους βρεις, official forums -> looking for group) μιας και πολλές φορές εδώ οι ώρες ούτε για πλάκα ταιριάζουν πολλές φορές

Δημοσ.

πρασινο (σετ) οπλακι με 63 ... ελπιζω να ειναι γαματο... επιτελους θελω ενα γαματο πρασινο για να δουμε αγωνια... δεν το ανοιξα ακομα

φοβαμαι! αν δεν ειναι και αυτο γαματο θα ξενερωσω! :shock:

post-44836-0-13008800-1360176761_thumb.jpg

Δημοσ.

ιδου το αποτελεσμα για οσους εχουν περιεργεια... παω να το ψαξω γιατι ολο και κατι θα πιανει εστω λιγα Μ :ph34r:

edit : αγγουρια... για 1 Μ ειναι :mad:

post-44836-0-86752000-1360182121_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν το πατησεις 2 φορες λειτουργει (δεν ξερω γιατι). Παντως με 30m κατι κανεις για ανετο mp1-2, μετα θελει προσεκτικες αγορες ο monk

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...